Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 22:33)
Cia, Juodai, skonio reikalas.
<...>
Nereikia taip karstai reaguoti mirksiukas.gif

Be abejo drinks_cheers.gif
Aš čia nekarštai schmoll.gif ... čia dar visai vėsiai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 22:33)
Na man negrazu matoma technika, nematau, kad sudarytu paslepimas papildomu problemu naudojantis, tik finansiskai brangiau. Vienintelis minusas.

QUOTE(kiskius @ 2014 02 16, 22:37)
drinks_cheers.gif ir as planuoju slepti skalbimo masina spinteleje man taip pat negrazu,kai ji matosi atvirai vonioje, man cia tas pats kaip lentynoje pakabinta mikrobangu krosnele atvirai po spintelemis virtuveje - negrazu  schmoll.gif

Aš ką norėjau pasakyt - man keista, kai žmonės daro virtuvę ir slepia ją, kad tik kas neatspėtų, kad tai virtuvė, lygiai taip pat ir čia - vonia, bet šiukštu kad nieks nepagalvotų, kad joje dar ir skalbyklė yra doh.gif . Ir leidžia tam papildomus pinigus... aišku, pinigai ne mano drinks_cheers.gif . Tik pasakiau kiek kitokią nuomonę, kad nereikėtų gal taip jau visko maskuoti, juk ne oficialios delegacijos po namus vaikšto bigsmile.gif .
Peace 4u.gif .

Įdomu, gal kas nors ir klozetus maskuoja... g.gif lotuliukas.gif

Neįsižeiskit tik, tiesiog ant seilės užėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 21:46)

Įdomu, gal kas nors ir klozetus maskuoja...  g.gif  lotuliukas.gif

Neįsižeiskit tik, tiesiog ant seilės užėjo  biggrin.gif

WC bakeli maskuoja imuridami i siena. smile.gif Bet maskuoto pacio klozeto dar neteko matyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 16, 22:35)
Neintegruota skalbimo masina ir zymiai pigiau kainuoja. As deciau tokia. Ir deciau po remu.

Tai ir nereikia pirkti intergruota, tik spintele spec uzsakyti ir po jo 'padeti' ta masina. Bent jau mano tokia vizija.

Juodai, cia niekas nuo nieko neslepia, juolab - del kitu. Viska daro sau sau sau lotuliukas.gif
As net neabejoju, jei ideciau du variantus - su peslepta technika ir be, ir paskelbciau balsavima, tai vienbalsiai nubalsuotu, kad grazesnis bendras vaizdas butu, kai technikos nesimato.
Butu namas, tai is viso vonioj nebutu tokiu dalyku, o spec kambary. Bet y kaip y.

Tai kaip man plyteles deliot? biggrin.gif Vonios zona, praustuvo zona.. kaip apjungti, ka pamandrinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 vasario 2014 - 22:35
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 23:46)
Aš ką norėjau pasakyt - man keista, kai žmonės daro virtuvę ir slepia ją, kad tik kas neatspėtų, kad tai virtuvė, lygiai taip pat ir čia - vonia, bet šiukštu kad nieks nepagalvotų, kad joje dar ir skalbyklė yra  doh.gif . Ir leidžia tam papildomus pinigus... aišku, pinigai ne mano  drinks_cheers.gif .  Tik pasakiau kiek kitokią nuomonę, kad nereikėtų gal taip jau visko maskuoti, juk ne oficialios delegacijos po namus vaikšto  bigsmile.gif .

Peace tai peace, bet kiekvienam savo biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 17, 00:34)
Juodai, cia niekas nuo nieko neslepia, juolab - del kitu. Viska daro sau sau sau lotuliukas.gif

As irgi viska slepiu tikrai ne del kazkokiu tai delegaciju, ar del to kas ka pagalvos, bet jei mano akims vaizdas mielesnis kai tos technikos nesimato, tai kodel man dabar reiktu savo namuose kankintis kasdien i ja ziurint? doh.gif ir delegacijos ar kas ka pagalvos cia nei prie ko
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 21:28)
Vonios durys bus i isore, cia klaidingai liko nubraizyta.
O atvirose lentynose laikyti skalbimo priemones man cia baisiau nei baisu, na as taip aukleta blush2.gif
Atvirose lentynose gali buti padeta kriaukle ar juros zvaigzde ax.gif
Todel visa chemika keliaus i wc spinteles. Man nesunku atsinesti bus.

