Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Mazati @ 2014 02 20, 21:07)

Aha, kažkaip jautriai sureagavo, gal kad ilgai kamantinėjau lotuliukas.gif
Matyt vaikui kaip lopšinė veikia tas jos ūžimas biggrin.gif . Bet kodėl prigaruoja g.gif ? Pas mane skalbykla irgi panaši - apie 10m2, bet neprišyla taip, kaip prišildavo vonia. Ir kad prugaruotų tikrai nepastebėjau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 02 20, 09:56)
na man irgi atrodo, kad jeigu reikia rinktis i ka investuot, tada klozetas svarbiau nei vonia. o del wc dydzio ir pakabinamo klozeto.... mes butent ir dedam pastatoma nes vonios kambarys nera didelis ir jeigu kabinsim klozeta tada priarteja siena ir sumazina dar patalpa, o daryti ta staciakampi tik aplink sistema kad ja ten paslept man negrazu  schmoll.gif  todel dedam pastatoma bet pilnai uzdengiama iki sienos be jokiu israitymu del patogesnio valymo

būna ir pakabinami, bet neįmontuojami į sieną. gal čia variantas?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2014 02 20, 21:31)
būna ir pakabinami, bet neįmontuojami į sieną. gal čia variantas?

Tai jokio skirtumo, ar griozdukas ant zemes, ar pakabintas. Gal graziau net ant zemes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 20, 20:45)
Tai jokio skirtumo, ar griozdukas ant zemes, ar pakabintas. Gal graziau net ant zemes rolleyes.gif

gal ir gražiau rolleyes.gif čia tik dėl valymo gal paprasčiau. bet kokiu atveju, įkėliau kaip informaciją, jog būna ir tokių variantų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2014 02 20, 14:13)
mes planuojam Celsyje pirkti sita http://www.celsis.lt...130206kompl.jpg    zadejo papildoma nuolaida padaryt .Toks variantas nete  po 1044Lt

mes toki turime jau kelis metus, jokiu nusiskundimu jam neturiu schmoll.gif ir labai patinka dangtis kuris letai pats nusileidzia 4u.gif
Atsakyti
Metykit mane pomidorais, bet mes dangcio visai nenuleidinejam, man visada buvo sunku suprast kam jis reikalingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 20, 21:24)
Metykit mane pomidorais, bet mes dangcio visai nenuleidinejam, man visada buvo sunku suprast kam jis reikalingas lotuliukas.gif

as ir neturiu tokio iprocio, bet pazystu ir tokiu kuriems tiesiog paranoja del to dangcio, jei lieka nenuleistas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2014 02 20, 22:19)
mes toki turime jau kelis metus, jokiu nusiskundimu jam neturiu  schmoll.gif  ir labai patinka dangtis kuris letai pats nusileidzia  4u.gif

Tai lėtai nusileidžiantys dangčiai atskirai perkami, daugelis jau turbūt tokius siūlo smile.gif. O mes ir prie bide dančius nupirkom doh.gif doh.gif doh.gif irgi lėtaeigius blush2.gif bože bože doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 21:22)
QUOTE(Mazati @ 2014 02 20, 21:07)

Aha, kažkaip jautriai sureagavo, gal kad ilgai kamantinėjau lotuliukas.gif
Matyt vaikui kaip lopšinė veikia tas jos ūžimas biggrin.gif . Bet kodėl prigaruoja g.gif ? Pas mane skalbykla irgi panaši - apie 10m2, bet neprišyla taip, kaip prišildavo vonia. Ir kad prugaruotų tikrai nepastebėjau... unsure.gif

Skalbyklos langas nebuna parasojes nei trupucio, bet iejus dregme jauciasi, tai as ta ,prigaravimu' vadinu. Nors gal cia ir visai nalaikoma 'prigaravimu' g.gif Pati pasimeciau lotuliukas.gif

Del dangcio. As, kaip kazkas sake, paranojike - man butinai turi buti nuleistas dangtis biggrin.gif Bet pas mus delto problemu nekyla, vyras irgi visada nuleidzia (dangti biggrin.gif ), 5-mete dukryte, ziuriu, irgi nepamirsta smile.gif
Atsakyti
Man nepatinka jei wc dangtis paliktas.. Visada uzdarau. smile.gif Bet niekas pas mus jo nepalieka atviro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 20 vasario 2014 - 22:37
Klausimas dėl vonios lubų, kokias jas darote? Dažote, kalate plastikinėmis dailylentėmis, ar kaip....?? Norim lubose apšvietimą daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 20 vasario 2014 - 22:52
QUOTE(murce @ 2014 02 20, 21:52)
Klausimas dėl vonios lubų, kokias jas darote? Dažote, kalate plastikinėmis dailylentėmis, ar kaip....?? Norim lubose apšvietimą daryti  g.gif

mes ledus susidejom ir nudazem, tiksliau dazytojai nudaze biggrin.gif
Atsakyti