Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 10:03)
O cia va pvz, kaip gyvatukas atrodo ten, kur jam ir priklauso biggrin.gif  Na man tai tikrai daug graziau, nei kabo mirksiukas.gif 

Didelis sutinku,kai nuo zemes dedasi, nes kitaip nk nebepakabintum virsuje, bet mazesni mes kabinsime. Tas nusaudymas anot jusu tai nusilupimas ar nebeveikimas? Nesupratau...

QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 10:19)
Ten plyteles. Rusvos tokios, medzio imitacija, o baltos irgi plyteles.

mes sitas ziurinejome, tai lenkuose buvo pigiau, bet ziuriu dabar cia akcija padare... bijau sumeluot bet ar tik mozaika ne 265lt gavosi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 29 sausio 2014 - 23:28
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 10:21)
patinka  biggrin.gif čia vintažas, man dar maišytas su skandinavišku patinka, tikrai linkiu įgyvendinti  4u.gif gerokai įdomiau nei paprastos plytelės ir sterilios sienos wink.gif

Man tai biski nesvarumo ispudi sukuria ikeltas dizainas ax.gif

O siaip tai skandinavu namu ir butu as labai labai daug kas diena apziuriu, tai galiu pasakyti, kad nieko panasaus realybeje jie neperka ir neirengineja biggrin.gif Is skandinavisko stiliaus cia tik balta spalva ir nieko daugiau. Todel man labai keista, kai apdriskusios grindys ir nepadarytas remontas nurasomas skandinaviskam stiliui doh.gif Cia nebent vasarnamiuose ir tai, kur zmones patingejo investuoti i remonta.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 30, 08:42)
Man tai biski nesvarumo ispudi sukuria ikeltas dizainas  ax.gif

O siaip tai skandinavu namu ir butu as labai labai daug kas diena apziuriu, tai galiu pasakyti, kad nieko panasaus realybeje jie neperka ir neirengineja  biggrin.gif Is skandinavisko stiliaus cia tik balta spalva ir nieko daugiau. Todel man labai keista, kai apdriskusios grindys ir nepadarytas remontas nurasomas skandinaviskam stiliui  doh.gif Cia nebent vasarnamiuose ir tai, kur zmones patingejo investuoti i remonta.

aš rašiau, kad mano nuomone, čia vintažas, o paskui parašiau, kad man asmeniškai vintažas maišytas su skandinavišku patinka, o ne kad įkeltas pavyzdys yra skandinaviškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 16:19)
Ai, o tai jus gyvatuka, kaip kabykla ranksluosciu naudojat g.gif
Papildyta:

Gyvatukas ir vadinamas Rankšluoščių džiovintuvu, kabinamas vonios kmb ne del grožio, o dėl patalpos sanitarinių reikalavimų - džiovina ir šildo patalpą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 30, 09:37)
Gyvatukas ir vadinamas Rankšluoščių džiovintuvu, kabinamas vonios kmb ne del grožio, o dėl patalpos sanitarinių reikalavimų - džiovina ir šildo patalpą.  mirksiukas.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Bet tik ne kopeteles schmoll.gif ar teko ant kopeteliu dziautu ka nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 30, 11:42)
Sutinku drinks_cheers.gif  Bet tik ne kopeteles schmoll.gif  ar teko ant kopeteliu dziautu ka nors g.gif

Neteko dziauti ant kopeteliu, nes ju niekada neturejau. Bet jei kopeteles tokios su didesniais tarpais, tai gal ir patogu. Pasidalinkite, kuo blogai dziauti pvz. rubeli ar ranksluosti ant kopeteliu?

Pvz. user posted image

user posted image

user posted image

Jei labai tankios kopeteles, tai bus sunku ka nors padziauti. O jei retesnes, tai butu lengviau..
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 30, 12:42)
Sutinku drinks_cheers.gif  Bet tik ne kopeteles schmoll.gif  ar teko ant kopeteliu dziautu ka nors g.gif

Neteko tureti tokiu, bet giminaiciu namuose maciau, kad dziauna kuo puikiausiais. Bet kaip Amelita raso, jeigu su tarpais, tai ir pasidziauna normaliai.
O ka, buna be tarpu? kad nepatogu dziauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 30, 11:10)
Neteko tureti tokiu, bet giminaiciu namuose maciau, kad dziauna kuo puikiausiais. Bet kaip Amelita raso, jeigu su tarpais, tai ir pasidziauna normaliai.
O ka, buna be tarpu? kad nepatogu dziauti?  g.gif

Visokiu ju buna, pas mus su dviem ar trim tarpais, reiks paziuret, bet dziaut nepatogu schmoll.gif Karstai, kamsai ta ranksluost,i nusimaudes, o paskui randi ant zemes doh.gif O an paprasto uzmetei ir nuejai thumbup.gif Cia sakau kaip kam 4u.gif As kai megstu, kad viskas vyktu be trukdziu, tai man ranksluoscio pakabinimas is trecio karto nepatinka, o dar vis tas valymas blink.gif Tvarkomes dabar namus taip, kad nereiketu jiems tarnaut, o ypatingai radijatoriui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 30, 08:42)
Man tai biski nesvarumo ispudi sukuria ikeltas dizainas  ax.gif

O siaip tai skandinavu namu ir butu as labai labai daug kas diena apziuriu, tai galiu pasakyti, kad nieko panasaus realybeje jie neperka ir neirengineja  biggrin.gif Is skandinavisko stiliaus cia tik balta spalva ir nieko daugiau. Todel man labai keista, kai apdriskusios grindys ir nepadarytas remontas nurasomas skandinaviskam stiliui  doh.gif Cia nebent vasarnamiuose ir tai, kur zmones patingejo investuoti i remonta.

