Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

man visi skamba gan neblogai, bet liūdnos tos jų dainos , "smertiakai" lotuliukas.gif tas lietuviškasis minoras schmoll.gif
Atsakyti
Vaidas lyg biski uzsicype?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 23:38)
Vaidas lyg biski uzsicype?

laugh.gif
Kažkaip man jis per šoną cypia doh.gif
Atsakyti
Va kokį eurovizinį gabalą padarė svajonių jaunikis biggrin.gif
Atsakyti
prastai, sakyč
Atsakyti
O man Vilijos Daying patiko labiau nei bet kuri kita daina šiandien. Na... Eurovizijai tai nežinau ar labai tinka. Bet tikrai klausyčiau.

Vaidui šiandien tai bloga diena. Antroji daina žymiai blogiau už pirmąją skamba doh.gif Pirmoje tai tik priedainis nelabai patiko. O antroji tai doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 08, 22:40)
laugh.gif
Kažkaip  man jis per šoną cypia doh.gif

Vat man irgi tas pats susirodė g.gif drinks_cheers.gif Ale savo ausimis nelabai pasitikiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 vasario 2014 - 22:41
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 08, 23:40)
O man Vilijos Daying patiko labiau nei bet kuri kita daina šiandien. Na... Eurovizijai tai nežinau ar labai tinka. Bet tikrai klausyčiau.

Ko gero, iš šiandieninių man ta antroji irgi viena geriausiai nuskambėjusių. Dar įdomu ką Linkytė su antra daina parodys.
Atsakyti
O Monikos antrosios dainos variantas už Mios kur kas įdomesnis. Iš eurovizinių šiandien nuskambėjusių gal viena iš geriausių.
Vien jau dėl nuotaikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 vasario 2014 - 22:44
Ai, nžn, man atrodo, kad Vaidas dirbtinai bando "išgyvent" kiekvieną dainą. Nėra tokio laisvumo, lengvumo, kaip, pvz, šiandien Martyno atlikime ir judesiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 08 vasario 2014 - 22:45
Kažkaip Monika man nesižiūri su trumpais sijonais g.gif
Atsakyti
Kokia prasta ta Mios daina, tokia nuvadalota atrodo...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 08, 22:44)
Kažkaip Monika man nesižiūri su trumpais sijonais g.gif

drinks_cheers.gif man tai išvis toj scenoj visada trūksta vaizdo.
Atsakyti