Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Paskaiciau komentarus delfy, uzia visi, kad labai jau Seilius stumia Monika... Ziuriu, kad akurat.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 22:49)
Paskaiciau komentarus delfy, uzia visi, kad labai jau Seilius stumia Monika... Ziuriu, kad akurat.

Aham drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Man šiandien ir Vilijos stūmimas matosi. Ir noras mest Martyną.
Atsakyti
Man rodos, kad šiais metais komisija nori prastumti Moniką
Atsakyti
Visgi labiausiai šiandien man patiko Vilijos Daying. Bet čia sau. O Eurovizija tai vėl... kažkoks kryžiažodis, kas jai tinka, ir kas nelabai.

Attention (Vilijos) visgi tinka mano galva labiausiai. Dar Monikutė turi ją sudainuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 vasario 2014 - 22:54
QUOTE(vilma Liu @ 2014 02 08, 22:52)

gal. Ji pati nebūtų blogas variantas - tik kaip su daina?
Atsakyti
bet Monika, sakyčiau, turi jausmingumo, man jos balsas nepatinka, bet jos dainos turi nuotaiką. Vaidas kaip nepatiko, taip nepatinka, nei vokalas, nei dainos išraiška.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 08, 22:55)

Aš manau, jos laikas dar neatėjo. Ne dėl amžiaus. Vat trūksta joje kažkokio išskirtinumo, charizmos. Ieva šioje vietoje ją gerokai pranoko.
Vien dainavimo juk neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 08, 23:55)

Pagak mane šiais metais nėra nei vienos tinkamos dainos Eurovizijai.
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2014 02 08, 23:52)

kad atvirkščiai, net užuominą šiandien davė ir žiūrovams nebalsuoti už jį g.gif

komisija nesąžiningai šiandien balsuoja, Martyną gyrė, o balą vieną davė ? tai ko jiems šiandien tą dainavimą dar orgazinuoja, jei jau apsisprendę g.gif
Atsakyti
Monika nebent su All about the boy, ji turi to kabaretiskumo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 22:49)

O pagalvokit kodel?
Taigi Seilius moke Montvyda ir i Eurovizija kartu vaziavo.O Montvydo ir Linkytes tas pats prodiuseris Tyla.
Ir i ta pacia kompanija tipo uzsienietis vokietis Brendonas Stuonas(Montvydo eurovizines dainos autorius)
Atsakyti