Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Teka @ 2014 02 28, 11:04)
ja, vonia 90x170cm, vonios kambarys 200x270cm

Tuoj... apžiūrėsiu, ar vaikai kokių velnių neprisigalvojo, ir padėliosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 02 28, 10:55)
Yra tokia ketaus vonia Roca MALIBU arba CONTINENTAL 170x70 su neslidžiu dugnu.
user posted image
MALIBU yra ketaus storis 6mm, emalės sluoksnis 1,5mm ir gali būti komplektuojamos su rankenėlėm ar be jų.
user posted image
CONTINENTAL ketaus storis yra 5,5mm, emalės sluoksnis 1,5mm ir nėra galimybės rankenėlėm. Papildomos dangos nuo kalkių negalima užsakyti yra tik neslidus dugnas

reiškia ketaus įmanomi tik du variantai g.gif
O išbėgimas vandens galimas per vonios vidurį? Ar tik gale?
Ir ar teisingai supratau, kad ketaus vonioms aplamai negalimas pearl effect padengimas, ne tik Jūsų nurodytiems modeliams?
Atsakyti
biggrin.gif prasėdėjus virtuvių temoj naudos visgi yra, pradėjau žiauriai viską apgalvot biggrin.gif bet vistiek bijau, kad ko nebūčiau pražioplinus smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 10:06)
Tuoj... apžiūrėsiu, ar vaikai kokių velnių neprisigalvojo, ir padėliosiu  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 02 28, 11:07)
reiškia ketaus įmanomi tik du variantai  g.gif
O išbėgimas vandens galimas per vonios vidurį? Ar tik gale?
Ir ar teisingai supratau, kad ketaus vonioms aplamai negalimas pearl effect padengimas, ne tik Jūsų nurodytiems modeliams?

Ketaus tokių matmenų kaip 170x70 geresnio gamintojo tą ką prekiaujame yra tik šie du modeliai ir jiems nėra perlo dangos kurią siūlo Kaldewei gamintojas, bet reiktų pasiteirauti kas turi ketaus vonias kaip jų priežiūra
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 27, 19:09)
Gal apie tai plačiau? pas mus žiauriai kalkėtas vanduo, pasistatėm Profikalk, pagerėjo, bet iki idealo toli.

Kodėl nesvarstot apie ketaus vonią? Man patinka, pasistatėm Roca špižinę vonią, 170*70, tik kitą kartą pasirinkčiau bent 80 cm, nes ne smulkūs esam, per pečius galėtų būti vos vos plačiau kai guliu  blush2.gif Su neslystančiu dugnu mokėjom 1200 lt.

Klausimas LuxuryCode, taip sakant pasinaudosiu jūsų tarnybine padėtimi  biggrin.gif Pasikabinom Roca Meridian klozetą, bet man juodai nepatinka jo paprastas dangtis, niekaip nepavyksta prisukt taip, kad stabiliai būtų savo vietoje, visą laiką juda blizgantys laikikliai  doh.gif ar čia koks brokas, ar čia taip turi būti?

Kas dėl kalkėto vandens tai yra įvairių variantų, pats paprasčiausias yra toks
user posted image
Į juos dedasi pagal poreikį kasetės nuo nešvarumų, blogų kvapų, naikinančios chlorą, kalkes, minkštinančių vandenį ir t.t
user posted image
Panaudoti atrodo taip
http://www.nemokamis...-srl-2vnt-1.jpg
Tai jei nėra filtrų jokių tos šiukšlės ir nešvarumai patenka mums vartojant vandenį.
Dėl kalkių dar galima dėti tokį kaip intarpą ant vamzdžio kuris paveikia kalkes ir jos nelimpa prie paviršių
user posted image
Taip pat yra Reversinė osmosė yra natūralus, paremtas gamtos dėsniais, vandens valymo būdas. Šis valymo būdas pagrįstas vandens molekulių priverstiniu stūmimu per silpnai laidų audinį. Šis vanduo ypatingai gerai numalšina troškulį, išvalo susikaupusius šlakus organizme.
user posted image
Ir dar yra Viessmann Aquahome 10-N ypatingai gerai išminkštinantis vandenį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 02 28, 12:02)
Ketaus tokių matmenų kaip 170x70 geresnio gamintojo tą ką prekiaujame yra tik šie du modeliai ir jiems nėra perlo dangos kurią siūlo Kaldewei gamintojas, bet reiktų pasiteirauti kas turi ketaus vonias kaip jų priežiūra

gal irisas pakomentuos apie priežiūrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 02 28, 11:49)

