Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 16:10)
Na tie trumpi is vis man nesupranatami biggrin.gif  Jei namui, tai tik didelis, o butu kopeteliu nerekomenduoja ir net nenori det santechnikai ax.gif
O paprastas tai toks va:

o kodel nerekomenduoja ir nenori det? pirma karta girdziu blink.gif siaip jau kopeteles rekomenduojamos del to kad jos labiau sildo patalpa negu tas jusu idetas paprastas gyvatukas, bet kopeteles netinkamos yra recerkuliaciniai sistemai (senos statybos butuose).

QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 16:19)
* Ai, o tai jus gyvatuka, kaip kabykla ranksluosciu naudojat g.gif
Papildyta:

** taip skonio reikalas. man jie daug fainiau atrodo, nei tos nuvalkiotos kopeteles.

* ne kabykla, o dziovykla. labai patogu isdziovinti ant jo ranksluoscius, o kas cia keisto? ir ne tik ranksluoscius.

** kopeteles labiau nuvalkiotos uz sovietinius gyvatukus? g.gif keistai cia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 29 sausio 2014 - 15:36
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 15:32)
Nes nusaudo jie ax.gif  Na nezinau, kaip su naujais namais, gal ten kitaip nesigilinu, neaktualu.

O kaina tai skiriasi labai, nes as uz sovietini jau gera mokejau 800Lt, o kopeteles padoresnes jau apie 2500-3000Lt. Aisku, jei negaila pinigu tada gal ir taip biggrin.gif  As tikrai nemokesiu 3000lt uz radijatoriu, nuo kurio dar dulkes valysiu ir keiksiuos biggrin.gif  Apie kopeteles kalbu, nes dabar su jomis gyvenu ax.gif

Nu del dulkiu tai tiesa. smile.gif Bet kas ten nusaudo? g.gif Dar tokiu dalyku negirdejau, gyvenam gana naujam name. Prie gyvatuku buna parasyta prie kokio sildymo jie tinkami. Jei namas naujesnis, tai tinka visi gyvatukai. Manau problemos buna del butu senuose namuose. Ten kur gyvatukas veikia visus metus nuo karsto vandens. Pas mus jis veiks nuo sildymo sistemos, t.y. tik, kai i namus ateis siluma is VE.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 15:19)
Ai, o tai jus gyvatuka, kaip kabykla ranksluosciu naudojat g.gif
Papildyta:

taip skonio reikalas. man jie daug fainiau atrodo, nei tos nuvalkiotos kopeteles. aisku yra labai sustru "gyvatuku", bet man kaip sveikas protas neleidzia moket uz gyvatuka po 6-8tukstancius, tai as lieku prie sovietiniu biggrin.gif

Mes tai gyvatuka ranksluosciu dziovinimui naudojam, be to as labai megstu issimaudziusi paimti silta ranksluosti ax.gif
O tie mums iprasti gyvatukai skonio reikalas, man jie nesiasocijuoja su sovietmeciu, neturiu as tokios klises galvoje ir gyvenam dabar ramiai su tokiu gyvatuku. Bet man jis patogesnis, nei kopeteles.. Nezinau, gal turejom su per siaurais tarpeliais biggrin.gif
O naujos statybos name, kuriame sildymas autonominis- turejome kopeteles, laike 8 metus, ir kiek zinau, po siai dienai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 16:32)
Nes nusaudo jie ax.gif 

tai kad jie elektriniai buna. kaip gali nusaudyt? As kazko nesuprantu tada doh.gif

ispradziu saket kad negrazu pasiklydes gyvatukas ant sienos mazas, graziau sovietinis. Dabar jau kopeteles nusaudo. Nieko nesuprantu. Turbut jum jie is principo nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 29, 16:41)
tai kad jie elektriniai buna. kaip gali nusaudyt? As kazko nesuprantu tada  doh.gif 

ispradziu saket kad negrazu pasiklydes gyvatukas ant sienos mazas, graziau sovietinis. Dabar jau kopeteles nusaudo. Nieko nesuprantu. Turbut jum jie is principo nepatinka  biggrin.gif

