Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Jolleee @ 2014 02 09, 13:32)
Delfi komentaruose  komentatoriaus pastebėjimas lens.gif

"""idomumo delei B.STONE kuris dalina taskus uz Vokietija turi glaudzius rysius su M.Tyla
kuris prodiusiuoja Linkyte ir Montvyda... Pati daina LOVE IS BLIND buvo parasyta B.Stono LINKYTEI....
tai nenuostabu kad kiekvienoje laidoje B.Stonas maximalu tasku skaiciu atiduoda linkytei atkreipktie demesi : )
"

Seniai žinoma. Įdomu, kad organizatoriams viskas tinka doh.gif Dėl tokios akivaizdžios protekcijos negaliu net klausyt jos objektyviai, iškart atstumia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 09 vasario 2014 - 15:55
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 09, 15:29)
Šiaip aš visada anksčiau už Vilija būdavau, kai prasidainavo tuose visuose realybės šou, tai ji man tokia fainuolė visad, net ir tada, kai sustorėjo ir subobėjo be laiko aš ją palaikiau už balsą, bet vakar tikrai katastrofa iš jos buvo. Tai nežinau, ar ne jos diena, ar mažai jau ji stengiasi, ar blogai jautėsi, ar tikrai kažkokios kitos force majeure kaltos, bet nusivyliau aš ja irgi g.gif
Papildyta:

aš kitaip pasakyčiau - man ji nemoteriška tiesiog.

Mia... Iki šios atrankos, kai tik sužinojau dalyvaujančius, buvau užtikrinta, kad tik ji turi šįmet važiuot - tik dainos reik. Bet nusivyliau. Ar ji nesistengia, ar jau nebesugeba, nžn.
Tačiau iš likusių daugiau Kopenhagos scenoj vis tiek nieko geresnio nematau.
O Vilija EV man kaip Vitulskienė šokių projekte - nu ne jos čia scena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 09 vasario 2014 - 16:05
QUOTE(katalike @ 2014 02 09, 15:54)
Seniai žinoma. Įdomu, kad organizatoriams viskas tinka doh.gif Dėl tokios akivaizdžios protekcijos negaliu net klausyt jos objektyviai, iškart atstumia schmoll.gif

Kad vakar skaičiau komentarus, ten praktiškai visi su Linkyte/Tyla susiję doh.gif Valinską vedėju irgi Tyla pakvietė (nors Valinskas turbūt nelabai ką lemia).
Seilius, nepamenu tiksliai, bet labai tiesiogiai su Tyla/Linkyte susijęs. Ir pastarąsias paskutines laidas kažkaip užkrito, kad jis aštriausiai iš komisijos tai Viliją, tai Miją sudirbinėja (pvz. vakarykštė pastaba apie Mijos atseit nemuzikalumą, tikrai nebuvo ten taip blogai, kaip ją suvarė doh.gif , nors aš visiškai ne jos pusėje šiaip ir Danijoje jos nenoriu). O Linkytę Seilius pastoviai liaupsina. Na gerai ji dainuoja, bet nuobodybė šiaip pati yra blush2.gif , kažkokia be cinkelio (o būtent charizma didžiojoje EV scenoje turbūt vienas iš svarbesnių veiksnių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 vasario 2014 - 16:04
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 16:03)
Kad vakar skaičiau komentarus, ten praktiškai visi su Linkyte/Tyla susiję  doh.gif  Valinską vedėju irgi Tyla pakvietė (nors Valinskas turbūt nelabai ką lemia).
Seilius, nepamenu tiksliai, bet labai tiesiogiai su Tyla/Linkyte susijęs. Ir pastarąsias paskutines laidas kažkaip užkrito, kad jis aštriausiai iš komisijos tai Viliją, tai Miją sudirbinėja (pvz. vakarykštė pastaba apie Mijos atseit nemuzikalumą, tikrai nebuvo ten taip blogai, kaip ją suvarė  doh.gif , nors aš visiškai ne jos pusėje šiaip ir Danijoje jos nenoriu). O Linkytę Seilius pastoviai liaupsina. Na gerai ji dainuoja, bet nuobodybė šiaip pati yra blush2.gif , kažkokia be cinkelio (o būtent charizma didžiojoje EV scenoje turbūt vienas iš svarbesnių veiksnių).