O galite parodyti, Jusu nuomone, tipisku ir arciau realybes skandinavisku interjero pavyzdziu? ax.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 01 30, 12:29)
Visokiu ju buna, pas mus su dviem ar trim tarpais, reiks paziuret, bet dziaut nepatogu schmoll.gif Karstai, kamsai ta ranksluost,i nusimaudes, o paskui randi ant zemes doh.gif  O an paprasto uzmetei ir nuejai thumbup.gif  Cia sakau kaip kam 4u.gif  As kai megstu, kad viskas vyktu be trukdziu, tai man ranksluoscio pakabinimas is trecio karto nepatinka, o dar vis tas valymas blink.gif  Tvarkomes dabar namus taip, kad nereiketu jiems tarnaut, o ypatingai radijatoriui ax.gif

Turiu pritarti. Net jei yra tie tarpeliai, tai dazniausiai ju pritruksta, jei namuose keli seimos nariai ir naudoja kelis ranksluoscius doh.gif o tas kaisymas labai uzknisa. Be to, ir as pastebejau, nezinau kodel (gal as nemoksa), bet nuo kopeteliu man daznai nuciuosdavo raksluostis, ko beveik niekad nebuna su paprastu gyvatuku g.gif
Atsakyti
Cia patys elementariausi pavyzdziai:

Paprastesnis:
user posted image

Modernesnis:
user posted image

Imantresnis:

user posted image

dar:
user posted image

Mazai patalpai:
user posted image

user posted image

Didesniai patalpai:
user posted image

Uzmiescio namai:
user posted image

user posted image

user posted image

As cia galiu be pabaigos kelti biggrin.gif Cia nera tie variantai, kurie man prie sirdies, tiesiog pirmi pasitaike.
Visoms bendra sviesi pasteline (dazniausiai apskirtai balta) spalva, megstamas medis, jis daznai figuruoja interjere, ypac dazytas baltai. Apskritai vyrauja paprastumas. Jie linke remontuotis ir keisti interjera daznai, ne kaip mes, kas 30 metu, kai vaikai perima tevu butus biggrin.gif
Nu bet atleiskit, nubetonuotos grindys ir kreivai numurytos sienos bei per viduri nuteksta vonia man jau avangardas, o nei vintazas, nei skandinaviskas stilius. Idomu paziureti nuotraukoje, bet gyventi as taip negaleciau ax.gif Taip pat kaip ir nutrupeje mediniu grindu dazai man siejasi su netvarkingumu, o ne su kazkokia stiliaus israiska ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 01 30, 11:54)
Neteko dziauti ant kopeteliu, nes ju niekada neturejau. Bet jei kopeteles tokios su didesniais tarpais, tai gal ir patogu. Pasidalinkite, kuo blogai dziauti pvz. rubeli ar ranksluosti ant kopeteliu?

user posted image

Jei labai tankios kopeteles, tai bus sunku ka nors padziauti. O jei retesnes, tai butu lengviau..

Mes turim tokias priespirtyje, nieko blogo negaliu pasakyti, man uztenka tu didesniu tarpu pasikabinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 01 30, 00:22)
tik neisivaizduoju ar tokius platesnius isvis gamina  g.gif

Gaminti tai tikrai gamina, tik pasirinkimas jų gerokai skurdesnis - su visokiais bobutiškais kvietkais, akmeninio grindinio imitacijomis ir pan. beskonybėmis doh.gif O vienspalvių plačių esu mačiusi tik tamsiai žalią - iš bėdos, bet gal džiugintų ir toks, jei dar kur nors rasčiau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 30, 14:14)
Nu bet atleiskit, nubetonuotos grindys ir kreivai numurytos sienos bei per viduri nuteksta vonia man jau avangardas, o nei vintazas, nei skandinaviskas stilius. Idomu paziureti nuotraukoje, bet gyventi as taip negaleciau  ax.gif Taip pat kaip ir nutrupeje mediniu grindu dazai man siejasi su netvarkingumu, o ne su kazkokia stiliaus israiska  ax.gif

Kiekvienam savas pasirinkimas ir savas stilius, svarbu būti patenkintam, nes pačiam reikės naudotis, o ne kažkam kitam. Man asmeniškai nuomonės nelabai kitų rūpi, jei man pačiai 100% patinka ax.gif
Yra toks shabby chic stilius, jis man daugiau prie vintažinio, jame ir tos sienos be plytelių gražiai žiūrisi, ir grindys ar durys patrintos, aš taip gyvenčiau ir būčiau patenkinta, bet pilnai suprantu, kam nepatinka, nes man sterilus iki negalėjimo ir be jokio cinkelio, be jokios detalės interjeras nelabai, kai viskas lygu, ramu, nuobodu, nu bet gi kievienam savo wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Galėčiau dėti ir dėti biggrin.gif
Atsakyti