Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Siandien isgirdau tokia minti, kad i vonia nereik investuot, zymiai svarbiau geras klozetas. Ir jei vietos yra, tai geriau nedaryti pakabinamo klozeto. O pas mus vietos wc daug, net per daug, kas mane nervuoja, geriau vonia butu didesne ta saskaita biggrin.gif
Vonia daug maziau nusiziurejau, o dabar eile klozetui.. Tai kokius jus rinkotes? Gal kas galit pasisakyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 19, 21:27)
Siandien isgirdau tokia minti, kad i vonia nereik investuot, zymiai svarbiau geras klozetas. Ir jei vietos yra, tai geriau nedaryti pakabinamo klozeto. O pas mus vietos wc daug, net per daug, kas mane nervuoja, geriau vonia butu didesne ta saskaita biggrin.gif
Vonia daug maziau nusiziurejau, o dabar eile klozetui.. Tai kokius jus rinkotes? Gal kas galit pasisakyti? rolleyes.gif

Valymas yra paprastesnis aplink pakabinama wc. Man graziau pakabinamas. As dabar noreciau tokio. Idomu ka pasakys kiti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 19, 21:27)

O kuo grindziamas sitas pastatomo gerumas? As dabar pastatomo ne uz ka nebesirinkciau.

Patys pirkom Ideal Standard pakabinama.
Atsakyti
Tipo jei suges, tai siena griaut.. plyteles.

___

Perkant imontuojama vonia, kuri bus aklinai imontuota, tarp sienos ir kitos sienos (spinteles) - kas dar turi prisiskaiciuoti i kaina? Kazkokios kojeles? Tas remas? Ar jo nereikia, jei plytelem apdaila bus? Gipsu? Jetau, zalio supratimo neturiu, o diedas olimpiada vos gyvas, neina susisneket mad.gif O man reikia cia ir dabar cool.gif
Aisku, neskaitant santechnikos.

Pvz cia: http://www.arsan.lt/...ine-vonia-18024

Dar visokie priedai.. Ar cia tik tam modeliui jie budingi? unsure.gif Kad jau su apdaila bus, nereikia jokiu plyteliu klijuot.. kaip it baigtas balius.
Kazkaip susibalamutinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 vasario 2014 - 22:19
QUOTE(Dzukelka @ 2014 02 19, 21:13)
O dėl kokių aspektų dvejojate? Aš dar rožiniais akiniais žiūriu į šį atradimą, tai būtų smagu, jei įvardintumėte minusiukus, kuriuos įžvelgiate (apart kainos)  ax.gif

Pas mane itin mažas vonios kambarys, ir nors galiu, bet nelabai noriu jo išplėtimui aukoti buto erdvę.
O šitos vonios man žavios, jokios blogos info neradau, geros, praktiškai irgi.
Bent jau teuco, gamintojas iš rimtesnių. Beje abiejose yra masažinė sistema, ko irgi labai norėčiau vonioje.
Atsakyti
Mes irgi renkamės pakabinamą klozetą ir dėl grožio, ir dėl patogumo valant. Žiūrinėdama modelius renkuosi, kad šonuose jokių"kišenių" nebūtų dulkėms. Ir sugedus nieko griauti nereikia schmoll.gif

Juodai, - va tokią dušo kabiną ir kalbina vyras dėtis, aš dar dvejoju, ar vaikams patogu bus abi duris užsidaryti ax.gif Ir pas mus šalia stoves kriauklė, sako mažiau apsitaškys dušo durys g.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 02 19, 23:42)
Mes irgi renkamės pakabinamą klozetą ir dėl grožio, ir dėl patogumo valant. Žiūrinėdama modelius renkuosi, kad šonuose jokių"kišenių" nebūtų dulkėms.  Ir sugedus nieko griauti nereikia  schmoll.gif

o sugedus kaip prieiti? juk viskas sienoj lieka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 20, 00:08)
o sugedus kaip prieiti? juk viskas sienoj lieka.. g.gif

Paprastas taisymas, kaip sake santechnikas - per mygtukų angą išsiima visas mechanizmas.
Atsakyti
Toks durnas klausimas, vonioj bus dusas ir kriaukle su zemu kranu, ar tokiu atveju prie duso daryti krana (ilga ar trumpa) ar ne? As vis mastau kur as kibira prisileisiu, kriauklen neikisiu, o per duso galvute visada laistyt man atrodo nepatogu g.gif Ka darot?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 19, 22:10)

Konsultavomes su ne vienu ir ne dviem santechnikais - visiska nesamone, nieko nereikia griauti, sugedus prieinama per nuleidimo mygtuka. Nepasidomejus pradzioje mano baime buvo panasi.

Del vonios, tai jei imsit su apdaila, nereikia plyteliu. Jei norit uzsidengti plytelemis, tada neimat apdailos. Koju bet kokiu atveju reikia mano nuomone.
Kas man nepatinka akrilinese voniose, tai kad kaina su apdaila susidaro vos ne kaip akmens mases voniu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 19, 22:10)

svarbiausia rinktis gerą mechanizmą. mirksiukas.gif Viskas keičiasi kaip ir minėjo per nuleidimo mygtuką (jei kokybiškas, nes lenkiškų girdėjau, kad tenka ir griaut.. g.gif ) . Mes asmeniškai pirkom, nes akcija Grohe + Villeroy& Boch komplektus. Vieną mažesnį WC, kitą didesnį. Santechnikas sakė pas jį namuose Grohe stovi 10metų, nekeitė nieko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 02 19, 23:42)
Juodai, - va tokią dušo kabiną ir kalbina vyras dėtis, aš dar dvejoju, ar vaikams patogu bus abi duris užsidaryti  ax.gif  Ir pas mus šalia stoves kriauklė, sako mažiau apsitaškys dušo durys g.gif

Na, su tuo užsidarymu joje reikia apsiprasti... Tačiau, kol maži vaikai, jie vistiek vieni nesipraus duše, mažius kišam į vonią. O vyresnuoji (12 metų) puikiai susitvarko su šita užduotim mirksiukas.gif. Tik mes apdailos prame truputį nepagalvojom doh.gif : vaikų vonioj po dušu dėjom mozaiką, tad užsidarius po durimis gaunasi daugiau tarpelių, pro kuriuos lengviau vandeniui sunktis, tad dažnai prabėga vanduo iš dušo. Bet nusiprausus lengva tą išbegusį vandenį sustumti link trapo. Mūsų vonioj irgi tokia pati dušo kabina, tačiau apačioj įprastos grindinės plytelės (315mm), tad čia vanduo praktiškai neprabėga schmoll.gif , nebent keli lašai pro patį durų susidūrimą. Tačiau, ant įprastų plytelių slidžiau, nei ant mozaikos doh.gif .

QUOTE(Kadija @ 2014 02 20, 01:35)
Toks durnas klausimas, vonioj bus dusas ir kriaukle su zemu kranu, ar tokiu atveju prie duso daryti krana (ilga ar trumpa) ar ne? As vis mastau kur as kibira prisileisiu, kriauklen neikisiu, o per duso galvute visada laistyt man atrodo nepatogu  g.gif Ka darot?

Mes dušuose dėjom maišytuvus be kranų. Į kibirą vandens prisileisti galim garaže. Arva virtuvėj thumbup.gif .
Atsakyti