Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(LuxuryCode @ 2014 02 27, 12:54)
Jei yra paklausa bus ir pasiūla  thumbup.gif

Tuomet Jūs turėtumėt pasiūlymų ir mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 02 27, 13:01)
Tuomet Jūs turėtumėt pasiūlymų ir mums  biggrin.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 02 27, 08:03)
Jei tuo ilgu snapu skirtu voniai  su perjungimu į dušo galvą tai dar neteko matyti nei vieno patvaraus varianto vieni patvariausių Grohe ir Hansgrohe, o jei būtumėt nusipirkusi kokį Lietuvišką ar Čekišką sugestų gerokai ankščiau. Dar ir nuo vandens kokybės maišytuvų tarnavimo laikas labai skiriasi jei sudėti tik stambus filtras prie skaitiklio tai galima pirk ir už 5000Lt maišytuvą jis netarnaus tiek kiek garantija duota, o garantija net negalioja jei filtrai nuo kalkių nesudėti. Jei tik yra galimybė geriau pirkti nesukiojamu snapeliu, o jei filtrų nėra rekomenduoju įsigyti, tokius kurie šalina kalkes normaliai, tada visi daiktai priklausantys nuo vandens kokybės tarnaus gerokai ilgiau nei garantija duota  mirksiukas.gif

Kalkes ir vandens kokybe cia ne prie ko, vanduo geras, filtrai nuo kalkiu stovi, nors ju nelabai ir reiktu pagal vandens kokybe. O kad uz tokius zverisku pinigus Groche nelaike nei snapai nei pats termostatas, tai man kazkaip nelabai g.gif O dar ju politika, kad atskiru daliu neparduoda, o tik uz didelius pinigus su snapu kartu, kurio faktiskai man keisti nereikia, tai irgi pinigu plesimas. Lietuvisku ar cekisku diverteriu uz tuos pinigus iseitu 10 vnt, galeciau nors ir kas menesi keist biggrin.gif
Termostatas atlaike irgi lygiai tiek, kiek suteikta garantija, na pritruko keliu menesiu, bet praktiskai galim skaiciuoti, garantija 5 m., skatinant vartojima kokybe irgi, kad tiek ir telaikytu. Zinoma pigiu termostatu neturejau, todel lyginti negaliu, gal ten dar blogesne situacija butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 27 vasario 2014 - 12:58
QUOTE(gitulia @ 2014 02 27, 13:57)
Kalkes ir vandens kokybe cia ne prie ko, vanduo geras, filtrai nuo kalkiu stovi, nors ju nelabai ir reiktu pagal vandens kokybe. O kad uz tokius zverisku pinigus Groche nelaike nei snapai nei pats termostatas, tai man kazkaip nelabai  g.gif O dar ju politika, kad atskiru daliu neparduoda, o tik uz didelius pinigus su snapu kartu, kurio faktiskai man keisti nereikia, tai irgi pinigu plesimas. Lietuvisku ar cekisku diverteriu uz tuos pinigus iseitu 10 vnt, galeciau nors ir kas menesi keist biggrin.gif
Termostatas atlaike irgi lygiai tiek, kiek suteikta garantija, na pritruko keliu menesiu, bet praktiskai galim skaiciuoti, garantija 5 m., skatinant vartojima kokybe irgi, kad tiek ir telaikytu. Zinoma pigiu termostatu neturejau, todel lyginti negaliu, gal ten dar blogesne situacija butu  g.gif

Pas mane yra Hansgrohe ir tikrai teko parduoti ne vieną ilgu snapu ir dar neturėjau gražinimų ir klausiau pas pažystamą kitoje jau senai įsikūrusioje įmonėje jiems taip pat nebuvo gražinimų dėl kokybės, pigių gamintojų nelaiko ir atneša pakeitimui vos po kelių mėnesiu. Jei taip greitai sugedo gal koks gamyklinis brokas g.gif
Atsakyti
Termostatas atlaike beveik 5 metus, gamyklinis brokas butu islindes greiciau. Nors antrasis snapas su diverteriu atlaike tik puse metu (snapas Hans groche, termostatas groche). Gaila, kad turiu problema su cekiu issaugojimu, tai tikrai buciau nesus atgal.
Klausimas, o gal tie termostatai netycia remontuojami? Problema - varva vanduo, nebepilnai uzsidaro.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 02 27, 10:14)
Anksčiau Hansgrohe gamino Vokietijoj. Paskui patapo Hansgrohe ir Grohe firmos. Grohe gamina Vokietijoj, Hansgrohe Kinijoj. Apie tai rašiau vakar lyg.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Siandien isgirdau vienoj pardej, kad Grohe irgi permete savo gamyba i Kinija.. taip, kad... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 vasario 2014 - 17:12
QUOTE(gitulia @ 2014 02 27, 16:30)
Termostatas atlaike beveik 5 metus, gamyklinis brokas butu islindes greiciau. Nors antrasis snapas su diverteriu atlaike tik puse metu (snapas Hans groche, termostatas groche). Gaila, kad turiu problema su cekiu issaugojimu, tai tikrai buciau nesus atgal.
Klausimas, o gal tie termostatai netycia remontuojami? Problema - varva vanduo, nebepilnai uzsidaro.

