Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 02 18, 11:32)
Teka, draugai neseniai nusipirko tokią džiovyklę, tai sakė jin pučia ne karštą, o šaltą orą unsure.gif... Tik tiek kad šita a+ klasės, o Tavo išsirinkta a++... Pasidomėk ja geriau, gal irgi šaltą orą pučia g.gif .
Matai, pas mus senutė džiovyklė, prieš 7 metus pirkta - aeg... Dabar juk naujos technologijos, galgi Tau ir neteks pasimėgauti pirties malonumais džiovinant drabužius... biggrin.gif.

ačiū, pabandysiu pažiūrėti. gavau tos, kur pati noriu instrukciją, tai nu man ten niekas nepaaiškėjo, ten nerašo juk kaip prišyla patalpa džiovinimo metu. o galėtų smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2014 02 18, 14:08)
Specialiai ventiliacijos tikrai nereikia, tokio reikalavimo nėra, tačiau kaip Juodai jau pasakė, patalpoje, kur veikia džiovyklė būna karšta ir drėgna. Sename bute vonia buvo nedidukė, ventiliacijos specialios nebuvo, tai džiovindavau atidarius vonios duris, nes jei uždarytos durys, tai sienos apgaruodavo. Dabar vonia didelė, ir ventiliacija rekuperacinė su ištraukimu, tai garuoja gerokai mažiau, tačiau negaliu sakyti, kad ta drėgmė visai nesijaučia. Mūsų džiovyklė 5m senumo, Electrolux, tuo metu pirkta pati geriausia ir aukščiausios klasės, bet dabar gal jau kas geriau išmislyta ir į patalpą drėgmės išmeta mažiau g.gif

supratau 4u.gif

QUOTE(Mazati @ 2014 02 18, 14:25)
Pas mus irgi tokia, tai tikrai karsta ora pucia  unsure.gif Ir viduje, ir isoreje, nes skalbykla visada labai prisyla. Siaip labai patenkinta pasirinkimu, tik gal trukumas tas, kad nera specialios programos pukiniams drabuziams - vyro pukine striuke isdziovinau per 4 kartus  doh.gif

ane? kažkaip man atrodė, kad ten yra pūkams... nesigilinau labai į pūkus dar, tai gali būt, kad nepastebėjau
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 18, 13:52)

Nenoriu viesinti kolekcijos blush2.gif Gal veliau blush2.gif

Prieš tai klausėte patarimo, kaip klijuoti plyteles, bet parodyti, kokias renkatės nenorite. Tai kodėl kažkas turėtų sukti galvą, kaip jums jas klijuoti? Gal ir salone prašysite, kad jums pabraižytų planą, bet nerodysite plytelių ir nesakysite jų dydžio? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 18, 15:51)
ačiū, pabandysiu pažiūrėti. gavau tos, kur pati noriu instrukciją, tai nu man ten niekas  nepaaiškėjo, ten nerašo juk kaip prišyla patalpa džiovinimo metu. o galėtų  smile.gif
supratau 4u.gif
ane? kažkaip man atrodė, kad ten yra pūkams... nesigilinau labai į pūkus dar, tai gali būt, kad nepastebėjau

Visos dziovykles isdziovina pukinius rubus, tik, kiek teko dometis, tos, kurios turi specialia programa ta padaro greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 02 18, 16:16)
Prieš tai klausėte patarimo, kaip klijuoti plyteles, bet parodyti, kokias renkatės nenorite. Tai kodėl kažkas turėtų sukti galvą, kaip jums jas klijuoti? Gal ir salone prašysite, kad jums pabraižytų planą, bet nerodysite plytelių ir nesakysite jų dydžio?  doh.gif

drinks_cheers.gif
Bet manau, kad Žalia Rūta puikiai pati susitvarkys su šita užduotim... Juk sakė kad kažkokius mokslus apie dizainą baigusi yra g.gif , ar aš kažką ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 02 18, 16:16)
Prieš tai klausėte patarimo, kaip klijuoti plyteles, bet parodyti, kokias renkatės nenorite. Tai kodėl kažkas turėtų sukti galvą, kaip jums jas klijuoti? Gal ir salone prašysite, kad jums pabraižytų planą, bet nerodysite plytelių ir nesakysite jų dydžio?  doh.gif

