QUOTE(Kadija @ 2014 01 29, 00:28)
kai Jusu toks neapsiprendimo lygis (kaip mano kazkada) vartykite ivairius zurnalus, google nuotraukas ir ziurekite kas jums grazu, ilgai ir nuobodziai.. po kiek laiko, kai kurie dalykai atsibos, o kai kurie vis labiau patiks. Jei norite cinkelio- pasikabinkite ryskias duso uzuolaidas, rysku kilimeli, ranksluosius, paveiklsla ar koki veidrodi su galingu remu (tokiu akcentu pigesnis pakeitimas, pasikeitus menulio fazei).
Jei nenorite plyteliu- dazykite
Del akmenuku, tai jie buna siek tiek iskile ir nuolat masazuoja kojas, pagalvokit ar visad noresit masazuotis
Va, apie plyteli derinima prie santecnkos nepamasciau
su pertaruakom tai darau jau kokius du metus
ir svarbiausia, kol nesidomėjau, beveik buvo aišku ko noriu
kai pradėjau vartyti, domėtis - viskas, prasidėjo bėda. čia parašiau, nes nebežinau kur kreiptis
jeigu nieko nesugalvosiu - išsidažysiu ir lauksiu įkvėpimo
susidės santechnika, kažkokie baldai, gal tada lengviau bus. bet taip nesinori daryti remonto jau įrengtoje vietoje ... norisi iš karto ...
na manau man visai patiktų tas masažas. žiūrėjau, jie būna kelių tipų - vieni yra tokie labai netaisiklingi ir su akutėm paviršiuję tai su tais būtų vargas ir priežiūroje ir pojūčiuose nuo masažo, bet kiti yra tokie dailiai nugludinti, paplokšti, lygūs .... va tie patiko ...
na bet ačiū už palaikymą ir nuomonę
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 01 29, 10:19)
Ten plyteles. Rusvos tokios, medzio imitacija, o baltos irgi plyteles.
spalviškai man viskas gražu. prie kriauklės gal daryčiau veidrodį didesnį ir man gražiau antra kriauklė simetriškai pirmąjai, bet jeigu antros nereikia tai gal ir gerai.
atviros lentynos gerai, jei žinote ką ten laikysite ir tie daiktai bus gražu, bet jeigu darote tik dėl pasidėjimo - pagalvokite ar nereikia jų uždengti durelėm ar pan, nes nusikrauna jos bele kuo paskui, o ir priežiūros reikia atvirom lentynom daugiau.
tokia nuomonė