Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 04, 09:03)
ar sveikus mums juos pristatytus g.gif  biggrin.gif

Mes užsakinėjom keramikinę plautuvę, tiesa, į virtuvę. Siuntėmės per tarpininkus pirkanglijoje.lt. Išties buvo neramu, gi ne plieninė doh.gif . Tačiau gavom gyvą ir sveiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 04, 09:03)
O sakykit, merginos, jus siunciates is uzsienio ivairia iranga ar ten tiesiog ideju gaudot, o paskui ieskote kur LT visa tai galima gauti? g.gif  Galvoju, jei uzsisakius kokias kriaukles, duso kabinas ir t.t., ar sveikus mums juos pristatytus g.gif  biggrin.gif

Kaip įmonė kurioje dirbu sudaro sutartis su kitų šalių įmonėmis dėl prekių tiekimo tai yra normalus prekių draudimas ir gavus nekokybišką ar pažeistą prekę keičia be jokių problemų, o pati kai užsakiau iš Lenkijos keletą vonios kambario aksesuarų ir atvažiavo subraižyti tai niekas nieko nekeitė, kaip paskambinom dėl nekokybiškų prekių tai jie atsakė kad jie įdėjo tvarkingas prekes kurių jie tikrai nesubraižė ir tikrai nekeičia schmoll.gif Geriau LT tokius daiktus pirkti, o dėl kainos tai yra tikrai nemaža konkurencija santechnikos prekėse ir perkant viską vienoje vietoje galit gauti nuolaidas kokias gauna tik dažnai perkantys santechnikai mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai apakus Iris darbuotoju bendravimu ir siaip kompetencija.
Net nezino kas yra clean danga. Net nuo etiketes nesugebejo perskaityti Italija, o ne Ispanija, net man pakartojus kelis kartus, kad Italija, prie ko cia ta Ispanija. Dabar telefonu gavau toooki atsakyma, kad jie turi visa sale apibegti, mintinai nezino prekiu. Mano plec bedos kokios.. Zodziu, ispudinga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 kovo 2014 - 11:53
QUOTE(Vyšninė @ 2014 03 03, 16:29)
Laba diena  4u.gif
Turiu didelį galvos skausmą, suplanuoti  vonios-wc kambarį sad.gif
labai reikėtų Jūsų pagalbos,  blush2.gif
ar realu sutalpinti vonią,blogesniu atveju - nemažą dušą, wc, dvigubą praustuvą ir skalbimo mašiną į erdvė, kuri yra  ilgio 280, plotis max 1,4m. ?  gaila nemoku jokiom programom naudotis ...
Ačiū

Jei maža vietos,tai praustuvo gal 1 užtektų.
Atsakyti
Kokius dušo maišytuvus renkatės? Rūšių, firmų ir kainų yra įvairiausių, bet į ką atkreipt dėmesį? Norėčiau maždaug tokio, kur butų dvi galvos.
user posted image
rinkiniu kainos nuo 200 Lt iki 2000 Lt kiek ziurinejau parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2014 03 04, 13:55)
Kokius dušo maišytuvus renkatės?

Pas mus labai panašūs - va lyg ir tokie, tik termostatai kiek kitokie:
Dušo komplektas
Man visai patika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2014 03 04, 12:55)
Kokius dušo maišytuvus renkatės? Rūšių, firmų ir kainų yra įvairiausių, bet į ką atkreipt dėmesį? Norėčiau maždaug tokio, kur butų dvi galvos.
user posted image
rinkiniu kainos nuo 200 Lt iki 2000 Lt kiek ziurinejau parduotuvese.

Tokio noretu mano vyras, tai jis ziurejo is Grohe, Hansgrohe ir dar kazkokios italiskos firmos Kainos mazdaug nuo 1500 prasideda. Tu pigiausiu tai bijociau. Bet as vis dar spardausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 03, 12:14)
Net nzn kas ten per praustuvas, bet Raguvos Baldai spinteles su tokiais gamina ir mum labai patiko ax.gif
Duso kabinos dar neisbandem doh.gif Jau pagaminta, bet dar guli sandeli, na kita savaite tai 100% turetu buti sumontuota ax.gif  Man ir sis variantas labiausiai patiko, tie begeliai virsuj, jokiu remeliu. Tik va nezinau, kaip praktikoj bus, nes gyvai nemacius blink.gif

Eisiu ziureti, ka raguvos baldai ten siulo biggrin.gif
Papasakok, kai isbandysit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 04, 11:52)
As tai apakus Iris darbuotoju bendravimu ir siaip kompetencija.
Net nezino kas yra clean danga. Net nuo etiketes nesugebejo perskaityti Italija, o ne Ispanija, net man pakartojus kelis kartus, kad Italija, prie ko cia ta Ispanija. Dabar telefonu gavau toooki atsakyma, kad jie turi visa sale apibegti, mintinai nezino prekiu. Mano plec bedos kokios.. Zodziu, ispudinga blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten niekas nesikeicia, jie tikrai daznai nezino, kad prekiauja kazkokiu produktu arba kad pas juos vyksta akcija- teko irodineti. doh.gif
Atsakyti
Sveiki noriu patarimo del sios vonios projekto gal turit kas minciu
http://www.part.lt/i...794b94c7310.jpg
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 03 04, 14:55)
Tokio noretu mano vyras, tai jis ziurejo is Grohe, Hansgrohe ir dar kazkokios italiskos firmos Kainos mazdaug nuo 1500 prasideda. Tu pigiausiu tai bijociau. Bet as vis dar spardausi  cool.gif

Renkantis atkreipkite dėmesį, nes jie skirtingi, nors ir išvaizda panaši, dušo galvos skiriasi ne vien tik dydžiu ar forma jos gali būti paprastos arba su tikro lietaus efektu kur vanduo maišomas su oru, vandens sąnaudos mažesnės, o efektas ilgesniems plaukams man pasijautė jau po pirmo plovimo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2014 03 04, 16:03)

Gal spinteles salia, o keramikas salia geriau? ax.gif Gyavtukas kazkaip keistoj vietoj g.gif

Damos ir ponai, tai tas vilerojaus compact mazas, ane? Kaip man atsibodo visi tie rinkimaisi.. o dar kur duso galvos ir pan.. nusisausiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 kovo 2014 - 15:08
QUOTE(Agnekk @ 2014 03 04, 16:03)

http://www.part.lt/i...45ddc0c2439.jpg dar papildziau , kad aiskiau butu, gal kas turi gresniu ideju kaip isplanuoti ilga ir siaura vonios kambari g.gif
P.S ten kur prie duru dvi spinteles turetu buti skalbimo masina , o vonia kampine. Laukiu minciu ax.gif
Atsakyti