Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 211 tema

Merginos, kaip sekat siunta is Landsend? Gavau nuoroda i Hermes puslapi, bet nieko as ten nematau, arba siuntos numeris per trumpas arba as nemoku ziuret g.gif Gal kam pavyko issiaiskint ju sistema?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 02 01, 21:16)
tai labai sveikinu bigsmile.gif


Aciu 4u.gif
Atsakyti
Siandien vakare pirksiu mytoys.de 4u.gif Klaipeda. bandysiu koduka su -10 eur (nors raso kad jo galiojimas pasibaiges, bet gal suveiks naujam account'e biggrin.gif), kad sumazint pristatymo islaidas. Priimciau pora merginu su nedideliais krepseliais

swedbankas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maniuxa: 02 vasario 2014 - 08:48
QUOTE(Daimen @ 2014 02 02, 01:23)
Merginos, kaip sekat siunta is Landsend? Gavau nuoroda i Hermes puslapi, bet nieko as ten nematau, arba siuntos numeris per trumpas arba as nemoku ziuret  g.gif Gal kam pavyko issiaiskint ju sistema?


Kiek esu pirkusi Landsend UK adresu, ir jei budavo Hermes, tai visada nesamones rodydavo. Viena karta rasau i Hermes, kad negaliu sekti siuntos su duotu Nr., tai jie atrase, kad siunta jau pristatyta. Tai kitus kartus tiesiog laukdavau ir tiek, visus kartus gavau.
Atsakyti
Sveiki,
pirma kart perku is aliexpress - ir vedant adresa man raso ir vis grizta prie united states - You have changed the shipping destination; please note that the shipping cost will change accordingly.

Nors pradiniam psl (prie prekes) raso, kad siuncia nemokamai. Ka darau ne taip? 4u.gif
Atsakyti
Su Landsend ir man nesiseka sekti siuntos, lauksiu ir tiek, o kas belieka
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 02 01, 21:47)
Audry, apie tokias pardavejas esu girdejus. Uztai ir susimasciau, kad jei jos gauna ir dar uzsidirba, tai gal ir pacioms galima.

tai dazniausiai ju vyrai parveza, kurie dirba ar reisuoja po svetimas salis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 02 02, 11:00)
tai dazniausiai ju vyrai parveza, kurie dirba ar reisuoja po svetimas salis 4u.gif


drinks_cheers.gif dažniausiai vyrai iš norvegų gryždami su tuščia fūra parveža rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2014 02 02, 00:29)
Gal kas pirksite http://www.mytoys.de/ ?

Prisijungciau smile.gif


As kaune pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jinafire wub.gif
Atsakyti
Gal kam teko grazinti i mango.com prekes? Pirkau prekiu daugiau nei 199lt ir buvo free shipas, viena preke netiko, noriu issiusti atgal. Tai jei issiusiu, jie gave isskaiciuos uz siuntima? g.gif
Ar tiesiog issiusiu, aisku man kainuos grazinimas, bet ar grazindami pinigus uz preke neisskaiciuos siuntimo islaidu g.gif
Atsakyti
Jus gavote brokuota preke?
Šiaip neturėtų už siuntimą gražint, jei šiaip sugalvojot gražint. Nebent buvo brokas.
Aš siunčiau atgal į mangooutlet. Buvo brokas. Jie atrašė, siųskit atgal, tuomet mes nuspręsim ar buvo ar nebuvo tas brokas ir gražinsim tuomet už viską.Aišku visa tai truko ilgai, su jų manjanom ir siestom, tai procesas truko ilgai, nelabai stebėjau proceso, bet man rods, kad negažino už siuntimą. Dabar vėl guli brokuota suknelė, bet niekaip neišsiunčiu, nes jei negražins už siuntimą, tai man neapsimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 02 vasario 2014 - 11:13