QUOTE(flight @ 2014 07 07, 09:30)
Na, o mes - visur su vaikais. Šįmet sūnaus svajonė buvo pamatyti Veneciją - na neįsivaizduoju, kaip jaustis, palikus vaiką o pačiai vaikštinėjant ten..Nors apie Veneciją sezono piko metu aš irgi esu labai skeptiškos nuomonės - mane šokiravo žkmonių kiekis, kai per žmonių minią daugiau nieko nematai (įmesiu vėliau foto pailsiutravimui). Esu ten buvusi rudenį, tai turiu su kuo palyginti.
Taip, prie Gardos gražu. Mes turėjom namelį gerame kempinge, su labai gražiu vaizdu iš mūsų terasos į ežerą, penkioms dienoms. Ir tų neužteko apžiūrėti apylinkes.
Taip, prie Gardos gražu. Mes turėjom namelį gerame kempinge, su labai gražiu vaizdu iš mūsų terasos į ežerą, penkioms dienoms. Ir tų neužteko apžiūrėti apylinkes.
na mano dar per mazi kad tokiu svajoniu turetu. tik vyresnelias paklausia kada lektuvu skrisim
o vaiksciodama po miestus, tikrai zinau, kad tokiems maziems ten bus neidomu. jiems idomiau prie ezero su mociute zuvi gaudyti, zemuogauti ir t.t. ir norai ju paprasti: skirsk mamyte, tik parvesk guminuku