Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Jėzuitų gimnazija

žinau vaiką, kuris įstojo, nes geras plaukikas, pažymių nė nežiūrėjo.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 09 19, 08:16)
Bet jie net savo puslapyje raso, kad priima kazkiek vaiku, kuriu tevai remejai, globejai mokyklos ir pan. Tai sakyciau nelabai korupcija: susimoki i kasa ir vaikas mokosi.

Susimokėti į kasą nėr labai sunku, bet ką paskui tam vaikui daryti tarp labai stiprių mokinių, jei jis nėra labai gabus? Ar jį ten paskui ir laikys vien todėl, kad tėveliai - mokyklos sponsoriai?
Papildyta:
QUOTE(cat @ 2006 09 20, 10:32)
žinau vaiką, kuris įstojo, nes geras plaukikas, pažymių nė nežiūrėjo.

Vat aš ir nesuprantu, kaip iš tiesų ten kontingentą surenka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leputė: 20 rugsėjo 2006 - 10:38
QUOTE(leputė @ 2006 09 20, 11:38)
Susimokėti į kasą nėr labai sunku, bet ką paskui tam vaikui daryti tarp labai stiprių mokinių, jei jis nėra labai gabus? Ar jį ten paskui ir laikys vien todėl, kad tėveliai - mokyklos sponsoriai?

Visokių ten vaikų yra, nesusirenka vien vunderkindai... smile.gif Be to, vaikas matydamas, kaip kiti mokosi, stengiasi..pats užsidega juos vytis ir kažką išmokti, o ne vien į mokyklą nuėjus "laiką prastumti"...
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2006 09 20, 11:46)
Be to, vaikas matydamas, kaip kiti mokosi, stengiasi..pats užsidega juos vytis ir kažką išmokti, o ne vien į mokyklą nuėjus "laiką prastumti"...

Hm, vaikų visokių yra. Nebūtinai užsidega. Gali gautis ir atvirkštinė reacija: nemoku, man per sunku, nė nebandau, visvien esu "lūzeris"...Žinau keletą vaikų iš prestižinių mokyklų tėvų atsiimtų, nes nesugebėjo mokytis ir šalių tų, gabiųjų, atrodė ir jautėsi absoliutūs nevyklėliai... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leputė: 20 rugsėjo 2006 - 12:03
QUOTE(lepOŽKA @ 2006 09 20, 12:02)
Hm, vaikų visokių yra. Nebūtinai užsidega. Gali gautis ir atvirkštinė reacija: nemoku, man per sunku, nė nebandau, visvien esu  "lūzeris"...Žinau keletą vaikų iš prestižinių mokyklų tėvų atsiimtų, nes nesugebėjo mokytis ir šalių tų, gabiųjų, atrodė ir jautėsi absoliutūs nevyklėliai... verysad.gif

gali but ir toks variantas, taciau tokioje aplinkoje, kur vaikams svarbu mokytis, kazko siekti ir pasiekti, nori nenori turi mokytis ir vytis geriausiuosius arba mokytis taip, kad butum tarp vidutinioku. Tampa jau geda ir siaip kazkoks ne toks tampi, jeigu nesimokai ir netgi nenori mokytis. Besimokant Jezuituose visi 12 metu prabega tarp veiklos ir aktyvaus, momentais stresinio mokymosi, BET manau viskas yra savose ribose 4u.gif
Mokestis mokykloje (50lt) ivestas buvo jau nuo neatmenamu laiku. 4u.gif

Zinoma, korupcijos deja buvo ir bus...gaila...bet siaip tai nepaisant itempto mokymosi parengimas universitetui yra tikrai geras. Pabaigus ja ir atejus i univera nera tokio didelio soko ir panasiu klausimu, kaip kad: "o ka, dabar as cia pats turiu visa info susirasti???"
Atsakyti
QUOTE(lepOŽKA @ 2006 09 20, 12:02)
Hm, vaikų visokių yra. Nebūtinai užsidega. Gali gautis ir atvirkštinė reacija: nemoku, man per sunku, nė nebandau, visvien esu  "lūzeris"...

Uztat as del savo paneles abejoju, ka daryti. Maniske yra tokia, jei kazkas negerai vadinasi geriau viska mesti, bet jokiu budu nesistengti mokytis. Nu kad luzere negalvoja, jai aplinka kalta biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 15, 10:50)
Uztat as del savo paneles abejoju, ka daryti.

Ir aš nežinau ką daryt... Nes esu tos nuomonės, kad NORINT mokytis išmokti galima visur...Žmonės iš atokiausių rajonų mokyklų į universitetus įstoja. Tiesiog norėčiau, kad vaikas patektų į kultūringą aplinką (ar kaip išsireikšt)... Privačiose mokylose, jei tavo tėvas nevažinėja džipu ir nėra milijonierius - tu irgi lūzeris, paprastose vidurinėse smurtas pasiekė epidemijos mastą, o vat Jėzuitai man atrodo aukso vidurys biggrin.gif
Atsakyti
Jei šeima nėra tikinti, bet vaikas labai gerai mokosi, ar yra šansų įstoti į Kauno Jėzuitų gimnaziją (mačiau tarp priimamų dokumentų - kunigo rekomendacija, iš kur ją gaut jei nelankau bažnyčios)?
Atsakyti
pradėk lankyti smile.gif
Atsakyti
Mielos mamos, nieko nuostabaus, kad Jūsų vaikai neįstojo į Jėzuitų gimnaziją. Jūs pačios rašote su galybe klaidų doh.gif . Tai ko norite iš vaikų?
Atsakyti
Gal kas zinote kokie testai buna Jezuituose ? Na bent keleta uzduociu imestumete, kad ivertinti sudetingumo lygi. Mano pusbrolis baige sia mokykla ir laba labai patenkintas, taciau dar tada kai stojo jokiu testu nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2007 03 16, 14:04)
Gal kas zinote kokie testai buna Jezuituose ? Na bent keleta uzduociu imestumete, kad ivertinti sudetingumo lygi. Mano pusbrolis baige sia mokykla ir laba labai patenkintas, taciau dar tada kai stojo jokiu testu nebuvo  doh.gif

O jų internetiniame puslapyje nėra? Aš kažkada žiūrėjau, tai visi pernykščiai testai buvo sudėti.
Atsakyti