Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Linkytė totali nuoboda scenoje. Kaip ji man nesižiūri schmoll.gif Tokia viena iš milijono, jokio išskirtinumo, nors jaučiasi, kad kiekvienam projekte ją labai stengiasi prastumti.
Atsakyti
vakar toks jausmas susidarė žiūrint,kad ir daina,ir atlikėja jau išrinktos,liko tik formalumas verysad.gif labai patiko,kai Zilnys vilijai patarė neišpuikti thumbup.gif
dėl balsavimo,tai...jei visąlaik būtų normaliai skaičiavę,gal kavaliausko jau seniai nebebūtų buvę...
kad ir kaip man nepatinka Vilijos pasipūtimas,vistik jos daina geriausia...ir kadangi tai jos kurta daina,geriausiai ji ir atliktų...
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 02 09, 13:08)
Linkytė totali nuoboda scenoje. Kaip ji man nesižiūri schmoll.gif Tokia viena iš milijono, jokio išskirtinumo, nors jaučiasi, kad kiekvienam projekte ją labai stengiasi prastumti.

drinks_cheers.gif man irgi toks įspūdis susidarė. Nors ir dainuoja gerai, balsas nieko toks, bet vat trūksta kažko jai ir viskas...
Atsakyti
Man is vakarykscios laidos kazkaip beveik niekas nepatiko. sad.gif Vaidas subjaurojo Vilijos daina. Vilija kazkokia nesamone is "Blowing the cowebs" padere. Jau beveik buvau pamegus sia daina. gal tik Linkytes antros dainos versija grazai suskambejo. Dar kazkaip keistai tas balsavimas neivyko atseit nori patikrint ar viskas teisingai. Siaip butu laikas MArtynui iskrist. Nors ir visai grazus ir graziai dainuoja, bet neuzkabina ir tiek. o vien graziu veideliu europos nepapirksi. Kas del Vaido tai man jis irgi jokiu emociju nekelia. Neatsimenu neivienos dainos kuria jis butu sudainaves taip kad man istrigtu. Vilija geriausiai atlieka savo hita, o del kitu dainu tai kazkaip nekaip. Noreciau kad isvaziuotu Mia arba Monika Linkyte su Vilijos hitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 02 09, 12:08)

Bet balsas koks užtat, bent jau mane jis traukia. O pvz. Mia irgi šiaip talentinga pakankamai, bet man ji tokia apošlykštė unsure.gif Ir tas balselis toks olialiaškinis.
Atsakyti
Mane Linkytės balsas visiškai nekabina, net sakyčiau kažkuo nemalonus, o šiaip Eurovizijoj vokalas tikrai ne pirmoj vietoj būna g.gif
Atsakyti
Delfi komentaruose komentatoriaus pastebėjimas lens.gif

"""idomumo delei B.STONE kuris dalina taskus uz Vokietija turi glaudzius rysius su M.Tyla
kuris prodiusiuoja Linkyte ir Montvyda... Pati daina LOVE IS BLIND buvo parasyta B.Stono LINKYTEI....
tai nenuostabu kad kiekvienoje laidoje B.Stonas maximalu tasku skaiciu atiduoda linkytei atkreipktie demesi : )
"
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 02 09, 13:20)
Man is vakarykscios laidos kazkaip beveik niekas nepatiko. sad.gif Vaidas subjaurojo Vilijos daina. Vilija kazkokia nesamone is "Blowing the cowebs" padere. Jau beveik buvau pamegus sia daina. gal tik Linkytes antros dainos versija grazai suskambejo. Dar kazkaip keistai tas balsavimas neivyko atseit nori patikrint ar viskas teisingai. Siaip butu laikas MArtynui iskrist. Nors ir visai grazus ir graziai dainuoja, bet neuzkabina ir tiek. o vien graziu veideliu europos nepapirksi. Kas del Vaido tai man jis irgi jokiu emociju nekelia. Neatsimenu neivienos dainos kuria jis butu sudainaves taip kad man istrigtu. Vilija geriausiai atlieka savo hita, o del kitu dainu tai kazkaip nekaip. Noreciau kad isvaziuotu Mia arba Monika Linkyte su Vilijos hitu smile.gif

Tai Monika tos dainos dar nė nedainavo biggrin.gif Iš kur žinot, kad ta daina iš viso jai tiks doh.gif smile.gif

O kad Monika komisijos stumiama, tai dabar jau iš tiesų aišku.
Beje, iš likusių penkių ji kaip tik mažiausiai charizmos ir turi.

Jeigu iškris Vaidas, tai gaila. Manau, kad jis tikrai buvo vertas finalo (kiek supratau, finale rungsis trys dainininkai g.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 09, 13:32)
Delfi komentaruose  komentatoriaus pastebėjimas lens.gif

"""idomumo delei B.STONE kuris dalina taskus uz Vokietija turi glaudzius rysius su M.Tyla
kuris prodiusiuoja Linkyte ir Montvyda... Pati daina LOVE IS BLIND buvo parasyta B.Stono LINKYTEI....
tai nenuostabu kad kiekvienoje laidoje B.Stonas maximalu tasku skaiciu atiduoda linkytei atkreipktie demesi : )
"

Ir Stonas, ir ypatingai Seilius smile.gif doh.gif
Papildyta:

Dabar šis tas šviežio iš Vilijos FB:

Gaila, kad vakarykstes transliacijos metu garso rezisieriai tos meiles man pagailejo ir taip nekokybiskai istransliavo daina "Blowing Out Cobwebs", kuri is tikruju galejo skambeti labai puikiai.
Ir keista, kad gyvo garso grupe igarsinti jiems pavyko daug geriau nei viena fonograma ir viena balsa...
Tebunie...

