Cia patys elementariausi pavyzdziai:
Paprastesnis:
Modernesnis:
Imantresnis:
dar:
Mazai patalpai:
Didesniai patalpai:
Uzmiescio namai:
As cia galiu be pabaigos kelti
Cia nera tie variantai, kurie man prie sirdies, tiesiog pirmi pasitaike.
Visoms bendra sviesi pasteline (dazniausiai apskirtai balta) spalva, megstamas medis, jis daznai figuruoja interjere, ypac dazytas baltai. Apskritai vyrauja paprastumas. Jie linke remontuotis ir keisti interjera daznai, ne kaip mes, kas 30 metu, kai vaikai perima tevu butus
Nu bet atleiskit, nubetonuotos grindys ir kreivai numurytos sienos bei per viduri nuteksta vonia man jau avangardas, o nei vintazas, nei skandinaviskas stilius. Idomu paziureti nuotraukoje, bet gyventi as taip negaleciau
Taip pat kaip ir nutrupeje mediniu grindu dazai man siejasi su netvarkingumu, o ne su kazkokia stiliaus israiska
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 01 30, 11:54)
Neteko dziauti ant kopeteliu, nes ju niekada neturejau. Bet jei kopeteles tokios su didesniais tarpais, tai gal ir patogu. Pasidalinkite, kuo blogai dziauti pvz. rubeli ar ranksluosti ant kopeteliu?
Jei labai tankios kopeteles, tai bus sunku ka nors padziauti. O jei retesnes, tai butu lengviau..
Mes turim tokias priespirtyje, nieko blogo negaliu pasakyti, man uztenka tu didesniu tarpu pasikabinimui