QUOTE(flight @ 2014 01 30, 20:09)
Mūsų Lt pajūris yra itin nedėkingas verslui dėl lietuviškos vasaros orų ypatumų - kad ir ką bedarytų poilsio būsto savininkai, šiltos jūros ir saulėtų dienų jie nepadarys, va ir viskas..
turiu dar klausimų
-o kaip ramybės valandom su vaikų erzeliu? Na pvz, mano vaikai, ypač kai jie baseine - išties pakankamai triukšmingi, ar jau reikėtų tildyt?
Kaip su wc naktį - patogu nueiti, apšviesta, netoli? Maniškiai abu keliasi naktim "pas nykštukus", matomai, reiktų ir lydėt...
Kas ten dar aplinkui įdomaus, be Venecijos?
Nu nesakyk
Pasidaryti baseinu, pasistatyti mediniu vaiku zaidimu aiksteliu(pvz, Venspilis)-tikrai gali. Ir wc nemokamu prie juros, ir dusu nemokamu
Ale musiskiai didziuojasi nukakotais pakrumynais ir aiskina, kaip cia naturalus grozis
Klausk, klausk
Baseinai yra toleliau nuo zmoniu nameliu/palapiniu zonos. Jis dirbti pradeda nuo 11 valandos musu laiku ir uzsidaro 19 valanda irgi musu laiku. Ten per poilsio valandas neijungiama muzika, bet kas nori-tas maudosi, taskosi, zmones deginasi gultuose ir gano mazylius. O teritorijoj vaiku taskymosi nesigirdi absoliuciai, nebent kas praeidamas pusbalsiu kalba. Jei jau as miegojau dienos metu po medziais, kai siaip viska girdziu-vadinasi, tikrai buvo ramu
Nakties metu teritorija apsviesta, saugi
Tualetai pakankamai arti, taip isdestyti, kad net tolimiausiam kraste isikurus jie zmogui butu uz 50 metru. Ir ne biotualetai(ju nemaciau visam kempinge), o normalus, kaip ir nufotografavau. Jokios smarves, jokios nesvaros, nes ten dienos metu visa diena jau dirba valytojos, kurios su chemikalais ir zarnom vandens jau viska valo ir dezinfekuoja.
QUOTE(Veluma @ 2014 01 30, 20:48)
Atrase man i uzklausa, namukas 7 paroms 1100 eur, tai matyt zenkliai kainas pakels siems metams, tai kazkaip nelabai faina... Palapineses tikrai nenorim gyventi, tai net gaila kazkaip. Vat tokia suma man tikrai per daug, kai gali kone AI viesbuti pasiimti...
Viskas priklauso nuo laiko, kada norejote vykti. Ten irgi buna piko metas. Pvz nuo balandzio vidurio, kai atsidaro, namukai kainuoja apie 80 euru iki pat birzelio 10, nuo birzelio 10 iki liepos 5 jau kaina pakyla iki 110 euru, nuo liepos iki rugpjucio pabaigos kainu pikas, namelis kainuoja apie 140 euru.
Idomu, kuri laika bandet rezervuoti?