QUOTE(murce @ 2014 02 20, 23:52)
Klausimas dėl vonios lubų, kokias jas darote? Dažote, kalate plastikinėmis dailylentėmis, ar kaip....?? Norim lubose apšvietimą daryti
QUOTE(murce @ 2014 02 21, 00:58)
Mmes irgi norim vientisų gražių lubų vonioje, tik ar nuo drėgmės dažams viskas paskui gerai
Kadangi lubos iš gipskartonio, tai įmontuojami šviestuvai kaip tik, nors be jų dar žadam ir po sietyniuką pasikabint - kad būt gražiau
... O lubos dažytos - nežinau, specialiais, ar ne specialiais dažais
. Ir ką jau ten veiksit toj vonioj, akd ant jų tiek drėgmės prisirinktų, kad sugadintų dažus
... ar lubos labai žemai
?
. Bute per 7 metus nieko neatsitiko toms dažytoms vonios luboms, nors ir prausėmės, ir maudėmės, ir džiovyklė dažnai dirbdavo
.
Tik jau nekalkit plastikinėm dailylentėm
ir medinėm ne
- šitas, medines, palikit sodo nameliui
.
Papildyta:QUOTE(Kadija @ 2014 02 21, 00:17)
Virtuvej nenoriu, man nepatogu, garazo bute nebus
lieka kranas duse
Ach bute.... žinoma
, neprisimenu gi visų, kas čia kur ką įsirenginėja
. Bute leidaus į kibirą vandenį vonioje, bet pas Jus turbūt tik dušas? Tada nieko nelieka, reiks tą kraną jame įtaisyt - manau to mažojo užtektų
.
QUOTE(Tanite @ 2014 02 21, 00:23)
neturėjau ir aš tokio įpročio, bet per kažkokią laidą parodė, kaip visokios mikroskopinės dalelės nuleidžiant vandenį pakyla kaip debesis iš unitazo. Na jau aišku, kas tai yra, detalizuot manau nereikia. Ir viskas gula ant aplinkinių daiktų.
O jergau
... Ale per kokią laidą rodė?
. Galvojat dangtis apsaugos nuo mikroskopinių dalelių? Juk jos -
mikroskopinės .
O aš kažkur girdėjau, kad klozetas yra bene švariausia viena namuose, nes dažniausiai valoma
. O virtuvės stalviršis - nešvariausia mikrobų atžvilgiu
...