QUOTE(NY @ 2015 07 22, 13:16)
Maistas pagrinde restoranuose buvo makaronai, juros gerybes ir pica.
Man jis nepasirode brangus ( lyginu su Amerika). Mano vyras nemegsta juros gerybiu , tai jis valge mesa. Kelis kartus jam pakliuvo nedakepus. Gal ten visi virejai specializuojasi makaronu paruosime. Brangiausia uz maista
Sumokejom Parmoje (130) Tikrai buvo skanu. Labiausia man patiko , kad nereikia tipsu/arbatpinigiu palikti. Buvo iskaiciuotas aptarnavimo mokestis (cooperta) uz zmogu.
Kai kur 2, kai kur 2,5 ir daugiausia buvo 3. Venecijoj
Isvis atnese saltus makaronus su juros gerybemis. Nors kartais, jei tikrai skaniai pavalgydavome, palikdavom arbatpinigiu.
Parduotuveje pirkom tik vandeni.
Man jis nepasirode brangus ( lyginu su Amerika). Mano vyras nemegsta juros gerybiu , tai jis valge mesa. Kelis kartus jam pakliuvo nedakepus. Gal ten visi virejai specializuojasi makaronu paruosime. Brangiausia uz maista
Sumokejom Parmoje (130) Tikrai buvo skanu. Labiausia man patiko , kad nereikia tipsu/arbatpinigiu palikti. Buvo iskaiciuotas aptarnavimo mokestis (cooperta) uz zmogu.
Kai kur 2, kai kur 2,5 ir daugiausia buvo 3. Venecijoj
Isvis atnese saltus makaronus su juros gerybemis. Nors kartais, jei tikrai skaniai pavalgydavome, palikdavom arbatpinigiu.
Parduotuveje pirkom tik vandeni.
Na, Italija - pizza ir pasta, ko jūs kitko galite tikėtis, jie tame ekspertai O mėsytė gal tiesiog tokia turi būti, italai - puikūs kulinarai, neperkepa mėsos ir neperverda makaronų Man tai brangiausia kol kas buvo pietūs Venecijoje Italijoje niekur nereikia palikti arbatpinigių.