Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(EB @ 2014 02 28, 13:47)
Mes kai buvom celsi wc rinktis sakè jei labai esat priekabūs tvirtinimams dèl tu visu klibèjimu  meridian geriau nesirinkit smile.gif

nu nežinau... niekas man nekliba... ax.gif ... o gal aš tiesiog nepriekabi unsure.gif . Net patikrinau nuėjus - na yra šioks toks laisvumas, bet klibėjimu to nepavadinčiau schmoll.gif . O kaip turėtų būt? Gal kai dangtis ne tyliai užsidarantis, jautriau tas laisvumas jaučias, o kai tyliai - tai palieki jį leistis ir psio, klibėjimų nejauti rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 vasario 2014 - 13:24
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 12:07)
Teka, žinau žinau, sakei klozetas šalia vonios... ale  blush2.gif
Nežinau, ar matosi - iki bide 200mm, bide erdvė 400mm, iki klozeto 200mm, klozeto erdvė 400mm, iki spintelės 200mm (man ten brėžiny tik nusimušė matmuo doh.gif ), spintelė 1300mm  ax.gif

Na, o jei klozetas griežtai prie vonios, tai tik pratrint reikia, gyvatuką prie kitos sienos permest ir psio  smile.gif .
Duris dėjau 800mm pločio, nuo sienos atitraukta 100mm. Iki vonios 1m - per akis atsidarymui mirksiukas.gif . Netgi paverstą vonią turbūt išeitų įnešt jau pastačius sienas  bigsmile.gif . Spintutė 1300mmx500mm - kaip pagrindą ėmiau  Roca Stratum dvigubą praustuvą:

Vuo, ką radau - vonios planuotoją 3D . Pabandykit kas  4u.gif

saulyt, wc stovas jau pritvirtintas, kanalizacija išvesta, ta siena, ant kurios tu pakabinai yra stora pagrindinė, ta negriaunama žodžiu, ant jos nieko nenorėjom daryt. vsio, basta, perplanuot nesigauna. o ir gyvatukas numatytas gale vonios, prie durų...

QUOTE(irisas @ 2014 02 28, 12:12)
Teka, man tas aštrus vonios kampas nelabai  schmoll.gif Jeigu nėra dar nupirkta vonia, gal pasvarstyti apie kampinę? jų yra ir nedidelių. bet bus gražus suapvalintas kraštas, o tai vaikščiosit ir šlaunis daužysit į tą kampą smile.gif

kokie aštrūs kampai? biggrin.gif čia gi šiaip piešinys, padėliojau, kad matytųsi, kur kas bus biggrin.gif oi, matau, kad pripaišiau nesąmonių, supainiojau žmones

mums reikia tokios vonios user posted image tiksliau norim tokio tipo, kad būtų iš visų pusių uždara. tie masažai tik dėl to, kad be jų nelabai randam smile.gif ir tas plotis 90cm labai geras, turėjom tokią, tai labai faina maudytis, o ir vaikai po du maudos, tai siauros nesinori.
Atsakyti
Aišku blush2.gif ... O ko gyvatuką taip už durų nukišot? Ar elektrinis bus? Man rodos tikrai patogiau šalia praustuvių butų unsure.gif... nu bet psio, darbą atlikau dirol.gif . Ar dar pernešt klozetą prie vonios? Tai tada prašom išmatavimus tikslius tiklėliausius pateikt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 vasario 2014 - 14:46
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 14:44)
Aišku   blush2.gif ... O ko gyvatuką taip už durų nukišot? Ar elektrinis bus? Man rodos tikrai patogiau šalia praustuvių butų  unsure.gif... nu bet psio, darbą atlikau  dirol.gif . Ar dar pernešt klozetą prie vonios? Tai tada prašom išmatavimus tikslius tiklėliausius pateikt  cool.gif

juodai, tu nesiparink, man didžiausias klausimas buvo,kaip ta vonia atrodys, jei išlys iš už durų, na ta prasme, kad netilps į tą sienelę ... nu karoč, nemoku paaiškint biggrin.gif

o wc nuo vonios bus 30cm. atrodo blush2.gif nebepamenu, nes plano po ranka neturiu

o gyvatukas pas mus nuo centrinio šildymo, ten išvis briedas, buvo išvis paprastas špižinis radiatorius ten biggrin.gif tai dėsim, kad vasarą būtų galima elektra pajungt. o toj vietoj, nes pirma jis ten ir buvo, antra man kažkaip ten visai normaliai pasirodė g.gif u g.gif užeini, tada ant tos pačios sienos kaip ir vonia, tik gale, tada vonia... lievai sakai? šalia praustuvų galvoju rankšluoščius kabint... tik nežinau, ant ko ir kaip, kažkaip rankšluoščių kabinimo vieta man visai nesigalvoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 vasario 2014 - 14:54
Tai kur tas duris darysi, jau nusprendei?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 14:54)
Tai kur tas duris darysi, jau nusprendei?

