Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Kadija @ 2014 01 28, 17:10)
thumbup.gif  kaip man situ isatavimu reikejo

QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 17:19)

nu super thumbup.gif man labai padejo tiek del kriaukles aukscio tiek del veidrodzio thumbup.gif nes perkant plyteles taip idomiai paskaiciavo g.gif mes per visa siena klijuosime veidrodi, mum ji paskaiciavo 60cm plocio. stovim su mb prie sienos ir nesuprantam, kaip taip kvailai paskaiciavo. Apacia ties 120cm - gerai, o virsus gaunasi 180cm. Nu mum tai kaip tik, ale kazkaip nesinori, kad palei virsugalvi baigtusi veidrodis. Tai teks platinti dar per visa plytele i virsu. Hmm bet tada ir kaina veidrodzio atsistoja jauciu blink.gif dabar paskaiciuotas su sildomu kilimeliu 2,7*0,6 buvo 400lt.
o virsutines plyteles nenusipjaudineja ane? jeigu tokia situacija, kad reik pusines plyteles, tai deda prie grindu tokias, ane?
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 28, 18:24)
nu super  thumbup.gif  man labai padejo tiek del kriaukles aukscio tiek del veidrodzio  thumbup.gif  nes perkant plyteles taip idomiai paskaiciavo g.gif  mes per visa siena klijuosime veidrodi, mum ji paskaiciavo 60cm plocio. stovim su mb prie sienos ir nesuprantam, kaip taip kvailai paskaiciavo. Apacia ties 120cm - gerai, o virsus gaunasi 180cm. Nu mum tai kaip tik, ale kazkaip nesinori, kad palei virsugalvi baigtusi veidrodis. Tai teks platinti dar per visa plytele i virsu. Hmm bet tada ir kaina veidrodzio atsistoja jauciu  blink.gif  dabar paskaiciuotas su sildomu kilimeliu 2,7*0,6 buvo 400lt.
o virsutines plyteles nenusipjaudineja ane? jeigu tokia situacija, kad reik pusines plyteles, tai deda prie grindu tokias, ane?

dėl veidrodžio .... aš visus sukėliau taip, kad matyčiau save pilnai. nu tą vietą, kurią žmonės veidu vadina smile.gif tai man viršus veidrodžio gavosi šiek tiek virš 2metrų ax.gif ar lygiai 2m ax.gif nekenčiu, kai priėjęs prie veidrodžio, matau tik viršutinę marškinių sagą smile.gif nors gal ir gerai, gali ramia galva eiti į miestą nesišukavęs yu.gif irnesakyk.gif
dėl plytelių: nu aš tai sau nuo grindų nupjaudinėjau minimaliai, tiek, kiek kilo nuolydis. Tai yra pradėjau nuo žemiausio taško pilna plytele ir tada aplinkui eidamas nupjaudinėjau apačią. realiai nesimato, kad plytelė trumpesnė. o viršui pjoviau plytele per pusę ir klijavau nupjautais galais į viršų, nes jie slėpėsi po lubom. man raštas tai leido. jeigu raštas labai pjaunasi, tada teks pusę plytelės išmesti. aj, apatines plyteles klijavau paskutines t.y. pabaigoje. na bet aš nedirbu tokio darbo, čia šiaip, savo laisvalaikiui 4u.gif tai tikri meistrai gal mane ir išdurnins ax.gif
Atsakyti
pas mus bus apacia tamsesne, virsuj sviesu. tai skaiciavom kad apacioj eitu pilnos plyteles o jau prie lubu pjausim, nes kazkaip atrodo ant sviesiu ir virsuj ne taip matysis. Nebent apacioj sugalvosim siek tiek pjaut nedaug. Bet kai prie grindu eina maziau negu puse plyteles tai man negrazu.

O kaip istikruju daroma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 28 sausio 2014 - 18:58
QUOTE(@leja @ 2014 01 28, 19:57)
pas mus bus apacia tamsesne, virsuj sviesu. tai skaiciavom kad apacioj eitu pilnos plyteles o jau prie lubu pjausim, nes kazkaip atrodo ant sviesiu  ir virsuj ne taip matysis. Nebent apacioj sugalvosim siek tiek pjaut nedaug. Bet kai prie grindu eina maziau negu puse plyteles tai man negrazu.

O kaip istikruju daroma?  g.gif

Mes dejom nuo grindu pilna plytele, ir uzbaigem pilna plytele, iki lubu liko gal 10-15cm. dazyta.
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 18:39)
dėl veidrodžio ....

