Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 29, 12:02)

kam nors dar, be manęs, toks vonios interjeras patinka?  g.gif
galvoju gal man reikia psichologo, o ne dizainerio?  doh.gif

schmoll.gif nu jau ne... jei nusipirkciau kokia sukriosusia sodyba ir nenoreciau nieko investuot tai taip padaryciau ir pasiteisinciau kad cia tai jau dizainas lotuliukas.gif

ar nebus jum taip kaip sakoma "is didelio rasto iseina is krasto" is to noro "kazko" pasidarysite ciut bileka cool.gif

as manau taip, yra zmoniu kurie (kaip mano kolege dizainere) zino kad nori taip ir nekitaip, pas ja bute spalvos, karveliai nukabinti nuo liustru ir sedmaisiai pacios siuta lotuliukas.gif tokie zmones kurie zino ko nori tai ir gali daryti nes jie turi pajautima. O tarkim as esu totali ofisine mergina lotuliukas.gif prilyginciau save i buhalterių klasę: viskas savo vietoje, viskas laiku, viskas tvarkinga ir viena detale pakeitus kita nesugriuna niekas mirksiukas.gif todel mano interjieras bus labai klasikinis.

cia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 29, 10:02)

cia jau ne psichologo, o psichiatro reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 29, 10:02)

patinka biggrin.gif čia vintažas, man dar maišytas su skandinavišku patinka, tikrai linkiu įgyvendinti 4u.gif gerokai įdomiau nei paprastos plytelės ir sterilios sienos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 11:16)
cia jau ne psichologo, o psichiatro reikia biggrin.gif

lotuliukas.gif nu va, ačiū Jums, merginos, pagaliau su Jūsų pagalba supratau savo problemą lotuliukas.gif
dabar galiu išgert kavos ir pasiskambint į vasaros 5. kai baigsiu tobulinimosi kursus ten, grįšiu prie to klausimo smile.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 11:21)
patinka  biggrin.gif čia vintažas, man dar maišytas su skandinavišku patinka, tikrai linkiu įgyvendinti  4u.gif gerokai įdomiau nei paprastos plytelės ir sterilios sienos wink.gif

suprantat, man ir taip gražu:
user posted image
na tik šviestuvą norėčiau pakeisti lotuliukas.gif

sakot tą reikalą su gydimu dar atidėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 29, 12:33)

suprantat, man ir taip gražu:

sakot tą reikalą su gydimu dar atidėti?  g.gif

na va, reiskias man vonioj nieko nereikia daryt lotuliukas.gif tik vonia pacia atitysti tongue.gif net skalbenkes nereiks stayti aitysiu "tazika" koki durnesni ir volia lotuliukas.gif

viskas varau i plyteliu turgu reikia plyteliu man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 11:37)
na va, reiskias man vonioj nieko nereikia daryt  lotuliukas.gif  tik vonia pacia atitysti  tongue.gif  net skalbenkes nereiks stayti aitysiu "tazika" koki durnesni ir volia  lotuliukas.gif 

viskas varau i plyteliu turgu reikia plyteliu man  mirksiukas.gif

skalbiankę galima po užuolaida užkišti lotuliukas.gif aš ne prieš technikos laimėjimus lotuliukas.gif

pasigirsit ką gero radot plytelių turguj? rolleyes.gif
Atsakyti
Panevezys, man labai grazu ir pirmas ir antras pavyzdys wub.gif Tiek, kad jau ir visi namai turetu atitinkamo stiliaus ax.gif
Atsakyti
Dar į tą stilių pavyzdžių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
4u.gif
Atsakyti
Panevezy, kiek pas jus vonioj kv? Su wc kartu?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 10:43)
Panevezys, man labai grazu ir pirmas ir antras pavyzdys wub.gif  Tiek, kad jau ir visi namai turetu atitinkamo stiliaus ax.gif

Taip, tokiu atveju namuose turi atsispindėti panašus stilius, tikrai tokia vonia nederės prie itin šiuolaikiško ar minimalistinio/kosminio interjero.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 29, 11:45)
Dar į tą stilių pavyzdžių:

ačiū 4u.gif
P.S. iš tų 10 nuotraukų, septynis jau turėjau susikėlęs į "favorites" thumbup.gif
aha mintys beveik sutampa 4u.gif
Atsakyti
Carpe diem ir Paneveži jum reiketu susipazinti biggrin.gif
Atsakyti