Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 02 18, 10:49)

Žalia Rūta, paskutinėj fotkėj skalbyklė ir džiovyklė turkio spalvos - ir slėpti pas Jus nereiktų, būtų netgi kaip akcentas  4u.gif

biggrin.gif gal apsistosim ties plytelem, kuriu nezinau, kaip isdestyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 18, 11:10)
biggrin.gif gal apsistosim ties plytelem, kuriu nezinau, kaip isdestyti doh.gif

bigsmile.gif tada su plytelėm būtų gal paprasčiau mirksiukas.gif

O kokios pas Jus plytelės? Ir kur jas perkat/pirksit? man tai saliono dizainerė pabraižė plytelių išdėstymo planus. Aišku šiokią tokią viziją turėjau, bet ji dar kai ką pritaikė būtent pasirinktom plytelės, paskuo susimečiau vizulkę ir viskas išėjo taip kaip piešinukuose smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 vasario 2014 - 10:37

pas mane drabužinėj bus skalbiankė su džiovykle smile.gif

Tik padarykite labai gera istraukiama ventiliacija 4u.gif jei nesate turejusi dziovykles, tai gal neisivaizduojate kaip viskas apgaruoja dziovinimo metu. Jei drabuzine nedidele, tai joje tikrai nuo dziovinimo bus dregna ir daug dulkiu 4u.gif
Atsakyti
Juodai ikelti pavyzdziai puikiai iliustruoja kad nebutina slepti technikos vonios kambaryje, tereikia ja tinkamai "ireminti", net klasikiniam interjere viskas puikiai ziurisi. Na nebent norima islauzti prabanga, tada suprantu.

Mes skalbimo masinos nestatysim vonioje del vienos priezasties - nenorim apkrauti patalpos, nes vietos nera daug. Is sandeliuko prie vonios padarysim tokia patalpele skalbimui lyginimui. Ten stoves visada isskleista lyginimo lenta, skalbimo masina, ir visos valymo priemones .
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 02 18, 10:13)
Tik padarykite labai gera istraukiama ventiliacija 4u.gif jei nesate turejusi dziovykles, tai gal neisivaizduojate kaip viskas apgaruoja dziovinimo metu. Jei drabuzine nedidele, tai joje tikrai nuo dziovinimo bus dregna ir daug dulkiu 4u.gif

ar tikrai visom džiovyklėm reik tos galingos ventiliacijos? unsure.gif nes kokią aš išsirinkus, man sakė, kad jai tik rozetės tereikia, ventiliacijos jokios net neminėjo... tada š, nes nepadaryta. nors ir sienos neustvarkytos, niekas, gal dar ventiliaciją ir būtų galima padaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 02 18, 11:17)
Juodai ikelti pavyzdziai puikiai iliustruoja kad nebutina slepti technikos vonios kambaryje,

Vat būtent... ir visai estetiškai atrodo, ania? ax.gif

QUOTE(Teka @ 2014 02 18, 11:19)
ar tikrai visom džiovyklėm reik tos galingos ventiliacijos? unsure.gif nes kokią aš išsirinkus, man sakė, kad jai tik rozetės tereikia, ventiliacijos jokios net neminėjo...

Kai džiovyklė veikia, ji pučia karštą drėgną orą - kaip taškente arba garų pirty mažesnėj patalpoj būna smile.gif. Gal nesakėt, kad statysit drabužinėj, tai ir nepaminėjo nieko wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 18, 10:28)
Kai džiovyklė veikia, ji pučia karštą drėgną orą - kaip taškente arba garų pirty mažesnėj patalpoj būna smile.gif. Gal nesakėt, kad statysit drabužinėj, tai ir nepaminėjo nieko wink.gif.

nu joooo.... š visiškas doh.gif va ką reiškia visas dėmesys virtuvei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 18, 11:49)
Žalia Rūta, paskutinėj fotkėj skalbyklė ir džiovyklė turkio spalvos - ir slėpti pas Jus nereiktų, būtų netgi kaip akcentas  4u.gif

drinks_cheers.gif na tokiu graziu skalbykliu tikrai neslepciau ir as blush2.gif bet kadangi musu standartine - balta, tai slepsiu biggrin.gif

QUOTE(@leja @ 2014 02 18, 12:17)
Is sandeliuko prie vonios padarysim tokia patalpele skalbimui lyginimui. Ten stoves visada isskleista lyginimo lenta, skalbimo masina, ir visos valymo priemones .

O kokio dydzio sandeliukas prie vonios? Pas mus irgi yra tas sandeliukas prie vonios, bet kad jis labai mazytis (0,8*1,2 m), irgi galvojau grusti ten skalbykle, bet jauciu ja ten pastacius niekam ten vietos ir nebeliks, net lyginimo lentai iskleisti unsure.gif

QUOTE(Teka @ 2014 02 18, 12:19)
ar tikrai visom džiovyklėm reik tos galingos ventiliacijos? unsure.gif nes kokią aš išsirinkus, man sakė, kad jai tik rozetės tereikia, ventiliacijos jokios net neminėjo...

QUOTE(Juodai @ 2014 02 18, 12:28)

O gal yra israsta jau tokiu dziovykliu, kurioms tikrai nereikia tos ventialicijos? Nezinau to tikrai ir neteigiu, o tik klausiu blush2.gif na pvz. pas mus yra kartu skalbimo masina ir dziovykle, 2 in 1, aisku atskiros dziovykles kur kas geriau, bet va tai musiskei tikrai nereikia jokios ventiliacijos, ir niekas neikaista, tai mastau gal yra ir tokiu atskiru dziovykliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 02 18, 11:44)

O kokio dydzio sandeliukas prie vonios? Pas mus irgi yra tas sandeliukas prie vonios, bet kad jis labai mazytis (0,8*1,2 m), irgi galvojau grusti ten skalbykle, bet jauciu ja ten pastacius niekam ten vietos ir nebeliks, net lyginimo lentai iskleisti  unsure.gif

mūsų tamsiukas 1,39kv. bet mes iš karto apsisprendėm ir perkėlėm iš vonios į jį skalbiankę, ir labai tuom patenkinta, nes ir taip maža vonia buvo. Aišku skalbimo lentos ten tikrai neištiesi, nes skalbiankė užima nemažai vietos, bet bent jau vaizdo negadina, virš jos numatėm lentynas, ten sudėsiu visas skalbimo priemones ir pan.
Atsakyti
Yra du tipai džiovyklių - kondensacinės ir ventiliacinės. Dažniausiai sutinkamos kondensacinės, bet tai čia ir yra tokios, kurios pučia tą karštą drėgną orą. O ventiliacinės, tai kaip spintos tokios, per kiek laiko ten turi kas išdžiūt - neįsivaizduoju...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 vasario 2014 - 10:58
nu aš tokią numačius ElectroluxEDH3897SDW, ale reiks dar užeit į džiovyklių temą ir pasiaiškint. nu susinervinau tikrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 vasario 2014 - 10:59
Va kokia faina skalbykle uzmaciau, net spelti nereikia biggrin.gif
http://www.imk.lt/Bu...EWX147410W.html
Atsakyti