Yra daugiau tokį stilių mėgstančių, yra temos skandinaviškas ir vintage interjeras, galima net ir į klasikos ir provanso temą užsukti, oi kiek atsiras su kuo pažindintis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 29, 11:46)
Panevezy, kiek pas jus vonioj kv? Su wc kartu?
3,4m x2,5m, yra nedidelis pailgas vertikalus langas ir durys. turi tilpti vonia, puodas ir dvi kriauklės. kriauklės eina pagal 2,5m sieną iš karto, pro duris kairėje. dešinėje kampe - puodas, kitame kampe vonia.
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 12:02)
Yra daugiau tokį stilių mėgstančių, yra temos skandinaviškas ir vintage interjeras, galima net ir į klasikos ir provanso temą užsukti, oi kiek atsiras su kuo pažindintis
gerai, bandau ieškotis tų temų ačiū!
kitas WC toks netaisyklingas, ten nuoga siena bus beveik 4m ilgio, o pagal kitą sieną bus kriauklė nišoje, tada dušo kabina, tada bide ir puodas. bet čia labai siaura, tik kokie 2,1m ar 2,2m, tai fantazijai čia nėra per daug vietos, va su ta pirma
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 29, 11:02)
3,4m x2,5m, yra nedidelis pailgas vertikalus langas ir durys. turi tilpti vonia, puodas ir dvi kriauklės. kriauklės eina pagal 2,5m sieną iš karto, pro duris kairėje. dešinėje kampe - puodas, kitame kampe vonia.
Labai panašus išplanavimas pas mane irgi pailgas kambarys su langu gale, tik dar yra užsukimas, kuriame didelį dušą padariau
Du praustuvai kairėj pusėj, wc iš karto dešinėj, prie pat įėjimo, o dešiniam tolimesniam kampe pastatoma vonia.
O pro kairį tolimesnį kampą įeinu į dušą.
Tikrai viskas telpa, net jei dušo nebūtų, tik tada vonią gal su užuolaidėlėm daryčiau, nes dabar tokia tik pagulėjimui skirta.
Plytelės tik duše, ties vonia ir ties prasutuvais iki 120 cm aukščio, kitur dažyta.
Bet man būtų gražiau, jei būtų ir neglaistyta prieš dažant, dabar labai lygios sienos per lygios
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 08:33)
nu kopeteliu niekas nekabina nors lt esu jau keliose vietose macius kopeteles yra tvirtinamos prie pat grindu
cia kaip kam patogiau, as zemai nekabinciau, nors ir esu zema, bei jei reikia kelis ranksluosciu pakabinti, tai jau koks 3cias pasidetu ant zemes, be to lenktis reikia
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 09:33)
nu kopeteliu niekas nekabina nors lt esu jau keliose vietose macius kopeteles yra tvirtinamos prie pat grindu
prie grindu dedasi tokios dideles, kaip jusu pvz. Trumpu nepadesi taip zemai, nes ka pakabinsi viskas voliosis ant grindu, lankstytis reikia. Abejoju ar cia butu graziau ir isvis kam reikia pazeme gyvatuko
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 10:20)
Aisku, kad gali, bet ar grazu, tada jau geriau paprastas gyvatukas. Nes man tos trumpos ir pasimetusios vidury sienos
ka reiskia paprastas gyvatukas?
QUOTE(@leja @ 2014 01 29, 15:29)
prie grindu dedasi tokios dideles, kaip jusu pvz. Trumpu nepadesi taip zemai, nes ka pakabinsi viskas voliosis ant grindu, lankstytis reikia. Abejoju ar cia butu graziau ir isvis kam reikia pazeme gyvatuko
paprastas gyvatukas tai turbut toks http://www.hm.com/gb...article=23328-A
Na tie trumpi is vis man nesupranatami Jei namui, tai tik didelis, o butu kopeteliu nerekomenduoja ir net nenori det santechnikai
O paprastas tai toks va:
O paprastas tai toks va:
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 16:10)
Na tie trumpi is vis man nesupranatami Jei namui, tai tik didelis, o butu kopeteliu nerekomenduoja ir net nenori det santechnikai
O paprastas tai toks va:
O paprastas tai toks va:
na tokį aš turbūt rinkčiausi patį paskutinį, jei vėl sovietmetis užgriūtų ir būtų pasirinkimas iš to vieno
na bet čia individualu
Ai, o tai jus gyvatuka, kaip kabykla ranksluosciu naudojat
Papildyta:
taip skonio reikalas. man jie daug fainiau atrodo, nei tos nuvalkiotos kopeteles. aisku yra labai sustru "gyvatuku", bet man kaip sveikas protas neleidzia moket uz gyvatuka po 6-8tukstancius, tai as lieku prie sovietiniu
Papildyta:
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 29, 14:12)
na tokį aš turbūt rinkčiausi patį paskutinį, jei vėl sovietmetis užgriūtų ir būtų pasirinkimas iš to vieno
na bet čia individualu
na bet čia individualu
taip skonio reikalas. man jie daug fainiau atrodo, nei tos nuvalkiotos kopeteles. aisku yra labai sustru "gyvatuku", bet man kaip sveikas protas neleidzia moket uz gyvatuka po 6-8tukstancius, tai as lieku prie sovietiniu
QUOTE(Linute:) @ 2014 01 29, 15:09)
Bloga nuoroda ikelet.
HM parduotuve.
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 15:10)
O paprastas tai toks va:
O paprastas tai toks va:
Man toks visai nepatinka. O kodel i butus nenori santechnikai deti kopeteliu? Kodel nerekomenduojama? Jei butas naujos statybos, nematau jokiu apribojimu.
Kopeteles ar tas sovietinis gyvatukas yra tas pats gyvatukas. Tik skirias dizainas. Kaina. Man tai labai gadina vaizda tie sovietiniai gyvatukai.
o kokios spalvos gyvatukus planuojat deti? pas mus kremines spalvos plyteles, noreciau gal chromo, bet pasiziurejau, kad baltos spalvos beveik dvigubai pigesni
QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 14:19)
Man toks visai nepatinka. O kodel i butus nenori santechnikai deti kopeteliu? Kodel nerekomenduojama? Jei butas naujos statybos, nematau jokiu apribojimu.
Kopeteles ar tas sovietinis gyvatukas yra tas pats gyvatukas. Tik skirias dizainas. Kaina. Man tai labai gadina vaizda tie sovietiniai gyvatukai.
Nes nusaudo jie Na nezinau, kaip su naujais namais, gal ten kitaip nesigilinu, neaktualu.
O kaina tai skiriasi labai, nes as uz sovietini jau gera mokejau 800Lt, o kopeteles padoresnes jau apie 2500-3000Lt. Aisku, jei negaila pinigu tada gal ir taip As tikrai nemokesiu 3000lt uz radijatoriu, nuo kurio dar dulkes valysiu ir keiksiuos Apie kopeteles kalbu, nes dabar su jomis gyvenu