QUOTE(Monteverte @ 2014 02 09, 17:45)
Mia, nors ir pavargusio tokio veido mano akimis, tie paakiai.. bet ji kaip tik jaunatviška, nesubobėjusi, nes ir figūra išlaikyta ir žandai neužaugę, ko apie Viliją nepasakysi. Vilija labai kardinaliai pasikeitė per kelis metus. Pamenu dar ją su nuleistu klynu džinsiukais, kedukais, maikutėmis ir visai kitos figūros bei veiduko, o greitai patapo tikra boba
Tokia panaši kaip nuo bulvių lauko
Suprantu, kad gal genai, tas svoris gal ne į naudą, bet yra kaip yra. Mano nuomonė tokia.
Ir ne metuose esmė, gali 60-etė nebūti bobiška
Nu neeeežinau
Man Vilija kaip tik pacaniška, jaunatviška (ir tų džinsukų, bliuzonų , pasidairykit, pas ją 100 kartų daugiau nei pas Miją , Mijos džinsuotos kaži iš viso ar esu mačiusi
). Va jos Attention pasirodymas (Vilijos)- tai kaip tik daug kam užkliuvo jos pasmukę džinsukai (o mano nuomone jai labai tiko prie natūros, nors Danijoje ... reiktų apie tą pagalvoti, visgi reiktų kažko puošniau). Toliau - auskaras liežuvyje. Aš jį užskaitau.
Tiesa, liežuvis tai iš tiesų pabalęs, šitą, jei įmanoma, reiktų kažkaip susitvarkyti (dažnai tai rodo skrandžio ligas).
O Mia... Nu man tai jinai bobiška, nuoširdų nuoširdžiausiai
Vaidina ale femme fatale , bet juk ne kiekvienai tai duota , atrodyti tokia natūraliai, be jokio vulgarumo. Būna pas ją visaip. Bet būna ir labai nekaip
O svoris Vilijos man tikrai nekliūva, viskas su ja tvarkoje, juk ne balerina ir ne mOnekenė šiaip ar taip. Vilijos pats veidas, žvilgsnis, mimikos jauntaviškos.
Paklausiau dar MB, kuriam kažkuo Mia patinka
, ir tai pripažino, kad Vilija tikrai nėra bobiška, Mia bobiškesnė. O kad kuri nors iš jų lieknesnė (aš to net nelyginau) tai čia dar ne rodiklis.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 02 09, 18:27)
O aš negaliu pasakyti, kad Vaido variantas visiškai nepatiko. Aš aplamai mėgstu akustines dainų versijas , kažkas šiame variante irgi užkabino. Tik labai nepatiko, kaip jis išrėkdavo tą žodį "Attention". Lyg gerklėj kažkas strigtų
Bet jei lyginti visas kitas tos dainos versijas, patiko labiau originali, greitoji, energingoji. O EV, manau , ir reikia kuo energingesnių dainų.