Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2014 02 20, 15:08)

Norisi formu aptakiu, sitos sunkiai valosi blush2.gif Kaupiasi labai tuose islinkimuose.

O man sandeliuoti iki birzelio reiketu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 20, 14:24)

O man sandeliuoti iki birzelio reiketu

Iki birzelio dar pasirinkimui laiko yr, ramu. As tai nerimauju, ar santechnikas rema su bakeliu istatydamas nepazeis kokiu vamzdziu ar laidu...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 20, 13:24)
Norisi formu aptakiu, sitos sunkiai valosi blush2.gif Kaupiasi labai tuose islinkimuose.

O man sandeliuoti iki birzelio reiketu blink.gif

drinks_cheers.gif as ir jau privargus su paprastu pastatomu ir visokiais israitymais, tai norjau, kuo lygesnio ax.gif
Kazkoki panasu issirinkom:
user posted image
o rema Geberit pirkom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 20, 15:20)
yra dvieju rusiu, tai condenser it vented dziovykles. vented tai jos ispucia viska is saves lauk, o condenser tai viskas cirkuliuoja viduje ir virsta i vandeni, o tada vanduo iseina, kaip ir is skalbenkos ax.gif  dabar mes pirksim condenser, nes su vented jau pagyvenom biggrin.gif

Tai žinau šitą, rašiau čia visai neseniai. Konsensacinė pas mane ir tikrai karštą orą pučia, arba gerai šiltą, nuo kurio ma vonia prikaisdavo. Ir vandeniui surinkti talpa yra. Nebūna to vandens tiek daug, kad reikėtų į nuotekas jungti, kaip skalbenkės.
Sakai ventiliacinę turėjot? I kaip ji veikė? Kokį orą pūtė - karštą drėgną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 13:36)
Tai žinau šitą, rašiau čia visai neseniai. Konsensacinė pas mane ir tikrai karštą orą pučia, arba gerai šiltą, nuo kurio ma vonia prikaisdavo. Ir vandeniui surinkti talpa yra. Nebūna to vandens tiek daug, kad reikėtų į nuotekas jungti, kaip skalbenkės.
Sakai ventiliacinę turėjot? I kaip ji veikė? Kokį orą pūtė - karštą drėgną? g.gif

Ventiliacine tai taip, karsta ir dregna pusdavo, bet buvo isejimas padarytas lauk, tai taip kaip reikiant ventiliuodavos doh.gif
O kondesacinei mes jau turim atvesta viska, kad i nuotekas pajungt ax.gif Neturetu niekur to oro pust, nes nebus pro kur. Tiek, kad pati siluma skleis ax.gif
Atsakyti
Flirt, kaip atrodo ta ventiliacinė? g.gif Gal kokį paveiksliuką gali įkelt?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 14:07)
Flirt, kaip atrodo ta ventiliacinė? g.gif  Gal kokį paveiksliuką gali įkelt?

Vaizdas kaip ir kondesacines:
user posted image
tik, tokia nesamone prisitaiso, kuria reikia isvesti i lauka:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 13:33)
Pas mus šita, kaip ir buvau kėlusi nuotrauką anksčiau, tai vat jums ir nuoroda wink.gif. Naudojamės nuo rugsėjo.
Pisuarą turite pasistatę? O vat šitą daiktą kam? g.gif ... Čia prieš kiek laiko mane moteriškės "sudirbinėjo" dėl bide, kad neva tai visai nereikalingas daiktas..., nors man jis labai labai.... bet vat kam pisuarą reikia namuose turėti, tai nežinau...  g.gif  blush2.gif

Jau is ko is ko, bet ne is jusu tokio komentaro tikejausi lotuliukas.gif nu kam reikia... tam kam jis ir skirtas biggrin.gif ir as ir vyras juo dziaugiames biggrin.gif padarem 1a., kur ir visi kiti sveciai dazniausiai lankosi, tai niekas neaptasko man unitazo, o pisuara ir isvalyt lengviau, ir pats MB susitvarko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2014 02 20, 20:07)
Jau is ko is ko, bet ne is jusu tokio komentaro tikejausi lotuliukas.gif nu kam reikia... tam kam jis ir skirtas biggrin.gif  ir as ir vyras juo dziaugiames  biggrin.gif padarem 1a., kur ir visi kiti sveciai dazniausiai lankosi, tai niekas neaptasko man unitazo, o pisuara ir isvalyt lengviau, ir pats MB susitvarko tongue.gif

Vat kokia aš nenuspėjama lotuliukas.gif .
Žinau, kam jis skirtas drinks_cheers.gif , tik sakau kam sau papildomai šveitimo objektų statyt, atliekančių tą pačią funkciją g.gif . Na, bet jei vyras pats susitvarko jį, tai tebūnie irnesakyk.gif ... drinks_cheers.gif 4u.gif
O bide turite? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 vasario 2014 - 19:13
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 20:12)
Vat kokia aš nenuspėjama  lotuliukas.gif .
Žinau, kam jis skirtas  drinks_cheers.gif , tik sakau kam sau papildomai šveitimo objektų statyt, atliekančių tą pačią funkciją g.gif . Na, bet jei vyras pats susitvarko jį, tai tebūnie  irnesakyk.gif ...  drinks_cheers.gif  4u.gif
O bide turite? blush2.gif

Na pisuara ir valyt nepalyginamai lengviau nei klozeta. Ir as kartais isvalau biggrin.gif
Ir bide turim ax.gif nors pradzioj negalvojom nei to, nei to deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2014 02 20, 20:20)
Ir bide turim ax.gif nors pradzioj negalvojom nei to, nei to deti lotuliukas.gif

Tai tada visas komplektas - užskaitau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 14:30)
Net perklausiau aš draugės - sakė tikrai nepučia karšto oro, vos neįsižeidė doh.gif , sako, kiba dabar aš nesuprantu... lotuliukas.gif . Jie miegamąjam pasistatę ją, nes vonioj niekaip netilpo, tai sakė migdo džiovyklei dirbant savo mergaitę - nieks niekur neprikaista, neprigaruoja. Gal kiek garskokai dirba, sakė. O kas tas yra, kai džiovyklė pučia karštą orą, ji žino, nes pas jos giminaičius irgi džiovyklė pastatyta miegamajam, tai sakė prikaitina tiek, kad neįmanoma į kambarį užeit  doh.gif .
Gal pas jus kiek kitoks modelis? Arba gal skirtingas programas džiovinimui naudojat?

Tiesą sakant, neįsivaizduoju, kaip džiovyklė gali vėsų orą išpūst g.gif ... juk ji džiovina, t.y. kaitina drabužius, tai kur tas karštas oras turi pasidėt? O kad vėsiu oru išdžiovintų - nerealu. Na, nuvažiuosiu kada į svečius ir apžiūrėsiu ant gyvo, taip sakant  bigsmile.gif .

Kokia jautri jusu drauge biggrin.gif tongue.gif
Gal as kazkaip netaip issireiskiau - ji pati tiesiogiai nepucia karsto oro i aplinka, nes kondensacine, bet patalpa, kurioje ji stovi, tikrai prisyla, na, aisku, ne tiek, kad neimanoma buti, bet tikrai prisyla ir kazkiek prigaruoja, nors mano skalbykla nera maza - 9 kv.m. Ir sutinku, kad garsokai veikia, nelabai isivaizduoju, kaip uzmigdyti vaika reiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazati: 20 vasario 2014 - 20:09