QUOTE(Aruna @ 2014 02 22, 19:54)
Jei trys nakvynes, tada viskas normaliai. O tose nuroduose, kur meciau, netinka jums Novij Jicyne nakvynes? As tik dabar paziurejau, kad jus netiesiausiu keliu per Vokietija vaziuosit.
Cekijoj tai visai netoli nuo kelio Kromerizas, ir zinoma, mieliausias man pasienio miestelis Mikulov, jei nebuvot, uzsukit
Austrijoj kadangi man viskas grazu, tai galima stot vos ne bet kur
Jei vaziuotumet per Vokietija, tai kitus objektus galima lankyt, toj pacioj Italijoj taip pat.
Austrijoj vaziuotumet pro Worthersee- labai grazus ezeras, tai ten yra Minimundus- miniatiuru parka
dėl Novij Jicyne nakvynes nuorodą išsisaugojau, bet man pasirodė 20 eurų nerealiai maža kaina keturiems (po 5 eur) net ir tarpinei nakvynei
Mikulov esame buvę ir net nakvoję, tai buvo viena iš pirmųjų kelionių ir šis miestelis mums labai padarė įspūdį
Susivedžiau Austrijoje miniatiūrų parką - labai pakeliui ir manau bus aplankytas, juo labiau jei prie ežero dar bus kur kojas pamankštinti ir pavalgyti su gražiu vaizdu
jei dar ką prisimintumėte šiame maršrute, labai laukčiau
Kaip jau buvau rašiusi, į priekį renkamės maršrutą Čekiją-Austriją-Italija
o atgal grįžinėsim per Vokietiją (labai jau užkabino Jūsų pasakų miesteliai Bavarijoje) ten planuojame 2 nakvynes, vieną gal Miunchene, atvykti visai vakare ir apsistojant centre (kaip atsarginį variantą nužiūrėjau gerą kainą su nuolaida) bet dar abejoju...turbūt maži mietukai turės didesnį svorį
savaitę planuojam Toskanoj (Laiatico arba Radicofani vietovė), tai grįžtant per Vokietiją niekaip neapsisprendžiu ar dar likti Italijoje prie sienos ar jau iš kart varytis į Vokietiją ir turėti ten tris naktis