Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Žinot, kaip keistai mūsuose yra, labai populiaru kažką imituoti, kažką slėpti, kad neva atrodytų gražiau. Be abejo, kiekvienas kuria savo namus pagal savo supratimą, ir norus drinks_cheers.gif . Skirtingi gi mes visi mirksiukas.gif .
Tik man kartais juokinga, tai primena pvz... dedu plyteles, bet medžio imitacijos, dedu lamitatą, bet plytelių imitacijos... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 17, 11:02)
Jau kvimpa vaiku darzeliu, nebetesiu diskusijos 4u.gif

Kodėl vaikų darželiu? Juk natūraliai klausimas iškilo - skalbyklė paslėpta - ok, gražu (juk sakiau, kad gražu tik man asmeniškai nepatogu), o kaip tada skalbiniai, kuriuos iš jos ištraukiat? Bet aišku, nenorit, netęskit diskusijos drinks_cheers.gif . Gal kas nors kitas pasakys kokią mintį apie tai ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 vasario 2014 - 10:09
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 11:08)
o kaip tada skalbiniai, kuriuos iš jos ištraukiat? Bet aišku, nenorit, netęskit diskusijos  drinks_cheers.gif . Gal kas nors kitas pasakys kokią mintį apie tai  ax.gif .

Pries tai rasiau, kad bus dzovykle.
Dar klausimu? cool.gif
Atsakyti
Taigi aš irgi rašiau, kad ne viską į džiovyklą galima dėti ax.gif ... Na, nebent Jūs viską ten džiovinsite...
Pati turiu džiovyklę ir puikiai žinau, kad ne viską galima džiovinti, tad nori nenori tenka kažkur kabinti skalbinius smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 vasario 2014 - 10:15
Man irgi graziau paslepta skalbianke, kaip ir pasleptas saldytuvas, laidai, vamzdziai, del vietos trukumo vonioj jos nestatem, statem koridoriui spintoj stumdomom durim biggrin.gif Taip pat tiesiog nekenciu isstatytu buteliuku, chemijos priemoniu , laukiu nesulaukiu kol spintele po kriaukle padarys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 11:30)
na, nebent vonia didelė ir stilius prabangus išlaužtas, tačiau jei jau tokia vonia bus, greičiausia ir skalbykla atskira bus ax.gif .
Kiekvienam savo  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

pas mus vonia kaip bute bus nemaza - apie 9 kv, prabangos nelausim, o ir skalbyklos atskiros nera kur daryti bute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 02 17, 11:15)
Taip pat tiesiog nekenciu isstatytu buteliuku, chemijos priemoniu , laukiu nesulaukiu kol spintele po kriaukle padarys tongue.gif

Be abejo, šitie dalykai turi rasti vietas spintose drinks_cheers.gif .
Papildyta:
Oj, kokią diskusiją išvsystėm... doh.gif
O pradžioj norėjau tik atsargiai paminėt, kad visai gal užtenka estetiškai įkišti skalbyklę į plokščių rėmą, kad iš šonų nesimatytų vamzdžių, o viršuje daryti spintelę priemonės, gal dar kokį stalčių... Esu taip mačius - visai gražiai atrodo. Ir neatsiranda bereikalingo varstymo ax.gif . Ale, jei sakot, kad reikia tų durelių, tai reikia drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 11:48)
Įdomumo dėlei paklausiu - o kur džiaunat skalbinius? Ar irgi jų džiovinimui darote uždaras spintas, nes gi vajetau, kaip neestetiškai atrodo kelnaitės ir liemenėlės padžiautos  doh.gif . Jų ir į džiovyklą nesukiši, liemenėlių tai jau tikrai... unsure.gif

Tokiems dalykams yra elektrines skalbiniu dziovykles, ant kuriu visokios kelnaites, kojines ar liemeneles per 1-2 val isdziusta mirksiukas.gif nereikia namu jais apkabinejus 1-2 d laikyt, o 1-2 val galima ir pakenteti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 02 17, 11:31)

Ar Jūs kalbate apie kažkokias specialias elektrines džiovykles tiems drabužėliams? Tokių nežinojau esant, niu kaimas gi, ko norėt doh.gif . Gal galite nuorodą kokią su pavyzdžiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 vasario 2014 - 10:38
[quote=Juodai,2014 02 17, 10:36][/quote]
Ar Jūs kalbate apie kažkokias specialias elektrines džiovykles tiems drabužėliams? Tokių nežinojau esant, niu kaimas gi, ko norėt doh.gif . Gal galite nuorodą kokią su pavyzdžiu? g.gif
[/quote]

čia gal kalba eina apie gyvatuką g.gif, nes aš tokių džiovyklų irgi nežinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Juka*: 17 vasario 2014 - 10:48
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Juka* @ 2014 02 17, 11:47)
čia gal kalba eina apie gyvatuką  g.gif, nes aš tokių džiovyklų irgi nežinau ax.gif

Ai, nu tikriausia... doh.gif . Sakė, juk pakentėt galima 1-2 valandas dėl tos vadinamos neestetikos...

Bet kažkaip tas žodis - estetika - man čia nedera ax.gif ... Nu velnias, merginos, tai negi dabar tos, kurios neslepia buitinės technikos yra neestetiškos, siauro požiūrio, nieko nesupranta apie grožį?

Flirt - nu super thumbup.gif . Atėjai laiku ir vietoj mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 09:54)
Flirt - nu super  thumbup.gif . Atėjai laiku ir vietoj  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

bis.gif bis.gif bis.gif

Atsakyti