Remonto rinkiniu buna pirkti atskirai jei norit galit nufotografuot ir atsiust I el pasta ir as uzklausciau pas gamintoja rytoj ar galima butu suremontuoti
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 02 27, 08:03)
Jei tik yra galimybė geriau pirkti nesukiojamu snapeliu, o jei filtrų nėra rekomenduoju įsigyti, tokius kurie šalina kalkes normaliai, tada visi daiktai priklausantys nuo vandens kokybės tarnaus gerokai ilgiau nei garantija duota  mirksiukas.gif

Gal apie tai plačiau? pas mus žiauriai kalkėtas vanduo, pasistatėm Profikalk, pagerėjo, bet iki idealo toli.
QUOTE(bambyze @ 2014 02 27, 09:20)
celsis ją siūlo. Bet nesinori rinktis vieną iš vienos.

Apie akrilines sako, kad braižosi, gelsta, riebalai sėda ant dugno ir reikia nuolat šveisti, keičia kvapą.

O reikalinga 170x70 pailga vonia ir 170x100 maždaug kampinė, bet kuo mažiau išraitymų. Svarbiausia būtų vieta atsisėdimui  smile.gif

Beje, ar man čia taip 'sekasi' ieškoti, ar kainos prasideda 1000Lt. (su priedais)?

Kodėl nesvarstot apie ketaus vonią? Man patinka, pasistatėm Roca špižinę vonią, 170*70, tik kitą kartą pasirinkčiau bent 80 cm, nes ne smulkūs esam, per pečius galėtų būti vos vos plačiau kai guliu blush2.gif Su neslystančiu dugnu mokėjom 1200 lt.

Klausimas LuxuryCode, taip sakant pasinaudosiu jūsų tarnybine padėtimi biggrin.gif Pasikabinom Roca Meridian klozetą, bet man juodai nepatinka jo paprastas dangtis, niekaip nepavyksta prisukt taip, kad stabiliai būtų savo vietoje, visą laiką juda blizgantys laikikliai doh.gif ar čia koks brokas, ar čia taip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 27, 19:09)
Gal apie tai plačiau? pas mus žiauriai kalkėtas vanduo, pasistatėm Profikalk, pagerėjo, bet iki idealo toli.

Kodėl nesvarstot apie ketaus vonią? Man patinka, pasistatėm Roca špižinę vonią, 170*70, tik kitą kartą pasirinkčiau bent 80 cm, nes ne smulkūs esam, per pečius galėtų būti vos vos plačiau kai guliu  blush2.gif Su neslystančiu dugnu mokėjom 1200 lt.

Klausimas LuxuryCode, taip sakant pasinaudosiu jūsų tarnybine padėtimi  biggrin.gif Pasikabinom Roca Meridian klozetą, bet man juodai nepatinka jo paprastas dangtis, niekaip nepavyksta prisukt taip, kad stabiliai būtų savo vietoje, visą laiką juda blizgantys laikikliai  doh.gif ar čia koks brokas, ar čia taip turi būti?

Kaip tik turiu meridian ekspo, pati tvirtinau dangti prisiverze tvirtai, ryt patikrinsiu kas ten turetu buti negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 27, 19:09)
Kodėl nesvarstot apie ketaus vonią? Man patinka, pasistatėm Roca špižinę vonią, 170*70, tik kitą kartą pasirinkčiau bent 80 cm, nes ne smulkūs esam, per pečius galėtų būti vos vos plačiau kai guliu  blush2.gif Su neslystančiu dugnu mokėjom 1200 lt.

ačiū už pasiūlymą, tikrai ketaus vonios nesvarstėm, variantas smile.gif
O ketaus vonią dengia perlo efektu?
Atsakyti
Merginos, kaip galvojat, ar labai lievai bus, jei vonia, kurios plotis 90cm, stovės prie sienos, kuri 60cm pločio. Tai atrodytų taip
user posted image

Nėra kaip kitaip daryt, nes jei tą sieną platint, netilps spintelė. O beje kokio gylio paprastai daromos vonios spintelės? Ir duris aišku turbūt galima daryt ne 90cm, o kokių 70cm, dabar tokio pločio, tai normaliai g.gif
Papildyta:
Juodai, užimtuole, kukū biggrin.gif
Atsakyti
O kam tokia placia vonia dedat? Ar bus patogu eiti iki wc, kiek ten gausis tarpas 60 cm? O nenorit prie tos galutines sienos glausti vonios ___ horizontaliai? O wc perkelti i kita vieta.
Atsakyti