Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Bjjanka @ 2015 12 03, 18:28)
Kokius miestelius planuojate aplankyti?
Mano paraše yra nuoroda į fotoreportažus, ten yra ir apie Toskaną, gal pravers smile.gif .

apsistosim Lukoj,po to jau iš ten į aplinkinius nuvažiuosim,tik tų istorinių mažesnių dar neišsirinkus...,radau kelis objektus visai šalia Lukos,tuos aplankysim,o kitur dar dairausi,ieškau
tikrai žinau,kad nebus lėkimo,nėra tikslo per dieną pusę Italijos aplėkt,ilsėtis važiuojam,o kartu ir akis paganysim,tik gaila,kad tiesiog nėra galimybės ilgesniam laikui išvykt,viso turim savaitę verysad.gif ,po vieną nakvynę Vokietijos- Austrijos pasienį bus,maždaug pusiaukelėj stosim ilsėtis,vairuojantis tik vienas,tai be poilsio nenorim pusantro tūkst.km važiuot schmoll.gif

Ačiū,paskaitysiu jei dar neskaičius,nes lyg ir visus reportažus perskaičiau g.gif ,net ir jei nevažiuojam vistiek labai įdomu,vietoj televizoriaus sėdu prie kompiuterio ir ''keliauju'' ,,taip ir užsikabinu už kažko įdomaus,taip jau kelios kelionės buvo ekspromtu suplanuotos,pamatėm tikrai gražių vietų wub.gif ,net ir Vokietijoj yra tokių perliukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2015 12 03, 16:53)

gal rekomenduotumėt kažką? šiaip pirmumą atiduodam vaizdams,gamtai,istorijai...,geriau mažiau,bet gražiau

Ar galvojate važiuoti į Cinque Terre? Man tai viena nuostabiausių Italijos vietų. Tiesa, tam reikėtų visos dienos. Galėtumėt pėsčiomis praeiti kurią nors kelio dalį, po to nusimaudyti miestelyje. Dar, jei turėsite laiko ir noro, siūlyčiau aplankyti San Gimignano. Taip, tai labai turistinis kaimelis, bet važiuojant link jo pamatysite tą tikrąją paveiksliukinę Toskaną, o užlipus ant jo gynybinės sienos atsiveria nereali erdvė. Peizažas su San Gimignano dangoraižiais, kaip sakoma, grieko vertas. Be to, šiame kaimuke yra garsioji ledainė, porą kartų tapusi ledų gaminimo pasaulio čempione smile.gif Tik bijau, kad tektų pusdienį praleisti automobilyje.
Atsakyti
QUOTE(Roskila @ 2015 12 03, 18:57)
Ar galvojate važiuoti į Cinque Terre?

Peizažas su San Gimignano dangoraižiais, kaip sakoma, grieko vertas. Be to, šiame kaimuke yra garsioji ledainė, porą kartų tapusi ledų gaminimo pasaulio čempione smile.gif Tik bijau, kad tektų pusdienį praleisti automobilyje.

va čia kaip ir nebuvo planuose g.gif mačiau video šitų kaimų,gražu,bet reikia laiko negailėt

o apie šitą galvoju.... dar galvojau... ir dar galvosiu doh.gif ,yra mintis pasiieškot kažko pakeliui,mažesnio,arčiau
ledai Italijoje atskira tema,kaip ir pica sūnui biggrin.gif ,vien dėl jų ten verta gryžti

pirminis noras buvo Provansas,bet... ,nugalėjo Italija,nes abu vyrukai vienbalsiai už Italiją balsavo,pasidaviau biggrin.gif

Prancūzijai gal rudenį laiko rasim,tik taip toli nevažiuosim,buvom iki Metz'o nuvažiavę,gražu,patiko,tai galvojam truputį toliau pavažiuosim ir užteks,tikrai nesirinksiu Paryžiaus,norisi kažko mažiau populiaraus,nemėgstu masės žmonių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 12 02, 17:55)
Gal yra vykusiu i siaures Italija (Venecija, Verona, gardos ezeras ...) automobiliu ?

Buvom pacioj Siaures Italijoj smile.gif
http://www.supermama...?...856653&st=0

Ir Ligurijoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2015 12 03, 09:55)
4u.gif
Per kur vaziavote per Vokietija, ar Austrija? Kiek km susukot ir per koki laikotarpi? As zinau, kad noriu Venecijos, Gardos, ir dar kazkur, papasakokit apie Toskana, ar verta, nes reikia jau i pietus nemzai pasileisti?

Ten tiek daug graziu vietu, kad blaskytis Garda, Verona, Toskana, tiesiog laiko gaila. Arba Toskana arba kazkas siauriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 06 gruodžio 2015 - 18:27
QUOTE(Aruna @ 2015 12 06, 20:24)
Arba Toskana arba kazkas siauriau smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Garda,kokiai savaitei... aplink apvažiuoti pasidairant wub.gif ,dienos per mažai...

