Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 08:47)
Mes dušuose dėjom maišytuvus be kranų. Į kibirą vandens prisileisti galim garaže. Arva virtuvėj  thumbup.gif .

Virtuvej nenoriu, man nepatogu, garazo bute nebus lotuliukas.gif lieka kranas duse doh.gif

QUOTE(murce @ 2014 02 20, 09:22)
Dėl kranų- tai mačiau dušo maišytuvų su vos mažu kraniuku, kuris praktiškai nesimato. Dar galvojam, gal ir mes tokį rinksimės  g.gif

Ir as maciau, bet suabejojau ar po tokiu trupuciu ikisiu kibira? g.gif Ar tik siena aptaskysiu..

QUOTE(murce @ 2014 02 20, 22:52)
Klausimas dėl vonios lubų, kokias jas darote? Dažote, kalate plastikinėmis dailylentėmis, ar kaip....?? Norim lubose apšvietimą daryti  g.gif

Mes dazysim, lubose apsvietimas padarytas mirksiukas.gif tos plastikines dailylentes man, asmeniskai, baisu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2014 02 20, 22:33)
as ir neturiu tokio iprocio, bet pazystu ir tokiu kuriems tiesiog paranoja del to dangcio, jei lieka nenuleistas  lotuliukas.gif

neturėjau ir aš tokio įpročio, bet per kažkokią laidą parodė, kaip visokios mikroskopinės dalelės nuleidžiant vandenį pakyla kaip debesis iš unitazo. Na jau aišku, kas tai yra, detalizuot manau nereikia. Ir viskas gula ant aplinkinių daiktų. Matomai tokios vizualizacijos tereikėjo, kad nuo to karto dangtį nuleidinėčiau visada ir prašyčiau to paties iš namiškių.
Atsakyti
Mmes irgi norim vientisų gražių lubų vonioje, tik ar nuo drėgmės dažams viskas paskui gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 02 21, 00:58)
Mmes irgi norim vientisų gražių lubų vonioje, tik ar nuo drėgmės dažams viskas paskui gerai  g.gif

drėgnoms patalpoms naudojami spec dažai. Konkrečių pvz negaliu pasakyti, pas mus remontų etapas tik ateity, tad tik vėliau teks susidurti.
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 02 20, 23:52)
Klausimas dėl vonios lubų, kokias jas darote? Dažote, kalate plastikinėmis dailylentėmis, ar kaip....?? Norim lubose apšvietimą daryti  g.gif

QUOTE(murce @ 2014 02 21, 00:58)
Mmes irgi norim vientisų gražių lubų vonioje, tik ar nuo drėgmės dažams viskas paskui gerai  g.gif

Kadangi lubos iš gipskartonio, tai įmontuojami šviestuvai kaip tik, nors be jų dar žadam ir po sietyniuką pasikabint - kad būt gražiau bigsmile.gif ... O lubos dažytos - nežinau, specialiais, ar ne specialiais dažais blush2.gif. Ir ką jau ten veiksit toj vonioj, akd ant jų tiek drėgmės prisirinktų, kad sugadintų dažus g.gif ... ar lubos labai žemai unsure.gif ? biggrin.gif . Bute per 7 metus nieko neatsitiko toms dažytoms vonios luboms, nors ir prausėmės, ir maudėmės, ir džiovyklė dažnai dirbdavo rolleyes.gif .
Tik jau nekalkit plastikinėm dailylentėm schmoll.gif ir medinėm ne schmoll.gif - šitas, medines, palikit sodo nameliui bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2014 02 21, 00:17)
Virtuvej nenoriu, man nepatogu, garazo bute nebus  lotuliukas.gif  lieka kranas duse  doh.gif

Ach bute.... žinoma drinks_cheers.gif , neprisimenu gi visų, kas čia kur ką įsirenginėja tongue.gif . Bute leidaus į kibirą vandenį vonioje, bet pas Jus turbūt tik dušas? Tada nieko nelieka, reiks tą kraną jame įtaisyt - manau to mažojo užtektų g.gif .

QUOTE(Tanite @ 2014 02 21, 00:23)
neturėjau ir aš tokio įpročio, bet per kažkokią laidą parodė, kaip visokios mikroskopinės dalelės nuleidžiant vandenį pakyla kaip debesis iš unitazo. Na jau aišku, kas tai yra, detalizuot manau nereikia. Ir viskas gula ant aplinkinių daiktų.

