Gavom gavom crocs rozines basutes!!!!
Labai fainulkos tikrai, o jau lengvumas, tik per dideli dydi pasiemiau. DYDIS PAGAL SIA LENTELE ATITINKA
http://www.crocs.com...default,pg.html
Jeigu kas noretu keisti i mazesni, 10dydi, mielai apsikeisciau. Musu C11- 17.4cm(nuo taskeliu iki taskeliu)
QUOTE(Sense @ 2014 01 29, 18:15)
Aš jungiaus prie unsereapotheke, tai tenais ir weleda imsiu tuo pačiu
QUOTE(Asstule @ 2014 01 29, 18:40)
Jungciausi Kaune, jei kas rinktu
ir as jungciausi Kaune
QUOTE(Cocosinė @ 2014 01 29, 14:55)
Nea, atveš dhl
man rase dhl, o kai pasieke lietuva, atveze LP kurjeriai
QUOTE(bambyze @ 2014 01 29, 15:04)
post.lt koki koda jus vedat??
dhl.de matau siunta, bet post.lt netinka tas numeris.. reikia raidziu
dhl.de matau siunta, bet post.lt netinka tas numeris.. reikia raidziu
kai bus LT, kodas ir be raidziu veikia post.lt
QUOTE(dziubek @ 2014 01 29, 18:07)
Gavom gavom crocs rozines basutes!!!!
Labai fainulkos tikrai, o jau lengvumas, tik per dideli dydi pasiemiau. DYDIS PAGAL SIA LENTELE ATITINKA
Tai pagal tą lentelę dydžiai kaip ir atitinka? Aš prisiskaičius, kad mažintos ėmiau didesnes.
QUOTE(natina @ 2014 01 29, 19:19)
Tikrai ir aš prisiminiau, kad su amazon taip buvo, kad lp kurjeriai pristatė
QUOTE(natina @ 2014 01 29, 20:19)
aciu, natina Jau mergaites paaiskino
QUOTE(Cocosinė @ 2014 01 29, 19:32)
Tai pagal tą lentelę dydžiai kaip ir atitinka? Aš prisiskaičius, kad mažintos ėmiau didesnes.
as tikrai turiu C13, o pagal ta lentele raso 19.1cm, realiai tai jau tokiai kojai butu mazos basutes kaip ir rasiau dvejas turejom, tikrai man mazintos, nes lenteleje visada nurudo kojytes dydi, o ne vidpadi
Sveikutės!
Visos čia tik perkat, perkat, viską išmanot, o aš pabandžiau užsiregistruot www.crocs.com ir man reikia įvesti "state", o aš nebežinau ką man daryti, nes LT nerandu. Kaip jūs iš ten siunčiatės, ar per tarpininkus? Gal galėtumėte patarti?
Visos čia tik perkat, perkat, viską išmanot, o aš pabandžiau užsiregistruot www.crocs.com ir man reikia įvesti "state", o aš nebežinau ką man daryti, nes LT nerandu. Kaip jūs iš ten siunčiatės, ar per tarpininkus? Gal galėtumėte patarti?
QUOTE(Failas @ 2014 01 29, 21:21)
Sveikutės!
mes perkam crocs.eu ir crocs.co.uk
crocs.com tik per tarpininkes
QUOTE(tulip @ 2014 01 29, 20:07)
as tikrai turiu C13, o pagal ta lentele raso 19.1cm, realiai tai jau tokiai kojai butu mazos basutes kaip ir rasiau dvejas turejom, tikrai man mazintos, nes lenteleje visada nurudo kojytes dydi, o ne vidpadi
Tai tada geros turėtų būti, nes šiaip 28 nešioja
QUOTE(Asstule @ 2014 01 29, 17:40)
Jungciausi Kaune, jei kas rinktu
QUOTE(bambyze @ 2014 01 29, 18:34)
ir as jungciausi Kaune
junkitės prie Vilniaus persiųsiu. aišku, priklauso, ko reikėtų, bet kartais registruotas siuntimas paštu pigiau išeina negu važiavimas į kitą miesto galą pasiimti, ir tiesiai į namus atneša
Gal kam pravers feelunigue.com 3 dienas galioja kodas MYTREAT15
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 01 29, 21:28)
junkitės prie Vilniaus persiųsiu. aišku, priklauso, ko reikėtų, bet kartais registruotas siuntimas paštu pigiau išeina negu važiavimas į kitą miesto galą pasiimti, ir tiesiai į namus atneša
che. gerai būtų ne visos paštininkės neša
bet jūsų tiesa. kartais kol su mašina pravažiuoji visą miestą tai pigiau siuntimas . ir nereik derintis susitikio. kada gali tada nueini į paštą