Na visi savaip pakvake, tai labai nepykite, as nepakaltinama tuo aspektu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 18, 16:26)
drinks_cheers.gif
Bet manau, kad Žalia Rūta puikiai pati susitvarkys su šita užduotim... Juk sakė kad kažkokius mokslus apie dizainą baigusi yra  g.gif , ar aš kažką ne taip supratau  blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi vis pagalvoju, kad kelis kartus minejo apie savo supratima apie spalvas ir t.t g.gif As taip pat dizaina baigusi, tik ne interjero, bet man nekyla minciu klausineti apie spalvas arba ju isdestyma, sitoj vietoj del grozio jau man niekas nepatars, ar nuomones neprikis tongue.gif
Atsakyti
O gal žinote ar Lietuvoje, ar Lenkijoje yra tokių vonių-dušų? g.gif
Reikia būtent tokios, jog būtų pažemintas įlipimas į vonią.
Planuojam remontą, tai žvelgiam į ateitį, jog tėveliams senatvėj patogiau būtų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzukelka @ 2014 02 18, 17:12)
O gal žinote ar Lietuvoje, ar Lenkijoje yra tokių vonių-dušų? 

Oooo, aš irgi norėčia tokio dušo bigsmile.gif ... kažin čia visas komlekte būna g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzukelka @ 2014 02 18, 17:12)
O gal žinote ar Lietuvoje, ar Lenkijoje yra tokių vonių-dušų?  g.gif
Reikia būtent tokios, jog būtų pažemintas įlipimas į vonią.
Planuojam remontą, tai žvelgiam į ateitį, jog tėveliams senatvėj patogiau būtų.

Lietuvoje pernai analogisko principo maciau domus galerijos puslapyje (gal vonia.lt?). Teuco, neatsimenu modelio, ju ten serija yra nuo 382 iki 385 (www.teuco.com). Tai gal uzsakyti ir galima. Kiek pavyko atkapstyti, kaineles kandziojasi. Paveiksliuke - Artweger berods, austrai gamina.
Buvau vienu metu uzsidegus tokio tipo vonia-dusa isirengti, dabar beveik persigalvojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 19 vasario 2014 - 00:14
laba, o koki dusa statyt i l.maza vonia(su padeklu)?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 02 19, 20:08)
laba, o koki dusa statyt i l.maza vonia(su padeklu)?

Nesupratau g.gif ar čia vonia su padėklu? biggrin.gif
Ar dušą su padėklu norit mažoj vonioj pastatyt?
Aš tai siūlyčiau statyt dušą be padėklo, vat kažką panašaus:

user posted image

Pas mus toks dušas, jo durelės susilenkia į vidų prie sienos taip neužimama vonios erdvė thumbup.gif
Va taip pas mus vaikų vonioj:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2014 02 19, 00:13)
Lietuvoje pernai analogisko principo maciau domus galerijos puslapyje (gal vonia.lt?). Teuco, neatsimenu modelio, ju ten serija yra nuo 382 iki 385 (www.teuco.com). Tai gal uzsakyti ir galima. Kiek pavyko atkapstyti, kaineles kandziojasi. Paveiksliuke - Artweger berods, austrai gamina.
Buvau vienu metu uzsidegus tokio tipo vonia-dusa isirengti, dabar beveik persigalvojau.

O dėl kokių aspektų dvejojate? Aš dar rožiniais akiniais žiūriu į šį atradimą, tai būtų smagu, jei įvardintumėte minusiukus, kuriuos įžvelgiate (apart kainos) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzukelka: 19 vasario 2014 - 20:15