Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 12:36)
Ar Jūs kalbate apie kažkokias specialias elektrines džiovykles tiems drabužėliams? Tokių nežinojau esant, niu kaimas gi, ko norėt  doh.gif . Gal galite nuorodą kokią su pavyzdžiu?  g.gif

ne ne specialiai tiems drabuzeliams, o visiems rubams, tokios pat kaip eilines dziovykles rubu pastatomos, tik elektrines mirksiukas.gif ant paprastu dziuvimas priklauso nuo kambario temperaturos, o cia syla tos groteles ir dziuna kur kas greiciau viskas, nepriklausomai kokia kambario temperatura mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 17 vasario 2014 - 11:06
Ačiū, Kiskius už nuotraukytę 4u.gif . Išties net nežinojau tokių esant ax.gif . Na, jo principas, kaip gyvatuko, tai gal ant gyvatuko galima būtų tas kelias valandas padžiauti, tik ant jo matyt mažiau tilptų.
Bet vėlgi, tokios džiovyklės irgi paskui turi turėti savo vietą. Mes turim paprastą, tai bute jai neutralios vietos taip ir neatradom - vonioj netilpo, buvo miegamajam pasistatę doh.gif - va ten jau visai nekaip atrodo. Tačiau, kiekvienąkart ją lankstyti irgi nebuvo noro, nes skalbinių nuolat kokių nors atsirasdavo... Tad pabuvom labai organiški lotuliukas.gif . Dabar gerai, turim atskirą patalpą - ten ir sukrovėm viską smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 12:54)
Nu velnias, merginos, tai negi dabar tos, kurios neslepia buitinės technikos yra neestetiškos, siauro požiūrio, nieko nesupranta apie grožį?

Niekas taip nesake 4u.gif biggrin.gif tiesiog skonis draugu neturi 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 13:15)
*Ačiū, Kiskius už nuotraukytę  4u.gif . Išties net nežinojau tokių esant  ax.gif .
**Na, jo principas, kaip gyvatuko, tai gal ant gyvatuko galima būtų tas kelias valandas padžiauti, tik ant jo matyt mažiau tilptų.
***Bet vėlgi, tokios džiovyklės irgi paskui turi turėti savo vietą. Mes turim paprastą, tai bute jai neutralios vietos taip ir neatradom - vonioj netilpo, buvo  miegamajam pasistatę doh.gif

* nera uz ka 4u.gif musu tokio principo http://www.lakeland....ed-Heated-Airer
**ant gyvatuko kaba ranksluosciai, bent jau pas mus, tai juos nuiminet, norit rubus padziauti, va man jau nepatogu ir tokiu atveju liks arba rubai arba ranksluosciai slapi biggrin.gif
***tokios dziovykles vieta pas mus tokia pat kaip ir paprastosios - kambaryje, man jokio nepatogumo ja panaudojus sulansktyti ir paslepti tamsiame kabariuke, o skirtumas tarp ju toks ir yra, kad ant paprastos rubai ziema dziuna 2-3 d, o ant tokios priklausomai nuo rubo, iki dienos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 17 vasario 2014 - 15:27
QUOTE(kiskius @ 2014 02 17, 16:23)
Niekas taip nesake  4u.gif

Na, dėl neva siauro požiūrio tai gavau antausį blush2.gif ... visa kita išvedžiojau, fantazavau tsakant, kad neduokdie nenutrūktų per anksti diskusija lotuliukas.gif

tiesiog skonis draugu neturi  4u.gif

drinks_cheers.gif - labai gerai pasakyta smile.gif

***tokios dziovykles vieta pas mus tokia pat kaip ir paprastosios - kambaryje, man jokio nepatogumo ja panaudojus sulansktyti ir paslepti tamsiame kabariuke,

Aišku viskas dėl to, betgi sakau, man tas sulankstyk-išlankstyk nelab tinka, dėl to ir norėtųsi turėti tam daiktui nuolatinę vietą, kur galėtų būti išskėstas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 vasario 2014 - 15:45
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 17:41)
dėl to ir norėtųsi turėti tam daiktui nuolatinę vietą, kur galėtų būti išskėstas  biggrin.gif .

tokiu atveju man reiketu kokiu bent jau 20 kv m drabuzines atskiros, kuroje galetu buti skalbimo masina, dziovykle pastoviai isskleista, lyginimo lenta pastoviai iskleidsta ir rubai sukabinti visi taip kad nesusiglamzytu ir visi matytusi biggrin.gif svajone cia mano butu wub.gif bet tada jau reikia ne 80 kv buto, o bent jau 180 kv namo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 17 vasario 2014 - 15:49
QUOTE(kiskius @ 2014 02 17, 16:48)
bet tada jau reikia ne 80 kv buto, o bent jau 180 kv namo biggrin.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif . Tai mes dabar viską, išskyrus lyginimo lentą, išgrūdę į techninę patalpą/skalbyklą. Vat ten jokios estetikos tikrai nereikia biggrin.gif . Lyginimo lenta drabužinėj, bet su sulankstymu/išlankstymu problemos nėra, nes mažai ką lyginam... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 17, 09:39)

O jūs jau pradėjote vonią įrenginėti? Aš jūsų vietoje pagalvočiau ir apie kiek kitokį išplanavimą.

Vonią statyti prie sienos dešinėje, nes dabar ji pakankamai nustumta į kampą ir dar galvojate dalį jos užstatyti technika. Praustuvą galima įrengti priešais duris, skalbimo mašinai vieta liktų arba kampe kairėje arba dešinėje už durų. Bet kuriuo atveju, džiovyklę statyčiau ant skalbimo mašinos ir kažkaip maskuočiau - spintelėje arba už užuolaidos.

Jeigu skalbyklę statysite dešinėje, vietos liks voniai iki 175 cm ()jei skalbyklė 60 cm), bet tuomet gal reikės ir stiklinės sienelės atskyrimui.. Kairėje galite pasidaryti suolelį ar kabyklą. O kur bus gyvatukas, jeigu jis bus?

user posted image

user posted image

Skalbyklė pati slėpsiu spintelėje, panašioje kaip anksčiau įkelta balta, nes man taip gražiau, o su stumdomomis durelėmis dar ir patogu turėtų būti smile.gif
Atsakyti
Aciu uz idejas, bet vonia pagal visus grozio supratimus (vadovelinius) turetu buti priesais duris - ji kaip pagrindinis akcentas ir man taip butent norisi. Ji tikrai nebus uzstatyta.
Man isplanavimas patinka, koks yra, nors pagal statytojus vonia turejo buti desinej pusej, o viskas, kaip breziny.
Atsakyti
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Cia jau ne vonia, o skalbyklos patalpa thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 18, 10:40)
Cia jau ne vonia, o skalbyklos patalpa thumbup.gif

Teisybė, tik į techniką norėjau dėmesį atkreipt anoj fotkėj;)

user posted image

Papildyta:
Vuo, ir drabužinėj kaip sudizainavo (sorry, kad į vonių temą keliu, bet kadangi apie skalbenkes kalbėjom, tai... ax.gif )
user posted image

Papildyta:
Žalia Rūta, paskutinėj fotkėj skalbyklė ir džiovyklė turkio spalvos - ir slėpti pas Jus nereiktų, būtų netgi kaip akcentas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 18, 09:49)
user posted image
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pas mane drabužinėj bus skalbiankė su džiovykle smile.gif
Atsakyti