QUOTE(gatilucky @ 2014 06 27, 12:04)
Ačiū labai. Braangoka
O žmonės (kaip Kroatijoje) nuomoja butukus, kambarius ar pas italus tai neįprasta?
Nuomoja, tik va taip iskabu, kad laisva tai neteko matyt, tiesiog is anksto uzsisakom internetu prasiziureje
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2014 06 22, 16:07)
Aš iš namų visad pasiimu druską,cukrų,arbatą,kavą(nes vietoj nežinai,kad pirkti,bijau neskanios nusipirkti
),visokius ''užkandukus'' kelionei.Kokių mėgstamų koncervų,kruopų košėms,nes užsieny nelabai yra,tik avižiniai dribsniai dažniausiai.Jei mašinoj yra vietos,tai aš linkusi daugiau iš Lietuvos pasiimti
,nes pirkdama tikrai žinau,ką nusipirkau,o užsieny kartais ne visai tą,ką nori gali nusipirkti.Be to,bent pirmą-antrą dieną nereikia paniškai ieškoti,kur ir ką nusipirkti.
Is namu isvaziuojant pasiimam tik pusryciam maisto, na dar lasinuku galim prigriebt, jei yra. Paskui tokius dalykus, kaip cukrus, ar arbata, kava, nusiperkam Lenkijoj, o visa kita, tose salyse , kur bunam. Pasirinkimas tikrai ten geras, ir svrabiausia, kad ktioks nei pas mus., Maistas geras ir tikrai nemokam brangiau nei pas mus.
Jei vaziuojam I Vokieitja, Austrija, zinau kuri kava gera, tai nera prasme is musu jos ir veztis, nes ji ten ir pigesne.
rekybos centrus salia gyvenamos vietos galima is anksto intenernete susiziuret
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 07 03, 11:07)
O dėl palapinės...Mes dabar pajūrio kempinge gyvename tokiom laukinėm sąlygom, ne palapinėje, bet panašiai - miegoti pritaikytame mini autobusiuke. Pataupėm, nes namelis pajūry kainuoia apie 350 lt/para. Šiąnakt buvo audra su perkūnija, ryte radom nebeveiikiantį šaldutyvą ir sulytus mūsų daiktus, kurie buvo palikti po pavėsine , kūdikio lauke paleisti pasiganyti nėra kur, dar gerai, kad maniežą įsimetėme, maisto gaminimas labai sudėtingas - jaučiu, spjausiu į kainas ir eisim maitintis kempingo restoranėlyje. Daiktų normaliai susidėti nėra kur, kol surandi ką nors
Vėjas baisus, atrodo, mūsų markizę ir pavėsinę tuoj nuneš į debesis ... Žodžiu, truputį vargas, nerekomenduočiau. Prie Gardos ežero turėjom namuką - kitas reikalas.
Tikrai nesmagu. Va gal todel, man tas nakvojimas palapinese padetas giliai i stalciuka
Bent jau namelis visai kitaip -salygos kitos .