Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginių poilsis Italijoje

QUOTE(rutikė @ 2014 05 31, 15:08)
sena pažįstama, gal jūs turite kontaktus tos moteriškės, kuri Zakopanėje jums nuomavo. Vis geriau patikrintas žmogus g.gif Gal ji per bokingą nuomoja?

Ne, neturiu jokiu kontaktu, kaip rasiau pradzioj, as "nedraugauju" su rezervacijom blush2.gif
Bet pasakysiu, kaip rasti, o paskui pasinaudosit nuoroda "keliu zemelapis Lenkija" ir ieskosit isivede Zakopane. Ismes zemelapi. Tai va, issididinkit ir ieskokit pries Zakopanes miestelio Poronin, pervaziavus upe, sukti iskart i desine, ten bus gatve- Milosnikow Podhala. Kai i ja ivaziuosit, tai i bet kuri belsites-visur nakvyne gausite drinks_cheers.gif O gal ir musu moteriske rasite drinks_cheers.gif Bandau nuotraukose iziureti namo nr doh.gif 37? g.gif Bet ten, kaip Palangoj, ant kiekvieno kampo uzrasyta "nocliegi", "pokoje", vienu zodziu, net jei tos moteriskes nerasit, be nakvynes neliksit tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 01 birželio 2014 - 06:49
Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 05 29, 21:41)
  Kempingas Italijoje prie Gardos ežero, poilsio namelis  keturiems (su patogumais) - apie 250 lt/para.

Hmm, bet tai galvojau, kad pigiau kempinge namukai
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 06 02, 08:51)
Hmm, bet tai galvojau, kad pigiau kempinge namukai

Pasirodo, dar brangiau - užsakinėjom prieš keletą mėnesių ir jau buvau pamiršusi. Apie 270 lt/para. Kempingas - tikrai ne brangiausias kontekste.
Italija - brangi šalis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 birželio 2014 - 08:17
QUOTE(flight @ 2014 06 02, 09:17)
Pasirodo, dar brangiau  - užsakinėjom prieš keletą mėnesių ir jau buvau pamiršusi. Apie 270 lt/para. Kempingas - tikrai ne brangiausias kontekste.
Italija - brangi šalis  doh.gif

Na, kai mes nuomojam aprtamentus ne daugiau 20 eu zmogui parai , tai tikrai nepaskyciau, kad brangi. Tiesiog is anksto tokiu variantu ieskoti reikia. Pernai savatei kainavo 500 eu- gyvenom keturiese, bet galejom ir sesiese, nes vienas miegamas laisvas buvo, tai tada is viso juokinga kaina.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 06 02, 14:36)
Na, kai mes nuomojam aprtamentus ne daugiau 20 eu zmogui parai ,

Mes keturiese (penktas - kūdikis nemokamai) , tai mums ir gaunasi po 20 eurų žmogui/parai, viso 80 eurų para, litais - 276, gal net kiek pigiau wink.gif
Pigiau neradau niekur prie Gardos ežero. Buvau radusi, bet ne kempingą, o apartamentus - ten tik mažas baseinukas, bendro naudojimo su kitu viešbutuku, o čia kempinge vaikams pramogų daugiau, yra vandens kalneliai ir pan.
Atsakyti
s dar klausima toki turiu: o kaip papludimys sitam kempinge? zvyras? smelis? tamsus ar sviesus? gal kas turit nuotrauka kokia? ir kaip tam union lido papludimys?
o jura iskart labai gili? kaip dugnas?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 05, 21:33)
s dar klausima toki turiu: o kaip papludimys sitam kempinge? zvyras? smelis? tamsus ar sviesus? gal kas turit nuotrauka kokia? ir kaip tam union lido papludimys?
o jura iskart labai gili? kaip dugnas?

Sitam papludimy smulkutis zvyras su baltom kriauklytem.
user posted image
Ilgai negilu, vaikai uz tai ir nemego juros, nes be bangu ji buvo panasi i seklu ezera: eini, eini, kaip iki keliu, taip iki keliu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sena pažįstama, birželio 11 d. startuojame Jūsų pramintais keliais. Zakopanėje užsakiau 2 nakvynes ir toliau. Man labai rūpi tie mokami keliai, kažkokios kelių venjetės (vyras juokiasi). O aš turiu valdyti pati informaciją (šlykštus, bet man naudingas bruožas blush2.gif ). Tai bandau kaip, kur ir kiek reikia mokėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dansak: 07 birželio 2014 - 10:52
QUOTE(dansak @ 2014 06 07, 11:51)
Sena pažįstama, birželio 11 d. startuojame Jūsų pramintais keliais. Zakopanėje užsakiau 2 nakvynes ir  toliau. Man labai rūpi tie mokami keliai, kažkokios kelių venjetės (vyras juokiasi). O aš turiu valdyti pati informaciją (šlykštus, bet man naudingas bruožas blush2.gif ). Tai bandau kaip, kur ir kiek reikia mokėti biggrin.gif

Nu smagumelis, kai grisit, butinai parasykit, kaip sekesi, kaip patiko 4u.gif Net jei nepatiks-vis tiek parasykit drinks_cheers.gif
Keliu vinjetes perkamos pirmoj degalinej, pervaziavus siena. Nueinat i degaline ir sakote-vinjeta, ir parduoda be problemu drinks_cheers.gif
Lenkijoj keliai nemokami, nebent pasuksit prie mokamu, bet ten slagbaumai stoves, nori nenori nepravaziuosit, Slovakijos nuo Zakopanes pradzioj bus nemomaki keliai, paskui prasides degalines, kaip sakiau, uzsuksit, nusipirksit, nes jei isuksit be vinjetes i autostrada, tai paskui po pusmecio i Lietuva bauda pareis lotuliukas.gif Ten kameros specialios aukstai pakabintos ir kas kiek laiko skenuoja priekinius masinu stiklus, kur vinjetes klijuojasi. Paskui pravaziuosit Austrijos siena-vel i pirma degaline, praktiskai mes pasienyje ir stojam, perkam, klijuoja, tada ramu. Italijoj vinjeciu nera, ten slagbaumai, ivaziuosit, paspausit mygtuka, bilieteli gausit-ji saugot tol, kol nuvaziuosit nuo autostrados, vel slagbaumai bus, ten bilieteli ikisit, automatas pinigu paprasys(musu prasydavo apie 12 euru), ikisi, gauni grazos, atsidaro slagbaumas, vaziuoji ramiai toliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 08 birželio 2014 - 14:07
Sena pažįstama, dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Jeigu viskas gerai, mes irgi keliausim ten pat. Labai visi užsikrėtėm šia kelione, laukiam nesulaukiam birželio 29 dienos. Irgi varysim per Zakopanę, bandysim iki Morsko oko nupėdint. Atgal planuojam, jei liks laiko prasivažiuot po Austriją, kabinti dalį Vokietijos. rolleyes.gif
Atsakyti