Atvirose lentynose ir as nelaikyciau chemijos, nelabai aiškiai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Na aš patyliukais viska čia seku, na, bet man ir gražu paslėpta skalbimo mašina, gal kam pravers foto smile.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ok ok, slėpkit, jei norit irnesakyk.gif . Tik pvz Žalia Rūta atveju, tai net nebus kaip dorai apžiūrėti ar ten skalbyklė paslėpta, ar ne unsure.gif , maža juk patalpa smile.gif. Man irgi gražu pažiūrėt, tačiau realiai turbūt užknistų nuolat atidarinėti uždarinėti tą spintelę, kad pasiekt skalbyklę - skalbiu dažnai. Dar suprantu, kai virtuvėje paslepia skalbykles (aišku, nekoks tai variantas - skalbyklė virtuvėje, bet ten jas žmonės statosi dėl vietos trūkumo, spėju smile.gif ), nes tikrai nekaip atrodo šalia viryklių skalbyklė, bet vonioj tikrai nematau reikalo jas slėpti, na, nebent vonia didelė ir stilius prabangus išlaužtas, tačiau jei jau tokia vonia bus, greičiausia ir skalbykla atskira bus ax.gif .
Kiekvienam savo drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 vasario 2014 - 09:31
Abyzajish, daragaja, jei jau patalpa maza, tai galima bele kaip daryti. Net ir 5 kv vonia galima padaryti estetiska. Tiksliau nesuprantu, kodel ne.. g.gif
Ir net neisstengsiu suprast siauro poziuro, kad tik dideles patalpos turi buti grazios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 10:30)
Ok ok, slėpkit, jei norit  irnesakyk.gif . Tik pvz Žalia Rūta atveju, tai net nebus kaip dorai apžiūrėti ar ten skalbyklė paslėpta, ar ne  unsure.gif , maža juk patalpa  smile.gif. Man irgi gražu pažiūrėt, tačiau realiai turbūt užknistų nuolat atidarinėti uždarinėti tą spintelę, kad pasiekt skalbyklę - skalbiu dažnai. Dar suprantu, kai virtuvėje paslepia skalbykles (aišku, nekoks tai variantas - skalbyklė virtuvėje, bet ten jas žmonės statosi dėl vietos trūkumo, spėju smile.gif ), nes tikrai nekaip atrodo šalia viryklių skalbyklė, bet vonioj tikrai nematau reikalo jas slėpti, na, nebent vonia didelė ir stilius prabangus išlaužtas, tačiau jei jau tokia vonia bus, greičiausia ir skalbykla atskira bus ax.gif .
Kiekvienam savo  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Pas mus namas nemažas, skalbyklai vietos būtume tikrai atradę, bet aš jau namo projektavimo stadijoj žinojau, kad skalbyklė su džiovykle tikrai bus mūsų vonioje II a. (tai yra atskira tėvų vonia). Vonia didžiulė, 15 kv.m., bet nieko neslepiu ir net nežadu slėpt. Buitinė chemija, taip, spintelėje, bet buitiniai prietaisai... Na aš tiesiog atsipalaidavus žiūriu - namai yra namai, kur skalbiama, lyginima (beje prie skalbimo mašinų ir lyginimo lenta stovi, nepaslėpta, tik reik gražesnę nusipirkt, nes dabartinė baisi.. doh.gif ) ir kažkaip man natūraliai viskas atrodo. Bet kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 17, 10:39)
Abyzajish, daragaja,

Kodėl belekaip? Tai Jūsų manymu, jeigu žmonės tiesiog vonioj pasistato skalbyklę niekur jos nekišdami, tai jau belekaip? Labai teisingai Pupeliukas parašė, kad namai yra namai, ir nematau būtinybės to slėpti. O Jūsų atvejį tik paminėjau, kad net nebus kur dorai žengti žingsnio atgal, kad apžvelgti tą Jūsų susikurtą estetiką, tai misliu, ar verta investuoti toj vietoj? g.gif
Nu ir jau sorry, nuo kada skalbyklės pradėjo neestetiškai atrodyti? blink.gif
Požiūris ne siauras, tiesiog praktiškas ir realistiškas mirksiukas.gif . Nesu iš tų, kuri čiustija savo namus kiekvieną dieną - neturiu tam laiko.
Įdomumo dėlei paklausiu - o kur džiaunat skalbinius? Ar irgi jų džiovinimui darote uždaras spintas, nes gi vajetau, kaip neestetiškai atrodo kelnaitės ir liemenėlės padžiautos doh.gif . Jų ir į džiovyklą nesukiši, liemenėlių tai jau tikrai... unsure.gif
Atsakyti
Cia tokia diskusija del spinteles skalbyklei uzvire. unsure.gif Siai dienai as irgi planuoju deti i spinta stumdomomis durimis. Nesusimasciau, ar man grazu- negrazu, bet tiesiog virs skalbiankes ir dziovykles bus uzdara buitine spintele visokiom priemonem, tualetiniui popieriui ir t.t. Todel man graziau atrodys vientisa spinta iki pat zemes, kuri tuo paciu uzdengs ir skalbianke su dziovykle.

Tik del stumodmu duru kol kas irgi svarstau. Gal virsuje darysiu atkeliamas i virsu, o apacioje stumdomas. Sito dar nesprendziu.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 17, 10:48)
Įdomumo dėlei paklausiu - o kur džiaunat skalbinius? Ar irgi jų džiovinimui darote uždaras spintas, nes gi vajetau, kaip neestetiškai atrodo kelnaitės ir liemenėlės padžiautos  doh.gif . Jų ir į džiovyklą nesukiši, liemenėlių tai jau tikrai... unsure.gif

Jau kvimpa vaiku darzeliu, nebetesiu diskusijos 4u.gif
Atsakyti