drinks_cheers.gif tokia "jokia" man ji.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 15:48)
Antra daina irgi katastrofa ? blink.gif Ar ne tą patį šou žiūrėjom?  g.gif
Objektyviai - man pirmoji jos daina irgi nepatiko. Bet netgi nurašau šiek tiek tam, kad galbūt nesupratau jos meniškų intepretacijų ir užmojų (reiškia, EV scenai tokių pateikimų tikrai nereikia).
O dėl subobėjimo irgi įdomiai  smile.gif  Jai 27 metai, Mijai - 30. Skirtumą vien iš EV konkurso nežinodama aš duočiau minimaliai 10 metų (aišku, ne Mios naudai). Vilija kaip tik atrodo jaunesnė nei yra (iškyrus kelis kartus, kai ją kvailai aprengia ir tas sukeltas šukuosenas  doh.gif ), ir dūšia kaip mergička. O Mia tai man tokia jau visiškai moteris, ir daug gyvenime mačiusi  doh.gif  atrodo  blush2.gif

Jo, ir antra nepatiko schmoll.gif
Mia, nors ir pavargusio tokio veido mano akimis, tie paakiai.. bet ji kaip tik jaunatviška, nesubobėjusi, nes ir figūra išlaikyta ir žandai neužaugę, ko apie Viliją nepasakysi. Vilija labai kardinaliai pasikeitė per kelis metus. Pamenu dar ją su nuleistu klynu džinsiukais, kedukais, maikutėmis ir visai kitos figūros bei veiduko, o greitai patapo tikra boba smile.gif Tokia panaši kaip nuo bulvių lauko smile.gif Suprantu, kad gal genai, tas svoris gal ne į naudą, bet yra kaip yra. Mano nuomonė tokia.
Ir ne metuose esmė, gali 60-etė nebūti bobiška ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 09 vasario 2014 - 17:45
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 16:06)
drinks_cheers.gif tokia "jokia" man ji.

Labai geras apibūdinimas Linkytei - "jokia" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 16:03)
aš kitaip pasakyčiau - man ji nemoteriška tiesiog.

Man tai perdaug moteriška biggrin.gif ne pagal amžių dar. Tokia jau keturiasdešimtmetė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 16:03)
o būtent charizma didžiojoje EV scenoje turbūt vienas iš svarbesnių veiksnių).

Su labai labai gera daina ir baisiukas becharizmis paims tą renginį, bet tada jau reikia ant galvos stotis kaip sakoma. Mes Lietuvoje tokių tiesiog neturim arba atrankoje jie nedalyvauja, tai tada taip, charizmos reik. Bet tai kas iš to penketo jau tokią didelę charizmą turi? Nenatūraliai susidėliojęs Baumila nebent? smile.gif Nes tas Martynas (vakar pirmą kartą mačiau) kažkoks labai jau charizmatiškas irgi nėra schmoll.gif Šiandien gatvėje jau jo neatpažinčiau niekaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 09, 17:51)
Man tai perdaug moteriška biggrin.gif ne pagal amžių dar. Tokia jau keturiasdešimtmetė biggrin.gif
Papildyta:

Su labai labai gera daina ir baisiukas becharizmis paims tą renginį, bet tada jau reikia ant galvos stotis kaip sakoma. Mes Lietuvoje tokių tiesiog neturim arba atrankoje jie nedalyvauja, tai tada taip, charizmos reik. Bet tai kas iš to penketo jau tokią didelę charizmą turi? Nenatūraliai susidėliojęs Baumila nebent? smile.gif Nes tas Martynas (vakar pirmą kartą mačiau) kažkoks labai jau charizmatiškas irgi nėra schmoll.gif Šiandien gatvėje jau jo neatpažinčiau niekaip ax.gif

