man visi skamba gan neblogai, bet liūdnos tos jų dainos , "smertiakai" tas lietuviškasis minoras
Vaidas lyg biski uzsicype?
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 23:38)
Vaidas lyg biski uzsicype?
Kažkaip man jis per šoną cypia
Va kokį eurovizinį gabalą padarė svajonių jaunikis
prastai, sakyč
O man Vilijos Daying patiko labiau nei bet kuri kita daina šiandien. Na... Eurovizijai tai nežinau ar labai tinka. Bet tikrai klausyčiau.
Vaidui šiandien tai bloga diena. Antroji daina žymiai blogiau už pirmąją skamba Pirmoje tai tik priedainis nelabai patiko. O antroji tai
Papildyta:
Vat man irgi tas pats susirodė Ale savo ausimis nelabai pasitikiu
Vaidui šiandien tai bloga diena. Antroji daina žymiai blogiau už pirmąją skamba Pirmoje tai tik priedainis nelabai patiko. O antroji tai
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 08, 22:40)
Vat man irgi tas pats susirodė Ale savo ausimis nelabai pasitikiu
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 08, 23:40)
O man Vilijos Daying patiko labiau nei bet kuri kita daina šiandien. Na... Eurovizijai tai nežinau ar labai tinka. Bet tikrai klausyčiau.
Ko gero, iš šiandieninių man ta antroji irgi viena geriausiai nuskambėjusių. Dar įdomu ką Linkytė su antra daina parodys.
O Monikos antrosios dainos variantas už Mios kur kas įdomesnis. Iš eurovizinių šiandien nuskambėjusių gal viena iš geriausių.
Vien jau dėl nuotaikos.
Vien jau dėl nuotaikos.
Ai, nžn, man atrodo, kad Vaidas dirbtinai bando "išgyvent" kiekvieną dainą. Nėra tokio laisvumo, lengvumo, kaip, pvz, šiandien Martyno atlikime ir judesiuose.
Kažkaip Monika man nesižiūri su trumpais sijonais
Kokia prasta ta Mios daina, tokia nuvadalota atrodo...
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 08, 22:44)
Kažkaip Monika man nesižiūri su trumpais sijonais
man tai išvis toj scenoj visada trūksta vaizdo.