PVZ kad ir šitas:
user posted image
492 lietuviški
nu bet čia elektrinis aišku. o šiaip drąsiau ieškokite PL, kainų skirtumas ne tik kad nustebins, bet mane pvz ir apstulbino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 29, 15:41)
tai kad jie elektriniai buna. kaip gali nusaudyt? As kazko nesuprantu tada  doh.gif 

nebutinai gyvatukai yra elektriniai, buna kombinuoti mirksiukas.gif
kiek zinau, senos statybos namamas tie senieji geriau del to is ko jie pagaminti ar is kokios medziagos yra ju vidus.. nesigilinau labai, bet kazkas tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 29, 14:41)

ispradziu saket kad negrazu pasiklydes gyvatukas ant sienos mazas, graziau sovietinis. Dabar jau kopeteles nusaudo. Nieko nesuprantu. Turbut jum jie is principo nepatinka  biggrin.gif

As ne apie elektrinius kalbu 4u.gif

Man jie dulkiu rinkykla ir nuvalkiotas reikalas. Bet kalbant apie pasiklydusi ir dideli nuo grindu, tai tikrai skirtumas yra. Nuo grindu jie tikrai neblogai ziurisi, kad ir man tokio nereiketu, dabar toki turiu. Juk skonio reikalas 4u.gif

O kad kopeteles nusaudo tai cia ne sau is galvos issitraukiau. Ir ypatingai santechnikai del to reikalo lenkiskus pabrezia.
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2014 01 29, 14:34)
o kodel nerekomenduoja ir nenori det? pirma karta girdziu  blink.gif  siaip jau kopeteles rekomenduojamos del to kad jos labiau sildo patalpa negu tas jusu idetas paprastas gyvatukas, bet kopeteles netinkamos yra  recerkuliaciniai sistemai (senos statybos butuose).
* ne kabykla, o dziovykla.  labai patogu isdziovinti ant jo ranksluoscius, o kas cia keisto? ir ne tik ranksluoscius.

** kopeteles labiau nuvalkiotos uz sovietinius gyvatukus?  g.gif  keistai cia...

del rekomendaciju pati paklauset, pati atsaket 4u.gif
del dziovyklos nieko labai keisto, tik paklausiau.
o kopeteles nuvalkiotos, nes ju banga pries koki 10 metu buvo uzejus, o sovietinis niekada nebuvo vonios akcentas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 15:19)
taip skonio reikalas. man jie daug fainiau atrodo, nei tos nuvalkiotos kopeteles. aisku yra labai sustru "gyvatuku", bet man kaip sveikas protas neleidzia moket uz gyvatuka po 6-8tukstancius, tai as lieku prie sovietiniu biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi net ir to paties 1000 Lt nenoriu mokėti už daiktą, kurį būsiu apkrovusi rankšluosčiais nuolat ir jo net nesimatys.
Man pagrindinis kriterijus buvo, kad jis tvirtintųsi tik iš vienos pusės ir varstytųsi (patogumo sumetimais), o tokį radau tik Elonikos biggrin.gif
Atsakyti
Mes ant gyvatuko nesiruosiam pastoviai laikyti ranksluosciu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 20:12)
Tai cia vyrukas, pasirodo raso bigsmile.gif

Vyriškas žavesys new_russian.gif moteriškių forume žinoma nustelbtų bet ką, tačiau apie tuos kilimėlius galėjote kas bent iš mandagumo pasisakyti bebe.gif (stengiausi gi - net naują temą štai prisiėjo kurti, nors tik pro šalį ėjau).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 01 29, 18:36)
Vyriškas žavesys new_russian.gif moteriškių forume žinoma nustelbtų bet ką, tačiau apie tuos kilimėlius galėjote kas bent iš mandagumo pasisakyti bebe.gif (stengiausi gi - net naują temą štai prisiėjo kurti, nors tik pro šalį ėjau).

matyt niekas nesusidure unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 01 29, 17:36)

Butumet vyras, tai net jusu asmenybes sutrikimus isanalizuotu lotuliukas.gif siulau rasyt is vyrisko niko mirksiukas.gif
As nieko negaliu patarti, mums nera poreikio pirkti tokius didelius, tinka mazi mirksiukas.gif o ieskoti tai manau visuose statybu, interjero, kilimu/kilimeliu ir kitose parduotuvese reikia 4u.gif tik neisivaizduoju ar tokius platesnius isvis gamina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 29 sausio 2014 - 23:23