O jergau doh.gif ... Ale per kokią laidą rodė? g.gif . Galvojat dangtis apsaugos nuo mikroskopinių dalelių? Juk jos - mikroskopinės bigsmile.gif .
O aš kažkur girdėjau, kad klozetas yra bene švariausia viena namuose, nes dažniausiai valoma mirksiukas.gif . O virtuvės stalviršis - nešvariausia mikrobų atžvilgiu smile.gif ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 vasario 2014 - 00:59
QUOTE(Tanite @ 2014 02 21, 00:14)
drėgnoms patalpoms naudojami spec dažai. Konkrečių pvz negaliu pasakyti, pas mus remontų etapas tik ateity, tad tik vėliau teks susidurti.

nieko nenutinka, nesibaiminkite, gi ten labai silta ir dregme, jei gera ventiliacija, labai greitai isgaruoja 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 02 21, 01:00)
Ach bute.... žinoma  drinks_cheers.gif , neprisimenu gi visų, kas čia kur ką įsirenginėja  tongue.gif . Bute leidaus į kibirą vandenį vonioje, bet pas Jus turbūt tik dušas? Tada nieko nelieka, reiks tą kraną jame įtaisyt - manau to mažojo užtektų g.gif .
O jergau doh.gif ... Ale per kokią laidą rodė? g.gif . Galvojat dangtis apsaugos nuo mikroskopinių dalelių? Juk jos - mikroskopinės  bigsmile.gif .
O aš kažkur girdėjau, kad klozetas yra bene švariausia viena namuose, nes dažniausiai valoma mirksiukas.gif . O virtuvės stalviršis - nešvariausia mikrobų atžvilgiu  smile.gif ... lotuliukas.gif

Tai blogai, kad neprisimenat lotuliukas.gif as tai is virtuves temos Jus prisimenu. Minusas. cool.gif
Pas mus tik dusas (kuo toliau, tuo daugiau minusu matau), tai krano reikes, jau nusprendziau, tik didelio ar mazo mastau dar.. g.gif Jau galvos ant greituju isisplauti niekur nebebus galimybes doh.gif
O tos daleles skraide, man rodo, per kazkokia reklama.. ir man kazkas atminty kirba lotuliukas.gif dabar dazniau uzdengiu klozeta, nei anksciau. Nesvariausia vieta namuose yra virtuves indu plovimo kempine ir dantu sepetelis. Patikekit manim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 21 vasario 2014 - 01:09
QUOTE(Kadija @ 2014 02 21, 02:08)
Tai blogai, kad neprisimenat  lotuliukas.gif as tai is virtuves temos Jus prisimenu. Minusas.  cool.gif

Aš Jus tai prisimenu, bet vat būsto neužfiksavau blush2.gif - na ką, minusas, tai minusas angel_sadangel.gif

QUOTE(Kadija @ 2014 02 21, 02:08)
O tos daleles skraide, man rodo, per kazkokia reklama..

Aj per reklamą g.gif ... nu tai tada jo, rimta informacija drinks_cheers.gif
ta velnio reklama vistiek padaro savo darbą doh.gif . Neveltui, kai vyras žiūri teliką, liepiu reklamą mute'inti, ba vaikai tuoj pas suklūsta jai prasidėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 02 20, 23:58)

O kaip tos itempiamos lubos? Jas padaro per kelias valandas. Gal bus atsiliepimu? smile.gif

Kaz kur girdejus, kad nesvariausia vieta yra bamba. smile.gif Tik nezinau kiek tame tiesos. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 vasario 2014 - 01:40
ne per reklamą tas debesis ten iš klozeto kilo biggrin.gif tikrai laida buvo, tik jau 100 metų praėjo, nepasakysiu kokia ten ji. nu bet juk logiška, kad uždengus dangtį bent jau didžioji dalis lieka ant dangčio, o ne nugula visur kur. tai tik tiek. o apie nešvariausias vietas namuose, tai viskas čia žinoma. dar telefoną kaip daiktą pamiršot paminėt smile.gif nesu sterilumo fanatikė, bet tokie menki dalykai kaip dangčio uždarymas man sunkumų nesudaro, o jei dar nuo to ramiau jaučiuosi, tai visai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 02 21, 09:39)
bet tokie menki dalykai kaip dangčio uždarymas man sunkumų nesudaro, o jei dar nuo to ramiau jaučiuosi, tai visai gerai  biggrin.gif

Tai puiku drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 02 21, 01:08)
nieko nenutinka, nesibaiminkite, gi ten labai silta ir dregme, jei gera ventiliacija, labai greitai isgaruoja  4u.gif
Tai blogai, kad neprisimenat  lotuliukas.gif as tai is virtuves temos Jus prisimenu. Minusas.  cool.gif
Pas mus tik dusas (kuo toliau, tuo daugiau minusu matau), tai krano reikes, jau nusprendziau, tik didelio ar mazo mastau dar..  g.gif  Jau galvos ant greituju isisplauti niekur nebebus galimybes  doh.gif
O tos daleles skraide, man rodo, per kazkokia reklama.. ir man kazkas atminty kirba  lotuliukas.gif dabar dazniau uzdengiu klozeta, nei anksciau. Nesvariausia vieta namuose yra virtuves indu plovimo kempine ir dantu sepetelis. Patikekit manim  lotuliukas.gif

As i kibira vandeni leidziuosi rusyje, kur yra tik dusas. Tai su duso slanga su visa galva ir prileidziu - jokiu nepatogumu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 21, 02:38)

Kaz kur girdejus, kad nesvariausia vieta yra bamba. smile.gif Tik nezinau kiek tame tiesos.  lotuliukas.gif

Taip ir yra.
Atsakyti