Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Amelita @ 2014 01 28, 22:40)

viskas grazu, bet kam tas gyvatukas pakabintas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 01 28, 23:40)

Man labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 08:21)
viskas grazu, bet kam tas gyvatukas pakabintas doh.gif

O kas su juo negerai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 07:28)
O kas su juo negerai?  blush2.gif

nu kopeteliu niekas nekabina schmoll.gif nors lt esu jau keliose vietose macius doh.gif kopeteles yra tvirtinamos prie pat grindu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 08:33)
nu kopeteliu niekas nekabina schmoll.gif nors lt esu jau keliose vietose macius doh.gif  kopeteles yra tvirtinamos prie pat grindu ax.gif

Tai cia tik siaip pamastymas. Bet aciu uz pastaba. Tai tokios kopeteles turetu buti pakabintos zemiau ar visai netoli grindu?

Jei tokios trumpesnes kopeteles tai jos gali buti auksciau ar ne?
user posted image

O tokios didesnes kopeteles cia jau gerai pakabintos?

user posted image

O plyteliu isdestymas gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 29 sausio 2014 - 09:06
QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 07:52)
Tai cia tik siaip pamastymas. Bet aciu uz pastaba. O plyteliu isdestymas gerai?

Na man tai tikrai graziai isdeliotos plyteles thumbup.gif

O cia va pvz, kaip gyvatukas atrodo ten, kur jam ir priklauso biggrin.gif Na man tai tikrai daug graziau, nei kabo mirksiukas.gif O gal, kad as pripratus g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 10:03)

O cia va pvz, kaip gyvatukas atrodo ten, kur jam ir priklauso biggrin.gif  Na man tai tikrai daug graziau, nei kabo mirksiukas.gif  O gal, kad as pripratus g.gif

pas mus bus nedidelis gyvatukas, tai jis tik pakabinamas mirksiukas.gif cia jus idejote nuotrauka didelio gyvatuko, tai grazu kai prasideda beveik nuo zemes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 00:40)

o kas čia pas Jus ant sienos prie vonios? irgi plytelės? o ant grindų?
kol nėra/nesimato suglaistytų tarpų tarp plytelių - man gražu smile.gif
nežinau dėl aukščio, bet gal būt gyvatuką daryčiau prie dušo, vietoje tos pakabos. jis ten nišoje prie puodo visai nereikalingas
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 29, 09:16)
o kas čia pas Jus ant sienos prie vonios? irgi plytelės? o ant grindų?
kol nėra/nesimato suglaistytų tarpų tarp plytelių - man gražu  smile.gif
nežinau dėl aukščio, bet gal būt gyvatuką daryčiau prie dušo, vietoje tos pakabos. jis ten nišoje prie puodo visai nereikalingas

Ten plyteles. Rusvos tokios, medzio imitacija, o baltos irgi plyteles.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 07:52)
Tai cia tik siaip pamastymas. Bet aciu uz pastaba. Tai tokios kopeteles turetu buti pakabintos zemiau ar visai netoli grindu?

Jei tokios trumpesnes kopeteles tai jos gali buti auksciau ar ne?

Aisku, kad gali, bet ar grazu, tada jau geriau paprastas gyvatukas. Nes man tos trumpos ir pasimetusios vidury sienos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 01 29, 00:28)
kai Jusu toks neapsiprendimo lygis (kaip mano kazkada) vartykite ivairius zurnalus, google nuotraukas ir ziurekite kas jums grazu, ilgai ir nuobodziai.. po kiek laiko, kai kurie dalykai atsibos, o kai kurie vis labiau patiks. Jei norite cinkelio- pasikabinkite ryskias duso uzuolaidas, rysku kilimeli, ranksluosius, paveiklsla ar koki veidrodi su galingu remu (tokiu akcentu pigesnis pakeitimas, pasikeitus menulio fazei).
Jei nenorite plyteliu- dazykite  4u.gif

Del akmenuku, tai jie buna siek tiek iskile ir nuolat masazuoja kojas, pagalvokit ar visad noresit masazuotis  mirksiukas.gif
Va, apie plyteli derinima prie santecnkos nepamasciau thumbup.gif

su pertaruakom tai darau jau kokius du metus doh.gif ir svarbiausia, kol nesidomėjau, beveik buvo aišku ko noriu lotuliukas.gif kai pradėjau vartyti, domėtis - viskas, prasidėjo bėda. čia parašiau, nes nebežinau kur kreiptis doh.gif
jeigu nieko nesugalvosiu - išsidažysiu ir lauksiu įkvėpimo lotuliukas.gif susidės santechnika, kažkokie baldai, gal tada lengviau bus. bet taip nesinori daryti remonto jau įrengtoje vietoje ... norisi iš karto ...

na manau man visai patiktų tas masažas. žiūrėjau, jie būna kelių tipų - vieni yra tokie labai netaisiklingi ir su akutėm paviršiuję tai su tais būtų vargas ir priežiūroje ir pojūčiuose nuo masažo, bet kiti yra tokie dailiai nugludinti, paplokšti, lygūs .... va tie patiko ...

na bet ačiū už palaikymą ir nuomonę 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 10:19)
Ten plyteles. Rusvos tokios, medzio imitacija, o baltos irgi plyteles.

spalviškai man viskas gražu. prie kriauklės gal daryčiau veidrodį didesnį ir man gražiau antra kriauklė simetriškai pirmąjai, bet jeigu antros nereikia tai gal ir gerai.
atviros lentynos gerai, jei žinote ką ten laikysite ir tie daiktai bus gražu, bet jeigu darote tik dėl pasidėjimo - pagalvokite ar nereikia jų uždengti durelėm ar pan, nes nusikrauna jos bele kuo paskui, o ir priežiūros reikia atvirom lentynom daugiau.

tokia nuomonė 4u.gif
Atsakyti
user posted image

kam nors dar, be manęs, toks vonios interjeras patinka? g.gif
galvoju gal man reikia psichologo, o ne dizainerio? doh.gif
Atsakyti