Mozaikos nusprendėme, kad vonioje nebus, tai gal vaikams duše kilimėlį patiesim, ir dabar į vonią tiesiasi dėl slidumo.
Dėl kranų- tai mačiau dušo maišytuvų su vos mažu kraniuku, kuris praktiškai nesimato. Dar galvojam, gal ir mes tokį rinksimės
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 19, 22:27)
Siandien isgirdau tokia minti, kad i vonia nereik investuot, zymiai svarbiau geras klozetas. Ir jei vietos yra, tai geriau nedaryti pakabinamo klozeto. O pas mus vietos wc daug, net per daug, kas mane nervuoja, geriau vonia butu didesne ta saskaita
Vonia daug maziau nusiziurejau, o dabar eile klozetui.. Tai kokius jus rinkotes? Gal kas galit pasisakyti?
Vonia daug maziau nusiziurejau, o dabar eile klozetui.. Tai kokius jus rinkotes? Gal kas galit pasisakyti?
na man irgi atrodo, kad jeigu reikia rinktis i ka investuot, tada klozetas svarbiau nei vonia. o del wc dydzio ir pakabinamo klozeto.... mes butent ir dedam pastatoma nes vonios kambarys nera didelis ir jeigu kabinsim klozeta tada priarteja siena ir sumazina dar patalpa, o daryti ta staciakampi tik aplink sistema kad ja ten paslept man negrazu todel dedam pastatoma bet pilnai uzdengiama iki sienos be jokiu israitymu del patogesnio valymo
QUOTE(@leja @ 2014 02 20, 10:56)
jeigu kabinsim klozeta tada priarteja siena ir sumazina dar patalpa, o daryti ta staciakampi tik aplink sistema kad ja ten paslept man negrazu todel dedam pastatoma bet pilnai uzdengiama iki sienos be jokiu israitymu del patogesnio valymo
Mes irgi lygiai taip pat padarėm - iš pradžių galvojau apie pakabinamus klozetus ir bide, bet paskui tiesiog pagailo sienos, kuri pas mus vonioj laukinė yra, tad nesinorėjo joje skylių mušti tos sistemos palėpimui. Vaikų vonioj vidinė, tačiau tie suformuoti stačiakampiai mums igi , sienos storint ir vonią mažint irgi ne variantas.
Tad pasilikom prie panašaus sprendimo - pastatomi puodai be jokių išraitymų. Tiesa, kloozetai apačioj kiek atsitraukia nuo sienos, bet ten galima ranką užkišt ir išvalyt - dėl pilnai prie sienos pristumtų irgi suabejojom, nes tarpelis šioks toks nori nenori lieka, nebus gi ten šonai užsilikoninti (ar bus? ), tad ir dulkės kaupsis ir nervins, kad neina jų išvalyt ... bet gal čia tiesiog paranoja
QUOTE(@leja @ 2014 02 20, 10:56)
na man irgi atrodo, kad jeigu reikia rinktis i ka investuot, tada klozetas svarbiau nei vonia. o del wc dydzio ir pakabinamo klozeto.... mes butent ir dedam pastatoma nes vonios kambarys nera didelis ir jeigu kabinsim klozeta tada priarteja siena ir sumazina dar patalpa, o daryti ta staciakampi tik aplink sistema kad ja ten paslept man negrazu todel dedam pastatoma bet pilnai uzdengiama iki sienos be jokiu israitymu del patogesnio valymo
Tai koki issirinkot varianta?
Pas mus siena tai tikrai galima mazinti, nes kazkokia durna neisnaudota erdve, dar reikes planuot spinteles daryti (sonines salia praustuvo) ir ten daryti laiko vietas kazkam, kas tinkama..
QUOTE(Juodai @ 2014 02 20, 09:47)
Tik mes apdailos prame truputį nepagalvojom : vaikų vonioj po dušu dėjom mozaiką, tad užsidarius po durimis gaunasi daugiau tarpelių, pro kuriuos lengviau vandeniui sunktis, tad dažnai prabėga vanduo iš dušo. Bet nusiprausus lengva tą išbegusį vandenį sustumti link trapo. Mūsų vonioj irgi tokia pati dušo kabina, tačiau apačioj įprastos grindinės plytelės (315mm), tad čia vanduo praktiškai neprabėga , nebent keli lašai pro patį durų susidūrimą.
Tai kaip suprantu, iš dušo išėjime jokių slenksčių nėra visiškai klijuojama?
QUOTE(murce @ 2014 02 20, 12:24)
Tai kaip suprantu, iš dušo išėjime jokių slenksčių nėra visiškai klijuojama?
Nėra . Durys laisvai darinėjamos kaip į vidų, taip ir į išorę. Tiesa, į išorę praktiškai net nedarinėjam - nėra reikalo. Net išeinant iš dušo į vidų stumiam duris . Valymo prasme - labai gerai lygios be jokių slenksčių grindys. Erdvės prasme irgi , visai neužgriozdinama patalpa. Kiek bijojau, kad per arti bide, vaikų vonioj, ir klozetą, mūsų vonioj, prie kabinų įsirengėm, nes į išorę net neišeitų durų iki galo atidaryt ties jais - tačiau jokių problemų visiškai dėl to nekyla. O ir pačioj kabinoj kažkaip keistai erdvu, nors ji yra tik 900x900mm . Vyras su dviem mažiais sulindę sugeba nusipraust .
Dušo kabina bus, kaip pas JUODAI Kokios fimos pas jus ir kiek laiko naudojatės?
Mums rekomendavo "Baltijos Brastos" dušo kabiną rinktis. Gal kas turite ir kokių nusiskundimų?
Mums rekomendavo "Baltijos Brastos" dušo kabiną rinktis. Gal kas turite ir kokių nusiskundimų?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 20, 11:15)
Tai koki issirinkot varianta?
Pas mus siena tai tikrai galima mazinti, nes kazkokia durna neisnaudota erdve, dar reikes planuot spinteles daryti (sonines salia praustuvo) ir ten daryti laiko vietas kazkam, kas tinkama..
Pakabinamo wc, potinkinis rėmas (jau aptrauktas gipsu) užima 19 cm, o dar pridėkit wc gabaritus.Ženkliai susiaurina patalpą.
O gal kas turit TECE potinkine sistema pisuarui?
Vargstam mes su tuo pisuaru, nuleidziant vandeni ilgai bega, neatsoka mygtukas... Jau keite vienakart ji, bet vel tas pats. Mane jau baime ima, kad reikes griauti ta sienele... Gal kas turit patirties?
Vargstam mes su tuo pisuaru, nuleidziant vandeni ilgai bega, neatsoka mygtukas... Jau keite vienakart ji, bet vel tas pats. Mane jau baime ima, kad reikes griauti ta sienele... Gal kas turit patirties?
QUOTE(Rokė @ 2014 02 20, 12:54)
Pakabinamo wc, potinkinis rėmas (jau aptrauktas gipsu) užima 19 cm, o dar pridėkit wc gabaritus.Ženkliai susiaurina patalpą.
Pas mus 2.5 metrai ilgis wc, tai manau, kad galima sau leist susiaurinti Man kitas klausimas - ar to reikia, nes papildomai nemazai kainuoja..
Kiek iseina dar papildomai visi tie irengimai ir remai su visais darbais? Mazdaug