Skaičiau Jūsų kelionių reportažus,ir sunku namuose nusėdėti po jų... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2015 12 06, 21:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Garda,kokiai savaitei... aplink apvažiuoti pasidairant  wub.gif ,dienos per mažai...

Skaičiau Jūsų kelionių reportažus,ir sunku namuose nusėdėti po jų...  doh.gif  biggrin.gif

Garda irgi mane labai domina - turiu savaitei plana jau mintyse susideliojus, gal kada pavyks igyvendinti. smile.gif Planu kokiai 15 metu i prieki turiu, tik va, atostogu tai ne prudai biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

As gal nelabai i tema, bet gal Jus zinosit. Nuo Romos iki Vasto ( ar bent jau tos puses) kaip galima greiciau nusigauti? Su autobusu gaunasi ilgoka kelione kaip su mazu vaiku. Gal kartais traukiniai i ta puse vaziuoja? Niekaip nerandu info:( Aciu
Atsakyti
Gal žinot kokį gražų miestuką iš Romos kur traukiniu būtų galima nuvažiuoti,kur būtų jauku,grazi gamta, kur butu galima apsistoti kur ir kita diena gal dar i koki miestuka nukakti traukiniu ar autobusu? gal kur vienuolynu zinot Romoj ar miesteliuos,kur galima nebrangiai apsistot nakciai, dviems?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 07 07, 10:30)
Na, o mes - visur su vaikais. Šįmet sūnaus svajonė buvo pamatyti Veneciją - na neįsivaizduoju, kaip jaustis,  palikus vaiką o pačiai vaikštinėjant ten..Nors apie Veneciją sezono piko metu aš irgi esu labai skeptiškos nuomonės - mane šokiravo žkmonių kiekis, kai per žmonių minią daugiau nieko nematai (įmesiu vėliau foto pailsiutravimui). Esu ten buvusi rudenį, tai turiu su kuo palyginti.
Taip, prie Gardos gražu.  drinks_cheers.gif Mes turėjom namelį gerame kempinge, su labai gražiu vaizdu iš mūsų terasos į ežerą, penkioms dienoms. Ir tų neužteko apžiūrėti apylinkes.

Sveiki, kokiame kempinge gyvenote, kada reikia uzsakineti nameli( is anksto, kiek is anksto, ar vietoje)
, ir kokia jo kaina nakciai
Atsakyti
QUOTE(Roskila @ 2015 12 03, 16:57)
Ar galvojate važiuoti į Cinque Terre? Man tai viena nuostabiausių Italijos vietų. Tiesa, tam reikėtų visos dienos. Galėtumėt pėsčiomis praeiti kurią nors kelio dalį, po to nusimaudyti miestelyje. Dar, jei turėsite laiko ir noro, siūlyčiau aplankyti San Gimignano. Taip, tai labai turistinis kaimelis, bet važiuojant link jo pamatysite tą tikrąją paveiksliukinę Toskaną, o užlipus ant jo gynybinės sienos atsiveria nereali erdvė. Peizažas su San Gimignano dangoraižiais, kaip sakoma, grieko vertas. Be to, šiame kaimuke yra garsioji ledainė, porą kartų tapusi ledų gaminimo pasaulio čempione smile.gif Tik bijau, kad tektų pusdienį praleisti automobilyje.

Nors čia rašyta ne man, tačiau aš, įsimylėjusi Italiją, pagaliau aplankysiu ir Cinque Terre jau šį rugsėjį wub.gif thumbup.gif Ačiū už pasiūlymą pamatyti San Grimignano, būtinai nuvažiuosim iki jo, ir taip pat noriu pavaikšinėti po Lucca! Svajoju apie nuostabius Cinque Terre kaimelius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2015 12 07, 19:52)
Garda irgi mane labai domina - turiu savaitei plana jau mintyse susideliojus, gal kada pavyks igyvendinti. smile.gif Planu kokiai 15  metu i prieki turiu, tik va, atostogu tai ne prudai biggrin.gif

Mes praeitą vasarą atostogavom prie Garda ežero. labai smagu su vaikais. Tik aišku reikia automobilio, mes buvo be auto, tai truputį nepatogu. Noriu grįžt aš ten wub.gif Bet dar tiek daug kur norisi nuvykti, kad nežinau, bet tikiuosi, grįšim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif turiu klausima, gal kuri nuomavotes automobili Italijoje? Girdejau, kad labai sunku ji issinuomoti ir nemaza suma reikia tureti kreditineje.. Ar tiesa? Gal kuri nuomavotes ir galetumet pasidalinti patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
Mes pernai nuomavome auto Italijoj, La Spezia paemem, o grazinom Milane.
Yra atskira tema apie auto nuoma uzsienyje ir ten daugiau info parasyta.

QUOTE(push @ 2016 01 31, 13:07)
Sveikos  ax.gif  turiu klausima, gal kuri nuomavotes automobili Italijoje? Girdejau, kad labai sunku ji issinuomoti ir nemaza suma reikia tureti kreditineje.. Ar tiesa? Gal kuri nuomavotes ir galetumet pasidalinti patirtimi?  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NY: 31 sausio 2016 - 16:39