Kad būtent šitos atrankos ir įrodė, jog nesvarbu, kokia daina gera bebūtų labai svarbu, kas ją atlieka 4u.gif
Atsakyti
vakar
http://www.youtube.c...h?v=aZYU65ACP2k
user posted image

Attention, Vaidas
http://www.youtube.c...h?v=X1BI0BjMmRE

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 09, 18:27)

neskamba visai, o ir neatrodė kad labai stengtųsi. apskritai, visi atlikėjai atrodė pervargę ir lyg norintys, kad visos tos atrankos kuo greičiau baigtųsi...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 09, 19:30)
neskamba visai, o ir neatrodė kad labai stengtųsi. apskritai, visi atlikėjai atrodė pervargę ir lyg norintys, kad visos tos atrankos kuo greičiau baigtųsi...

o man visai patinka toks stilius. Ir Vaidas čia man jau daugmaž patinka.
Atlikėjų jau išties gaila darosi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 09, 17:45)
Mia, nors ir pavargusio tokio veido mano akimis, tie paakiai.. bet ji kaip tik jaunatviška, nesubobėjusi, nes ir figūra išlaikyta ir žandai neužaugę, ko apie Viliją nepasakysi. Vilija labai kardinaliai pasikeitė per kelis metus. Pamenu dar ją su nuleistu klynu džinsiukais, kedukais, maikutėmis ir visai kitos figūros bei veiduko, o greitai patapo tikra boba smile.gif Tokia panaši kaip nuo bulvių lauko smile.gif Suprantu, kad gal genai, tas svoris  gal ne į naudą, bet yra kaip yra. Mano nuomonė tokia.
Ir ne metuose esmė, gali 60-etė nebūti bobiška ax.gif

Nu neeeežinau biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif

Man Vilija kaip tik pacaniška, jaunatviška (ir tų džinsukų, bliuzonų , pasidairykit, pas ją 100 kartų daugiau nei pas Miją , Mijos džinsuotos kaži iš viso ar esu mačiusi g.gif ). Va jos Attention pasirodymas (Vilijos)- tai kaip tik daug kam užkliuvo jos pasmukę džinsukai (o mano nuomone jai labai tiko prie natūros, nors Danijoje ... reiktų apie tą pagalvoti, visgi reiktų kažko puošniau). Toliau - auskaras liežuvyje. Aš jį užskaitau. Tiesa, liežuvis tai iš tiesų pabalęs, šitą, jei įmanoma, reiktų kažkaip susitvarkyti (dažnai tai rodo skrandžio ligas).
O Mia... Nu man tai jinai bobiška, nuoširdų nuoširdžiausiai blush2.gif blush2.gif Vaidina ale femme fatale , bet juk ne kiekvienai tai duota , atrodyti tokia natūraliai, be jokio vulgarumo. Būna pas ją visaip. Bet būna ir labai nekaip blush2.gif
O svoris Vilijos man tikrai nekliūva, viskas su ja tvarkoje, juk ne balerina ir ne mOnekenė šiaip ar taip. Vilijos pats veidas, žvilgsnis, mimikos jauntaviškos.

Paklausiau dar MB, kuriam kažkuo Mia patinka doh.gif cool.gif , ir tai pripažino, kad Vilija tikrai nėra bobiška, Mia bobiškesnė. O kad kuri nors iš jų lieknesnė (aš to net nelyginau) tai čia dar ne rodiklis.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 02 09, 18:27)

O aš negaliu pasakyti, kad Vaido variantas visiškai nepatiko. Aš aplamai mėgstu akustines dainų versijas , kažkas šiame variante irgi užkabino. Tik labai nepatiko, kaip jis išrėkdavo tą žodį "Attention". Lyg gerklėj kažkas strigtų g.gif
Bet jei lyginti visas kitas tos dainos versijas, patiko labiau originali, greitoji, energingoji. O EV, manau , ir reikia kuo energingesnių dainų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 vasario 2014 - 19:39