As vel ne i tema blush2.gif Tai cia vyrukas, pasirodo raso bigsmile.gif Moterisko erotinio romano gerbejas? bigsmile.gif Gal suskambinam? lotuliukas.gif Man nera graziau uz panevezio akcenta rolleyes.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 sausio 2014 - 19:13
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 21:12)
As vel ne i tema blush2.gif Tai cia vyrukas, pasirodo raso bigsmile.gif Moterisko erotinio romano gerbejas? bigsmile.gif Gal suskambinam?  lotuliukas.gif Man nera graziau uz panevezio akcenta rolleyes.gif  blush2.gif  tongue.gif

ir apie vonia ir apie virtuves hihihi.gif hihihi.gif

reikia pažiūrėt ar miegamuju temoj pasireiškė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 20:20)

reikia pažiūrėt ar miegamuju temoj pasireiškė  cool.gif

As? rolleyes.gif Manes tai pilna visur, man viskas dabar aktualu, teks kentet, kol isirengsiu visa busta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 21:36)
As?  rolleyes.gif Manes tai pilna visur, man viskas dabar aktualu, teks kentet, kol isirengsiu visa busta tongue.gif

as apie panevezy smile.gif manes irgi pilna, man visas bustas irgi kabo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 16:19)

dekui 4u.gif padeda

Del plyteliu dejimo, tai kas kaip ismano, tas taip deda. Vienas meistras sakys taip negalima,kitam tai bus normalu, nes jis visada taip deda biggrin.gif
Mes planuojameant sienu deti toki bordiureli is 3dalio grindu plyteles, kad butu kaip plintusai ax.gif kadangi pas mus visur bus dazytos sienos ir tik duse plytele (ten to bordiurelio nebus), tai perejimas nuo plyteliu iskart i dazyta siena man negrazu schmoll.gif
Maciau, kad labai populiaru pirmaja plytele nuo grindu pjauti, o ne deti ciela, net jei visa siena plyteliu.. Bet gal del to, kad virsuje baigtusi ties vis aplytele ir nereiketu pjauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 28 sausio 2014 - 19:52
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 20:12)
As vel ne i tema blush2.gif Tai cia vyrukas, pasirodo raso bigsmile.gif Moterisko erotinio romano gerbejas? bigsmile.gif Gal suskambinam?  lotuliukas.gif Man nera graziau uz panevezio akcenta rolleyes.gif  blush2.gif  tongue.gif

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 20:20)
ir apie vonia ir apie virtuves  hihihi.gif  hihihi.gif

reikia pažiūrėt ar miegamuju temoj pasireiškė  cool.gif

aha, vyruks smile.gif o romanas visai ir ne moteriškas liezuvis.gif tik ką baigiau skaityti, tuoj ką nors kitą užsidėsim biggrin.gif

galim ir susikambint mirksiukas.gif

aktuali tema: virtuvės, vonia g.gif ... hmmm į miegamąjį dar nelindau, ten pas jus virtuvėse jau pakankamai ir vietos ir pozų ir sugebėjimų demonstravimo lotuliukas.gif baisu kol kas lyst į miegamąjį lotuliukas.gif reikia pirma visus stalvirščius su jumi išbandyt lotuliukas.gif
Papildyta:
Dabar rimtai smile.gif

gal kas žinot kas galėtų suprojektuoti ar kitaip padirbėti su vonios kambariu? nu visai be fantazijos g.gif reikia kažkokios vizijos, o jos nėra. arba visi norai nebesutelpa į mažą vonią doh.gif

help.gif help.gif help.gif kas naudojotės tokiomis paslaugomis ar žinote kur galima būtų kreiptis, parekomenduokite prašau ........
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 28, 21:14)
help.gif  help.gif  help.gif  kas naudojotės tokiomis paslaugomis ar žinote kur galima būtų kreiptis, parekomenduokite prašau ........

kai kurios plyteliu pardes padeda suprojektuot. Man kaip tik atrodo, kai visai mazas plotas, ten jau ir fantazijai nera vietos g.gif (svarbu miegamasis didesnis butu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 21:21)
kai kurios plyteliu pardes padeda suprojektuot. Man kaip tik atrodo, kai visai mazas plotas, ten jau ir fantazijai nera vietos g.gif (svarbu miegamasis didesnis butu lotuliukas.gif )

tai čia ir problema, jog neesu tikras, jog noriu vonioj nors vienos plytelės doh.gif
Atsakyti