Ta ruda toki tai macius, o kas kitame filtre? Kas ten tokie balti rutuliukai viduje?
Atsakyti
Teka, žinau žinau, sakei klozetas šalia vonios... ale blush2.gif
user posted image

Nežinau, ar matosi - iki bide 200mm, bide erdvė 400mm, iki klozeto 200mm, klozeto erdvė 400mm, iki spintelės 200mm (man ten brėžiny tik nusimušė matmuo doh.gif ), spintelė 1300mm ax.gif

user posted image

user posted image

Na, o jei klozetas griežtai prie vonios, tai tik pratrint reikia, gyvatuką prie kitos sienos permest ir psio smile.gif .
Duris dėjau 800mm pločio, nuo sienos atitraukta 100mm. Iki vonios 1m - per akis atsidarymui mirksiukas.gif . Netgi paverstą vonią turbūt išeitų įnešt jau pastačius sienas bigsmile.gif . Spintutė 1300mmx500mm - kaip pagrindą ėmiau Roca Stratum dvigubą praustuvą:

user posted image

Vuo, ką radau - vonios planuotoją 3D . Pabandykit kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 02 28, 11:57)
gal irisas pakomentuos apie priežiūrą  4u.gif

Man vonios priežiūra yra pati lengviausia iš visų santechnikos prietaisų biggrin.gif Gerai valosi, na, gal tik trupučiuką reikia pašveist ten, kur neslydiminė danga, nes ji grublėta yra, bet pati vonia su valikliu ir kempine valau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 12:07)

Na, o jei klozetas griežtai prie vonios, tai tik pratrint reikia, gyvatuką prie kitos sienos permest ir psio  smile.gif .
Duris dėjau 800mm pločio, nuo sienos atitraukta 100mm. Iki vonios 1m - per akis atsidarymui mirksiukas.gif . Netgi paverstą vonią turbūt išeitų įnešt jau pastačius sienas  bigsmile.gif . Spintutė 1300mmx500mm - kaip pagrindą ėmiau  Roca Stratum dvigubą praustuvą:

Teka, man tas aštrus vonios kampas nelabai schmoll.gif Jeigu nėra dar nupirkta vonia, gal pasvarstyti apie kampinę? jų yra ir nedidelių. bet bus gražus suapvalintas kraštas, o tai vaikščiosit ir šlaunis daužysit į tą kampą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 27, 19:09)
Pasikabinom Roca Meridian klozetą, bet man juodai nepatinka jo paprastas dangtis, niekaip nepavyksta prisukt taip, kad stabiliai būtų savo vietoje, visą laiką juda blizgantys laikikliai  doh.gif ar čia koks brokas, ar čia taip turi būti?

Pas mane irgi Roca Meridian, tik ne pakabinamas, o pastatomas, va toks:

user posted image

tiksliau cieli du tokie bigsmile.gif , ir su dangčiais viskas ok thumbup.gif . Tiesa dangčiai soft close ax.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2014 02 28, 13:12)
Teka, man tas aštrus vonios kampas nelabai  schmoll.gif Jeigu nėra dar nupirkta vonia, gal pasvarstyti apie kampinę? jų yra ir nedidelių. bet bus gražus suapvalintas kraštas, o tai vaikščiosit ir šlaunis daužysit į tą kampą smile.gif

drinks_cheers.gif , vertėtų pagalvot api tai, jei dar ne vėlu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 vasario 2014 - 12:14
QUOTE(Juodai @ 2014 02 28, 12:13)
Pas mane irgi Roca Meridian, tik ne pakabinamas, o pastatomas, va toks:

tiksliau cieli du tokie  bigsmile.gif , ir su dangčiais viskas ok  thumbup.gif . Tiesa dangčiai soft close  ax.gif

Pasisekė cool.gif Mane nervina tas dangtis doh.gif Tai nežinau, ar vyras nemoka tvirtai prisukt, ar brokuotas koks doh.gif Net ir prisukti tie geležiukai tvirtai, bet vamzdelis, dėl kurio pasikelia dangtis kliba tuosa laikikliuose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 28 vasario 2014 - 12:16
Mes kai buvom celsi wc rinktis sakè jei labai esat priekabūs tvirtinimams dèl tu visu klibèjimu meridian geriau nesirinkit smile.gif
Atsakyti