Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Laba diena 4u.gif
Turiu didelį galvos skausmą, suplanuoti vonios-wc kambarį sad.gif
labai reikėtų Jūsų pagalbos, blush2.gif
ar realu sutalpinti vonią,blogesniu atveju - nemažą dušą, wc, dvigubą praustuvą ir skalbimo mašiną į erdvė, kuri yra ilgio 280, plotis max 1,4m. ? gaila nemoku jokiom programom naudotis ...
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2014 03 03, 17:29)
Laba diena  4u.gif
Turiu didelį galvos skausmą, suplanuoti  vonios-wc kambarį sad.gif
labai reikėtų Jūsų pagalbos,  blush2.gif
ar realu sutalpinti vonią,blogesniu atveju - nemažą dušą, wc, dvigubą praustuvą ir skalbimo mašiną į erdvė, kuri yra  ilgio 280, plotis max 1,4m. ?  gaila nemoku jokiom programom naudotis ...
Ačiū

Issikirpkite is popieriaus toki formata ir pabandykite pasidelioti irgi iskirptus analogiskai baldelius ir labai gerai pamatysite 4u.gif
Man taip drauge patare, ta pati darysiu ir as lotuliukas.gif

Skalbimo masina galima montuoti po praustuvais, tai gal ir tilptu kazkuris variantas.
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2014 03 03, 17:29)
Laba diena  4u.gif
Turiu didelį galvos skausmą, suplanuoti  vonios-wc kambarį sad.gif
labai reikėtų Jūsų pagalbos,  blush2.gif
ar realu sutalpinti vonią,blogesniu atveju - nemažą dušą, wc, dvigubą praustuvą ir skalbimo mašiną į erdvė, kuri yra  ilgio 280, plotis max 1,4m. ?  gaila nemoku jokiom programom naudotis ...
Ačiū

tai čia kaip pas mane pailgas koridorius , tik pas jus dar siauresnė patalpa gaunas, tai galima tik vietoj vonios dėti dušo kabiną, o daugiau viskas pagal mano planelį, kurį sudėliojo Blumchen123
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 03, 17:42)
tai čia kaip pas mane pailgas koridorius , tik pas jus dar siauresnė patalpa gaunas, tai galima tik vietoj vonios dėti dušo kabiną, o daugiau viskas pagal mano planelį, kurį sudėliojo Blumchen123
user posted image

doh.gif nepatinka, nepatogu... svajonė, kad nors minimaliai izoliuoti wc i kokį kamputį, aplamai norisi daryti atskirą wc, bet tuomet teks dėti dar vienas duris ir prieškambaris lieka be pasidėjimo rūbams... g.gif
galima mąstyti apie sienos pastumimą į virtuvės pusę ją sumažinant, tada wc plotis būtų 1,6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2014 03 03, 18:00)
doh.gif  nepatinka, nepatogu...  svajonė, kad nors minimaliai izoliuoti wc i kokį kamputį,  aplamai norisi daryti atskirą wc, bet tuomet teks  dėti dar vienas duris ir prieškambaris lieka be pasidėjimo rūbams...  g.gif
galima  mąstyti apie sienos pastumimą į virtuvės pusę ją sumažinant, tada wc plotis būtų 1,6 smile.gif

o įėjimas iš kur yra į vonią? ir jei wc izuoliuot, kiek tada lieka voniai ilgio? tie patys 280 cm?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 03, 17:39)
Issikirpkite is popieriaus toki formata ir pabandykite pasidelioti irgi iskirptus analogiskai baldelius ir labai gerai pamatysite 4u.gif
Man taip drauge patare, ta pati darysiu ir as lotuliukas.gif

Skalbimo masina galima montuoti po praustuvais, tai gal ir tilptu kazkuris variantas.

dėliojausi sad.gif siaubas, niekas netelpa sad.gif radau programėlę kažkurios forumietės nurodytą, bandau padėliot, tuoj įmesiu smile.gif griaučius bent jau 4u.gif
Atsakyti
Na va šiaip ne taip iškankinau ,,, doh.gif
per b sieną gali max būti iki 1,65m. bet nelabai norisi virtuvę dar tiek susiaurinti, tai gal pavyktų išsitekti su kokiu 1,55-1,60m..
wc geriausia prie tos sienos kur stovi arba prie kairės sineos, ir pageidautina, kiad būtų galimybė kažkiek atskirti, sienele, lentyna ar baldu,,,
Dar turi tilpti skalbyklė, dvigubas praustuvas, vonia, (blogiausiu atveju apsieisim su didesniu dušu (1*9 ar pan,)
Ačiū už mintis smile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ideja:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 03, 19:28)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar viena idėja vietos taupymui: http://www.victorian.....corner toilet

Įdomu, gal kas susidūrėt, ar būtų problemų pas mus, Lietuvoj, pajungiant santechniką iš UK? Ta prasme gal vamzdžių diametrai skiriasi, ar pan?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 03, 21:45)

Juokiasi mat! Siandien sita preke ispirko pirmu numeriu amerikonai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2014 03 03, 21:03)
Dar viena idėja vietos taupymui: http://www.victorian.....corner toilet

Įdomu, gal kas susidūrėt, ar būtų problemų pas mus, Lietuvoj, pajungiant santechniką iš UK? Ta prasme gal vamzdžių diametrai skiriasi, ar pan?

O sakykit, merginos, jus siunciates is uzsienio ivairia iranga ar ten tiesiog ideju gaudot, o paskui ieskote kur LT visa tai galima gauti? g.gif Galvoju, jei uzsisakius kokias kriaukles, duso kabinas ir t.t., ar sveikus mums juos pristatytus g.gif biggrin.gif
Atsakyti