Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 14:28)
yra, bet jei salia klozetas, tai kaip jas atidaryt, kad i ta kabina ilipt g.gif

Tai jų ir nereikia į išorę atidarinėt mirksiukas.gif . Atidarai kiek vienas dureles kad tilptum užeiti, įlendi, paskui kitas išstumi ir suglaudi abi gražiai smile.gif . Pas mus tokios dušo kabinos - į išorę net nedarinėjam schmoll.gif
user posted image
Visai šalia šitos kabinos yra bide - niekas niekam netrukdo smile.gif .
Planas vat toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 kovo 2014 - 13:47
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 12:37)
Vis tik svarstau apie sita dar varianta, man labai tiktu, tik kur rast? Bet realiai gal skystai atrodo, kaip kokia plevele? g.gif Nes nelabai man patiko rastu dureliu variantai unsure.gif

Kol nauja atrodys graziai, o kazin kaip paskui g.gif As darbar savo duso uzuolaida metu i dvi savaites karta i skalbenka, nes pradeda ruduot/raudonuot apacia. O kaip tokia isplaut/isvalyt? Bet jei didelis noras yra, manau, kad tie kur roletus daro tikrai kazka sumastytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 14:47)
Kol nauja atrodys graziai, o kazin kaip paskui g.gif  As darbar savo duso uzuolaida metu i dvi savaites karta i skalbenka, nes pradeda ruduot/raudonuot apacia. O kaip tokia isplaut/isvalyt? Bet jei didelis noras yra, manau, kad tie kur roletus daro tikrai kazka sumastytu ax.gif

Dar bandysiu graziu dureliu ieskot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wakara @ 2014 03 02, 14:44)
Ar toks didelis veidrodis neatimtų erdvės pojūčio?

Kaip tik veidrodis turėtų erdvę optiškai didinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 12:45)
Tai jų ir nereikia į išorę atidarinėt mirksiukas.gif . Atidarai kiek vienas dureles kad tilptum užeiti, įlendi, paskui kitas išstumi ir suglaudi abi gražiai smile.gif . Pas mus tokios dušo kabinos - į išorę net nedarinėjam  schmoll.gif

Bandziausi as pardej taip landziot, bet man nea toks landziojimas schmoll.gif Na gal su laiku priprastum ax.gif

p.s Juodai, pas tave apvali kabina, o padas keturkampis, neerzina vaizdas, kai durys uzdarytos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 14:52)
Bandziausi as pardej taip landziot, bet man nea toks landziojimas schmoll.gif  Na gal su laiku priprastum ax.gif

p.s Juodai, pas tave apvali kabina, o padas keturkampis, neerzina vaizdas, kai durys uzdarytos g.gif

Nu nepasakyčiau, kad reikia labai jau pilvą įtraukt norint į dušo kabiną įeit. Normaliai eini ir viskas - jokių nepatogumų schmoll.gif . Čia tik taip parašiau - įlyst, kad vaizdingiau būtų lotuliukas.gif

Neerzina visai schmoll.gif . Net nebūčiau sugalvojus mozaikos apvalinti pagal kabiną rolleyes.gif . Juk ta kabina apvali būna tik tada kai joje prausiesi, o įprastai jos durys vat taip uždarytos - taigi niekas niekur nesipjauna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 14:28)
yra, bet jei salia klozetas, tai kaip jas atidaryt, kad i ta kabina ilipt g.gif

Kaip ir minejau kad varstosi I abi puses tai I vidu atidarant taip pat galima ilipti, nepatogu butu tik labai stambaus sudejimo zmonems, laukiu tokio varianto expozicijoj tada galesiu daugiau papasakoti apie kokybe ir patoguma
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 12:58)
Neerzina visai schmoll.gif . Net nebūčiau sugalvojus mozaikos apvalinti pagal kabiną rolleyes.gif . Juk ta kabina apvali būna tik tada kai joje prausiesi, o įprastai jos durys vat taip uždarytos - taigi niekas niekur nesipjauna mirksiukas.gif

Nu jo bendrai, kai suverta nebuna, tai niekas ir nesipjauna drinks_cheers.gif

QUOTE(LuxuryCode @ 2014 03 02, 12:58)
Kaip ir minejau kad varstosi I abi puses tai I vidu atidarant taip pat galima ilipti, nepatogu butu tik labai stambaus sudejimo zmonems, laukiu tokio varianto expozicijoj tada galesiu daugiau papasakoti apie kokybe ir patoguma

As XS/S, bet man sudetinga buvo doh.gif Kaip ir minejau, gal priprast reiktu ax.gif
Atsakyti
Nu bent jau pas mane įeiti į dušo kabinas vietos sočiai. Sakykim dešines dureles atidarom iki tos pozicijos, kai jos būna, kai durys susiglaudžia, arba dar kiek labiau - tikrai užtektinai vietos ir atidarymui į išorę, tik atlapot jų neina, nes atsiremia į bide. Taigi dešines atidaro, o kairės lieka prie sienos, tada užeini į vidų ir kaires atidarai tiek kiek reikia, kad jas suglaust. Kabina pati 90x90cm - vietos visuj tikrai pakankamai, erdvi jin tokia smile.gif . Yra tokių ir 100cmx100cm - ten tai jau du suaugę turbūt turkštis galėtų bigsmile.gif , aišku, jei ne stambesni žmonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 13:05)

Viduj tai tikrai labai erdvios jos drinks_cheers.gif Ir siaip graziai atrodo mirksiukas.gif Bet mum netiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 03 02, 03:30)
Man tai  1variantas, tik wc rinkites compact, o 2variantas tai jei desit 90cm kabina tai  mazi tarpai lieka aplink wc.  Duso kabina kuo maziau suskaidytu  ir skaidriu stikklu jei nenorite perkrauti patalpos

O tas compact wc, tai cia imonuotojamas bakelis ar kaip? g.gif ax.gif
Masciau, galbut deti duso su stumdomomis durimis (na kaip buna - abieju sieneliu po puse dureliu nusistumia), tuomet ir vietos nereiketu toms durims atsidaryti g.gif ).

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 13:45)
Tai jų ir nereikia į išorę atidarinėt mirksiukas.gif . Atidarai kiek vienas dureles kad tilptum užeiti, įlendi, paskui kitas išstumi ir suglaudi abi gražiai smile.gif . Pas mus tokios dušo kabinos - į išorę net nedarinėjam  schmoll.gif
user posted image

Man si Jusu duso kabina labai labai bigsmile.gif Sakykite, o tokios durys yra pagal uzsakyma daromos, ar cia standartas? Kiek mazdaug jos kainuoja ir kur tokiu galima rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 13:50)
Kaip tik veidrodis turėtų erdvę optiškai didinti  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti