QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 28, 18:24)
nu super
man labai padejo tiek del kriaukles aukscio tiek del veidrodzio
nes perkant plyteles taip idomiai paskaiciavo
mes per visa siena klijuosime veidrodi, mum ji paskaiciavo 60cm plocio. stovim su mb prie sienos ir nesuprantam, kaip taip kvailai paskaiciavo. Apacia ties 120cm - gerai, o virsus gaunasi 180cm. Nu mum tai kaip tik, ale kazkaip nesinori, kad palei virsugalvi baigtusi veidrodis. Tai teks platinti dar per visa plytele i virsu. Hmm bet tada ir kaina veidrodzio atsistoja jauciu
dabar paskaiciuotas su sildomu kilimeliu 2,7*0,6 buvo 400lt.
o virsutines plyteles nenusipjaudineja ane? jeigu tokia situacija, kad reik pusines plyteles, tai deda prie grindu tokias, ane?
dėl veidrodžio .... aš visus sukėliau taip, kad matyčiau save pilnai. nu tą vietą, kurią žmonės veidu vadina
tai man viršus veidrodžio gavosi šiek tiek virš 2metrų
ar lygiai 2m
nekenčiu, kai priėjęs prie veidrodžio, matau tik viršutinę marškinių sagą
nors gal ir gerai, gali ramia galva eiti į miestą nesišukavęs
dėl plytelių: nu aš tai sau nuo grindų nupjaudinėjau minimaliai, tiek, kiek kilo nuolydis. Tai yra pradėjau nuo žemiausio taško pilna plytele ir tada aplinkui eidamas nupjaudinėjau apačią. realiai nesimato, kad plytelė trumpesnė. o viršui pjoviau plytele per pusę ir klijavau nupjautais galais į viršų, nes jie slėpėsi po lubom. man raštas tai leido. jeigu raštas labai pjaunasi, tada teks pusę plytelės išmesti. aj, apatines plyteles klijavau paskutines t.y. pabaigoje. na bet aš nedirbu tokio darbo, čia šiaip, savo laisvalaikiui
tai tikri meistrai gal mane ir išdurnins