Bet stai dabar kyla klausimas:
ar visa tai yra verta tiek pastangu ir energijos? Stengiesi, galvoji, kuri, bandai rasti dainoms kazkokiu nauju sprendimu, siuolaikiskesni skambesi, o kazkas paima ir lengva ranka i viska numodamas tau tokia kiaule pakisa...

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 13:41)

Dabar šis tas šviežio iš Vilijos FB:

Gaila, kad vakarykstes transliacijos metu garso rezisieriai tos meiles man pagailejo ir taip nekokybiskai istransliavo daina "Blowing Out Cobwebs", kuri is tikruju galejo skambeti labai puikiai.
Ir keista, kad gyvo garso grupe igarsinti jiems pavyko daug geriau nei viena fonograma ir viena balsa...
Tebunie...

Bet stai dabar kyla klausimas:
ar visa tai yra verta tiek pastangu ir energijos? Stengiesi, galvoji, kuri, bandai rasti dainoms kazkokiu nauju sprendimu, siuolaikiskesni skambesi, o kazkas paima ir lengva ranka i viska numodamas tau tokia kiaule pakisa...

o man tai vat toks klausimas - ar Vilija pati nors pasižiūri į save? Ar tik kiti kalti, kad daina nesuskambėjo, kad ne tuo kampu parodė, ar kas kitas geriau kokią nors dainą atliko? Kažkoks realybės nepripažinimas.

Monikai aš pati nežinau, kodėl simpatijos nejaučiu nuo pat to laiko, kaip ji muzikos padangėj rodytis pradėjo. Todėl stengiuosi jos nevertint, nes vis tiek bus neobjektyvu iš mano pusės.

Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 17:09)
o man tai vat toks klausimas - ar Vilija pati nors pasižiūri į save? Ar tik kiti kalti, kad daina nesuskambėjo, kad ne tuo kampu parodė, ar kas kitas geriau kokią nors dainą atliko? Kažkoks realybės nepripažinimas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 15:09)

Šiaip aš visada anksčiau už Vilija būdavau, kai prasidainavo tuose visuose realybės šou, tai ji man tokia fainuolė visad, net ir tada, kai sustorėjo ir subobėjo be laiko aš ją palaikiau už balsą, bet vakar tikrai katastrofa iš jos buvo. Tai nežinau, ar ne jos diena, ar mažai jau ji stengiasi, ar blogai jautėsi, ar tikrai kažkokios kitos force majeure kaltos, bet nusivyliau aš ja irgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 15:09)
Monikai aš pati nežinau, kodėl simpatijos nejaučiu nuo pat to laiko, kaip ji muzikos padangėj rodytis pradėjo. Todėl stengiuosi jos nevertint, nes vis tiek bus neobjektyvu iš mano pusės.

Aš taip Mios negaliu vertitni, ji man labai atstūmianti. Tokia baisiai nevykusi, nenatūrali Kylie Minogue kopija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 09, 15:29)
Šiaip aš visada anksčiau už Vilija būdavau, kai prasidainavo tuose visuose realybės šou, tai ji man tokia fainuolė visad, net ir tada, kai sustorėjo ir subobėjo be laiko aš ją palaikiau už balsą, bet vakar tikrai katastrofa iš jos buvo. Tai nežinau, ar ne jos diena, ar mažai jau ji stengiasi, ar blogai jautėsi, ar tikrai kažkokios kitos force majeure kaltos, bet nusivyliau aš ja irgi g.gif

Antra daina irgi katastrofa ? blink.gif Ar ne tą patį šou žiūrėjom? g.gif
Objektyviai - man pirmoji jos daina irgi nepatiko. Bet netgi nurašau šiek tiek tam, kad galbūt nesupratau jos meniškų intepretacijų ir užmojų (reiškia, EV scenai tokių pateikimų tikrai nereikia).
O dėl subobėjimo irgi įdomiai smile.gif Jai 27 metai, Mijai - 30. Skirtumą vien iš EV konkurso nežinodama aš duočiau minimaliai 10 metų (aišku, ne Mios naudai). Vilija kaip tik atrodo jaunesnė nei yra (iškyrus kelis kartus, kai ją kvailai aprengia ir tas sukeltas šukuosenas doh.gif ), ir dūšia kaip mergička. O Mia tai man tokia jau visiškai moteris, ir daug gyvenime mačiusi doh.gif atrodo blush2.gif

O kad labai stengėsi, taigi akivaizdžiai matėsi. Aišku, ne visada tos interpretacijos gali būti tiesiai į dešimtuką.

Garso operatorių darbas KIEKVIENAM atlikėjui, kiekvienam koncerte , ir pasaulinėms žvaigždėms, tikrai ne paskutinėje vietoje. Aš galvoju, ar su Vaidu irgi nebuvo kažką tie garso operatoriai prigaminę g.gif Nes neįtikėtinai blogai vakar skambėjo, iš jo to nesitikėjau. Nesu jo fanė, bet EV atrankoje jis visąlaik gerai padainuodavo, iš vienintelio nebuvo jokių bangavimų.

Man apskritai labai įdomu muzikos pramonė smile.gif Tai aš pagalvoju - šiemet atlikėjams TIKRAI labai sunku. Ta atranka šitiek ilgai užsitęsė ir dėl laidos reitingų bei pinigų dar užtempta. Jiems tikrai reikia labai daug laiko, energijos ir savęs čia atiduoti. Gerai, jei viskas švaru, o jei ne visai g.gif Galvoju ir apie Monikos protegavimą.
Atsakyti