QUOTE(Raimiz @ 2014 06 12, 14:30)
Šiaip ir mūsų šeimyna apsisprendė važiuoti į šį regioną ir atradome šią temą, kur tikrai nemažai naudingos informacijos. Dėkui, kad dalinatės kaip sakant
Dar norėjau informacijos gal labiau iš buvusių tos pakrantės kempinguose pačiu sezono įkarščiu, liepos pabaigos-rugpjūčio mėnesiais, kaip bendra situacija ar įmanoma tuose kempinguose rasti laisvos vietos? kadangi planuojam apsistoti kokiom 5-6 dienom, o daugelis kempingų highseason metu rašo, kad minimum stay 7d. Ar gali realiai jie padaryti išimtį, ta prasme bendruoju atveju ar receptionas būna nusiteikęs geranoriškai?
Pabandžiau pagal atsiliepimus, aprašymus sudėlioti tokius kempingų prioritetus:
1. Marina di venezia (min. stay 7d.)
>LINK<
2. Pra' delle Torri (min. stay 2d.)
>LINK<
3. Portofelici (min. stay 2d.)
>LINK<
4. Uninion Lido (min. stay 7d.)
>LINK<
5. Isamar holiday village (min. stay 2d.) Ar tikrai atvykimas tik 5,6,7dieniais?!
>LINK<
Prioritetus dėjau dar atsižvelgdamas ir į vietinių baseinų dydžius, prašome kritikuoti, pasidalyti asmenine patirtimi iš šių kempingų. Apie 2, 3, 5 jau šioje temoje buvo minimi, bet man kiekviena nuomonė įdomi
Taip pat gal kas yra buvę marina di venezia - labiausiai sugundė neblogi atsiliepimai
tripadvisoriuje.
na del to ar grieztai reikia buti tiek dienu nezinau, nes mes vaziuojam 10 - 12 dienu
pigesni kempingai tai priima ir dienai o del situ geruju nezinau
o jusu pasirinkti kempingai labai panasus, is esmes as esu buvusu dar keliuose be siu bet dideliu skirtumu ner, na tik baseinai skiriasi kazkiek, man patys paciausi baseinai tai Union lido ir PraDelleTori, Isamar kempingas yra tokioje kaip saloje, siiap pasakiskai grazus, bet centriukas jo mazas, tik pora kaviniu, baseinai paprasti, nieko idomaus, papludimys labai didelis, ko nepasakysi apie PraDelleTori , kur siaurute juosta tik, bet pats kepmingas didelis, centras labai grazus, vezioja traukinukas iki Caorle
ten mes buvom 3 kartus, nes ji tiesiog isimylejom
Union lido irgi superinis bet vargas kojoms, nes ziauriai didelis, taciau be problemu vieta gausit
baseinai ten labai labai faini, yra burbuliniai masazai, smelis ten ir pan. Na klauskit kas domintu dar
o Marina di Venezia irgi bus labai fainas