Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 02, 15:20)
Man si Jusu duso kabina labai labai  bigsmile.gif  Sakykite, o tokios durys yra pagal uzsakyma daromos, ar cia standartas? Kiek mazdaug jos kainuoja ir kur tokiu galima rasti? ax.gif

Musų va tokia - gatava jau. Dėl kainos dabar nepasakysiu, dėl tiekimo - gal LuxuryCode ką gali pasiūlyti rolleyes.gif

O vat ir galimas tiekėjas su kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 kovo 2014 - 14:31
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 14:28)
Musų va tokia - gatava jau. Dėl kainos dabar nepasakysiu, dėl tiekimo - gal LuxuryCode ką gali pasiūlyti  rolleyes.gif

Oo, kaip liuxas, aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 13:37)

Vis tik svarstau apie sita dar varianta, man labai tiktu, tik kur rast? Bet realiai gal skystai atrodo, kaip kokia plevele? g.gif Nes nelabai man patiko rastu dureliu variantai unsure.gif

user posted image

Man atrodo, kad skystokai atrodys..

QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 13:47)
Kol nauja atrodys graziai, o kazin kaip paskui g.gif  As darbar savo duso uzuolaida metu i dvi savaites karta i skalbenka, nes pradeda ruduot/raudonuot apacia. O kaip tokia isplaut/isvalyt? Bet jei didelis noras yra, manau, kad tie kur roletus daro tikrai kazka sumastytu ax.gif

Uzuolaida medziagine? Ar kitokios medziagos?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 02, 16:12)
Uzuolaida medziagine? Ar kitokios medziagos?

JOP, medziagine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 14:28)
Musų va tokia - gatava jau. Dėl kainos dabar nepasakysiu, dėl tiekimo - gal LuxuryCode ką gali pasiūlyti  rolleyes.gif

O sakykit, uzdarant duris i vidu - jos remiasi i duso krana (uzkrito, kaip jis vadinasi biggrin.gif lotuliukas.gif ). Ar tas stiklas yra isgaubtas, ir darant duris i vidu iki galo - jos nesiriame i ta krana? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 14:38)
gal apie klozeta kalbat g.gif

Taip, jis toks apvaliu formu tik vienas, bet kiek teko atsiliepimu girdet tai tie kvadrato formoos wc llabai nepatogus, tai rekomenduociau praustuvo idauubos forma taip pat apvalesne pasirinkt' o jei desit duso pada tai jo idauba taip pat galetu buti ovali panasiai kaip ravak pro
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 14:05)
Kabina pati 90x90cm - vietos visuj tikrai pakankamai, erdvi jin tokia  smile.gif . Yra tokių ir 100cmx100cm - ten tai jau du suaugę turbūt turkštis galėtų bigsmile.gif , aišku, jei ne stambesni žmonės ax.gif

Cia kaip kam tas erdvumas.. lotuliukas.gif Man 90cm dusas yra per mazas, kad butu komfortabilus. Ir nors esu smulki- "netelpu" blush2.gif Tai susirprjektavau rimtai erdvu dusa 120*120 ir labai dziagiuosi lotuliukas.gif reikala gadina tik MB noras deti stikline sienele blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 13:28)
yra, bet jei salia klozetas, tai kaip jas atidaryt, kad i ta kabina ilipt g.gif

O cia ne tokios dureles, kur tik pats kampas atsidaro, t.y. kiekvienos sieneles 1/2 atsistumia ir pasislepia uz likusios dalies.. Tai jus ieinate per pati kampa. Kaip tik pries pora dienu, tokias duris parduotuveje ciupinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 03 02, 18:59)
Taip, jis toks apvaliu formu tik vienas, bet kiek teko atsiliepimu girdet tai tie kvadrato formoos wc llabai nepatogus, tai rekomenduociau praustuvo idauubos forma taip pat apvalesne pasirinkt' o jei desit duso pada tai jo idauba taip pat galetu buti  ovali panasiai kaip ravak pro

Aciu 4u.gif
O sakykit, kuo tie kvadrato formos wc nepatogus? Anskciau nelabai susimasciau kas yra patogus wc. Maniau, atsisedi ir tiek biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif O kame nepatogumas? g.gif Smalsu pasidare biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 02, 15:20)
O tas compact wc, tai cia imonuotojamas bakelis ar kaip? g.gif  ax.gif
Masciau, galbut deti duso su stumdomomis durimis (na kaip buna - abieju sieneliu po puse dureliu nusistumia), tuomet ir vietos nereiketu toms durims atsidaryti g.gif ).
Papildyta:
Man si Jusu duso kabina labai labai  bigsmile.gif  Sakykite, o tokios durys yra pagal uzsakyma daromos, ar cia standartas? Kiek mazdaug jos kainuoja ir kur tokiu galima rasti? ax.gif

Compact tai tiesiog trumpesniu atsikisimu nuo sienos, ju buna ir pastatomu bet reciau, o pakabinnamu tikrai yra pasirinkimas, pas mane villeroy & Boch subway compact patogus labai, tik ne visi gamintojai tu compact turi galit passiziuret villeroy, duravit, roca.
Duso kabinu tokiu yra pas ravak, kermi (labai gera furnitura) ir baltijos brasta
Atsakyti
reikia raudonos duso uzuolaidos.vienspalves,ryskios.gal kuri mate kur?buciau be galo dekinga blush2.gif
Atsakyti
Kazin, realu ar nelabai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 03 02, 17:59)
Taip, jis toks apvaliu formu tik vienas, bet kiek teko atsiliepimu girdet tai tie kvadrato formoos wc llabai nepatogus, tai rekomenduociau praustuvo idauubos forma taip pat apvalesne pasirinkt' o jei desit duso pada tai jo idauba taip pat galetu buti  ovali panasiai kaip ravak pro

klozetas bus kazkoks toks(kampuotu graziu nematem)
user posted image
praustuvas greiciausiai toks:
user posted image
o apie duso idauba nelabai supratau g.gif
Atsakyti