Įkraunama...
Įkraunama...

Tinginių poilsis Italijoje

QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 23, 00:35)
Tai dabar jau susimeciau - kur geriau vaziuot- i predellatori ar union lido g.gif . Kas buvo abiejuose, gal gali kokius nors lyginamuosius privalumus ir trukumus aprasyt g.gif w rolleyes.gif

As abejuose buvau ir tikrai jie to paties lygio - abu geri thumbup.gif tik union lido faig didesnis, yra baseinai idomesni - su smeliuku baltu ir su upe. Pakankamai platus papludimys smelio, pradelletori jis siauresnis. Dar union lido daugiau baru ir kaviniu bet ir vaikscioti toli tenka. Pradelletori irgi labai puikus tik dviratininku be proto daug o union lido dviraciu negali vaziuoti ne tam skirtu keliu. Vakare tai kai iseini pasivaikscioti smagu kad niekas ant kulnu nevaziuoja biggrin.gif dusai be priekaistu abejuose.
Atsakyti
o tam union lido kaip atrodo aiksteles palapinems? ar toli jos nuo juros, baseinu? dusai ir wc kas kiek mazdaug metru atstumu? ar yra kazkokia krumai privatumui tarp palatkiu? kaip su vandeniu ir elektra prie palapines? kaip zmoniu kiekiai jei lygint su predelattori?
sory, kad tiek klausineju, bet man ten lb neaikus ju psl doh.gif , ir mazai info. apie predellatori sena pazistama cia tikrai daug papasakojo, tai jau beveik isivaizuoju vaizda, o to kazkaip nesukonstruoju mintyse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 27, 22:06)
o tam union lido kaip atrodo aiksteles palapinems? ar toli jos nuo juros, baseinu? dusai ir wc kas kiek mazdaug metru atstumu? ar yra kazkokia krumai privatumui tarp palatkiu? kaip su vandeniu ir elektra prie palapines? kaip zmoniu kiekiai jei lygint su predelattori?
sory, kad tiek klausineju, bet man ten lb neaikus ju psl doh.gif , ir mazai info. apie predellatori sena pazistama cia tikrai daug papasakojo, tai jau beveik isivaizuoju vaizda, o to kazkaip nesukonstruoju mintyse blush2.gif

oi klausinekit juk nesunku atsakyti drinks_cheers.gif

mes buvom su kemperiu tai del palapiniu tiksliai nepasakysiu ax.gif tualetai tai abejuose sustatyti daznai, tikrai ner problemu kur begyventum jie netoli drinks_cheers.gif vanduo, elektra tai au 4 zvaigzdese yra visur mirksiukas.gif del zmoniu tai ir pradelletori ir uniol lido sezono metu yra daug, netgi pradelletori galite ir vietos negauti, nes jis mazesnis, kartais priima i laukiamas vietasm o buvo kad ir ten musu nepreme nes buvo jau 40 laukianciuju.... union lido labai didelis plotas taigis vieta gavome lengvai ir sezono metu, kur senesnes vietos daugiau zalumos ir medziai didesni, kur naujos medziai mazesni, gyvatvores nedidukes yra, bet kaimynai ir ten ir ten bus tikrai arti , vietos daug maz standartines, del palapiniu man rodos irgi g.gif zodziu abu kempingai superiniai, tik dydziu skiriasi smarkiai , i kuri bevaziuosit tikrai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 27 kovo 2014 - 21:38
aciu labai 4u.gif
nu kaip dabar apsispresti kuri varyt???? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Į pre de la tore galimas išankstinis užsakymas, tik rezervuoja vietas nuo šeštadienio iki šeštadienio. Ar aš čia ne taip kažką supratau? Mums tas labai netinka. Ar yra kokia gudrybė rezervuoti kitaip, tarkim nuo pirmadienio iki penktadienio?
Atsakyti
QUOTE(rutikė @ 2014 05 07, 07:54)
Sveikos. Į pre de la tore galimas išankstinis užsakymas, tik rezervuoja vietas nuo šeštadienio iki šeštadienio. Ar aš čia ne taip kažką supratau? Mums tas labai netinka. Ar yra kokia gudrybė rezervuoti kitaip, tarkim nuo pirmadienio iki penktadienio?

Kaip supratau - ne. Sezono metu jie priima tik nuo savaitės ir tik nuo šeštadienio.
Atsakyti
O ką daryti, jei šeštadienis visai netinka?
Atsakyti
QUOTE(rutikė @ 2014 05 07, 13:26)

Gal bandykite rašyti jiems laišką ir paklausti, ką tokiu atveju siūlytų?
Atsakyti
QUOTE(rutikė @ 2014 05 07, 13:26)

O jus i nameli?
Atsakyti
Ne, su palapine. "Standart pich" berods taip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(rutikė @ 2014 05 07, 08:54)

atkreipkit demesi kad sezono metu minimum 7 naktys mirksiukas.gif jei nerezervuosit ir taip gausit gal vieta, bet pas juos pasidomekit kiek maziausiai galit buti, nors gal ir taip pasakys ax.gif betsu palapine as nebuvus, ten gal ir trumpiau priims g.gif isviso Pradelletorri sunku su rezervacijom, kiek bandem nelabai isejo, esam ten buve 3 kartus, va i kitus kempingus be problemu gaunasi rezervuotis o ten sunku kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutikė @ 2014 05 07, 21:34)
Ne, su palapine. "Standart pich" berods taip vadinasi?

Tada nieko rezervuoti nereikia ir prie laiko priristas irgi nesi schmoll.gif Rezervacija ir ta savaite nuo sestadienio iki sestadienio galioja tik nameliams ir viesbuciams drinks_cheers.gif Mes patys ten niekada nesame vyke sestadieni, atvirksciai, antradieniais, ketvirtadieniais-tada ir zmoniu maziau buna ir vieta garantuotai gaudavom thumbup.gif
Atsakyti