noris man kuo arčiau spintelių... bet vat sakau, nežinau, kokio jos gylio? nes nu virtuvinės tai žinau, kad 60cm, bet vonioj tai tikrai ne tokios, ane?
Atsakyti

Na rodžiau, 500mm gylio...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 15:12)
Na rodžiau, 500mm gylio...

ojetau, neužfiksavau matmenų blush2.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 28, 14:54)

mums reikia tokios vonios

O as kazkaip planuoju i 70 arba 75 ploti sutilpt biggrin.gif Vaikai juolab mazi, jiem uztenka plocio, o paaugus tai nardyti nereikes biggrin.gif

Ziurejau kaip tik ka tik ta pilna uzdaryta. Tai celsy 170 ilgiui paskaiciavo 800 lt kazkur. Ziuresim kitur, ka pasiulys. Susistumia is triju daliu.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 28, 15:56)
O as kazkaip planuoju i 70 arba 75 ploti sutilpt biggrin.gif Vaikai juolab mazi, jiem uztenka plocio, o paaugus tai nardyti nereikes biggrin.gif

Ziurejau kaip tik ka tik ta pilna uzdaryta. Tai celsy 170 ilgiui paskaiciavo 800 lt kazkur. Ziuresim kitur, ka pasiulys. Susistumia is triju daliu.

tai ne, tos, kur susistumia durimis kitokios, mums reik uždaros smile.gif
o pločio reik, vyras pvz 70-yje cm kaip silkė statinėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 26, 20:04)
Pas mus viena plytelė kabo ant magnetukų, bet tarpai neglaistyti, o plytelės viršutinė dalis apdorota su akrilu, nes jeigu vien tik ant magnetų nesaugu, aš jau sukaliau taip tą neklijuotą plytelę smile.gif Kaip ten ant to magneto ta plytelė, vienas dievas žino  biggrin.gif ir MB. Gal jis kokias dureles pirko  g.gif paklausiu

pas mus nelabai gausis, nes plyteles mazos..

QUOTE(Almonta @ 2014 02 26, 20:49)
Na su apdaila po vonia is plyteliu tai variantu nedaug:galima ta plytele,kuri buna ant magnetuku,taskais priklijuoti silikonu ir tarpus su kitom plytelem uzsilikoninti,tada, bedai esant,galima silikona prapjauti ir isimti plytele,po to teks vek silikoninti is naujo.
Sitame variante mazesne tikimybe,kad plytele skils,taciau ta silikoninta siule issiskirs is kitu siuliu vistiek..
Kiti daro graziau:ta pacia plytele priklijuoja taskais su silikonu,kaip minejau,o krastus nuglaisto glaistu kaip ir kitas plyteles.Belieka pasilikti to glaisto,bedai esant,prakrapstyti pazymeta plane plytele,po to  vel uzglaistyti.

o kazin trumpaja vonios panele iseitu padaryt visa nuardoma? kad nusiiimtu kaip kokia plokste. ar silikonas neatlaikytu?

QUOTE(LuxuryCode @ 2014 02 26, 23:04)
Labas,o kokoio modelio vonia issirinkot, nes kaip kuriu gamntoju yra speciialios plokstes kurios apsiklijuoja plytelem o reikalui esant galima nuimti, taip pat galima is savo pasigamintos plokstes vidaus pritaikyti fiiksatorius su magnettais, ju galite rasti senukuose baldines furnituros skyriuje prie duru atramu
Papildyta:

Kaip ir visu gamintoju yra skirtingos serijos, kuriu skiriasi stiklo storis, furnituros kokybe  ir dangos apsaugancios  nuo kalkiu. Parasykit kokio dydzio, formos ir varstomom ar stumdomom durim norite

ko kas vonios modelis neaiskus, o kokios firmos gamina tokias paneles? mastom apie plienine vonia

QUOTE(Amelita @ 2014 02 26, 23:27)
Del vonios galima ja ideti i toki aptvara. Ir jos niekaip neprikabinti prie sienu ar to aptvarelio, o tiesiog ja uzdeti, vonios krastai butu uzlipe ant to aptvaro. Ir jei kas nors nutiktu, galima butu tiesiog visa vonia isiimti. Nezinau ar supratot. Bet toki varianta as gyvai esu macius.

nu panasiai cia... Aisku daryt ne tokius didelius tuos visus krastus is visu pusiu.

kazkodel manau, kad butu labai daug darbo ja isimti, juk vamzdynas butu prijungtas.
Atsakyti
Gal kas zinot kaip Gustavsberg maisytuvai? g.gif
Atsakyti