Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 20:21)
O kam tą skalbyklę slėpti spintelėje? Galit įkišti tik į tokį rėmą, kur viršuje būtų spintelė. Bet jeigu planuojat džiovyklę, ją laisvai galima statyti ant skalbyklės. Arba abi talpinti apačioj plokščių rėme, o viršuje daryti spinteles  rolleyes.gif

Tai vat noriu ikisti i spinteles karkasa, be jokios apacios g.gif Is tiesu nesu nieko panasaus macius unsure.gif
Dar sumasciau is plyteliu daryti paaukstinima nedideli ir ant ju deti spinteles. Nes man paranoja, kad tie balti baldai ant zemes bus kitaip murzini tongue.gif
Tu spinteliu ir taip man uzteks:
1. po praustuvu.
2. prie vonios
3. - nezinau, ar beverta virs skalbimo masinos g.gif

Tai skalbimo masinai ir dziovyklei noriu kazko, kas pasleptu jas. Ka jus turit omeny ikisti i rema? Man negrazu, jei matysis technika unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 vasario 2014 - 19:56
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 18:30)
Ikeliu savo planeli.
Desinej pusej zadu daryti skalbimo masina, bet, kad ji butu paslepta spintelej. Ar taip kas daro? g.gif Ir salia, arba ant virsaus dziovyle.
Tiesiai iejus vonia, sone spintele. Vonia, jei viskas ok, su durelem.
Dar klausimas, kaip isdestyti plyteles. Bus balta su turkiu. O grindys - dar nezinau unsure.gif

Jeigu baisiai norisi paslept dziovykle su skalbykle, tai daryciau salia viena kitos spinteleje, o dureles daryciau stumdomas - pvz kol skalbiasi - drasiai paliktum atvertas dureles, nekliutu uz duru... na, kazkaip atrodo, butu patogiau... g.gif
o virs ju kokia lentyna, gal net atvira. Skalbimo priemonem susideti butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 02 16, 21:10)
Jeigu baisiai norisi paslept dziovykle su skalbykle, tai daryciau salia viena kitos spinteleje, o dureles daryciau stumdomas - pvz kol skalbiasi - drasiai paliktum atvertas dureles, nekliutu uz duru... na, kazkaip atrodo, butu patogiau... g.gif
o virs ju kokia lentyna, gal net atvira. Skalbimo priemonem susideti butu  thumbup.gif

Vonios durys bus i isore, cia klaidingai liko nubraizyta.
O atvirose lentynose laikyti skalbimo priemones man cia baisiau nei baisu, na as taip aukleta blush2.gif
Atvirose lentynose gali buti padeta kriaukle ar juros zvaigzde ax.gif
Todel visa chemika keliaus i wc spinteles. Man nesunku atsinesti bus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 19:54)
Tai vat noriu ikisti i spinteles karkasa, be jokios apacios g.gif Is tiesu nesu nieko panasaus macius unsure.gif
Dar sumasciau is plyteliu daryti paaukstinima nedideli ir ant ju deti spinteles. Nes man paranoja, kad tie balti baldai ant zemes bus kitaip murzini tongue.gif
Tu spinteliu ir taip man uzteks:
1. po praustuvu.
2. prie vonios
3. - nezinau, ar beverta virs skalbimo masinos g.gif

Tai skalbimo masinai ir dziovyklei noriu kazko, kas pasleptu jas. Ka jus turit omeny ikisti i rema? Man negrazu, jei matysis technika unsure.gif

O taip jau pasisleptu neintegruota skalbimo masina.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 16 vasario 2014 - 21:45
QUOTE(Amelita @ 2014 02 16, 22:21)
Taip nori daryti?

Aha, kazka panasaus, gal irgi turit tokius baldus?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 21:27)
Aha, kazka panasaus, gal irgi turit tokius baldus?

Cia foto ir interneto. Neturiu tokiu baldu.
Atsakyti
Nu nežinau, merginos, man tai bišk juokinga - kam tą skalbyklę slėpti? g.gif Nuo ko? Ir sau nepatogumų prisidaryt doh.gif . Aš tai siūlyčiau skalbbyklę ir džiovyklę dėti į rėmą, o viršuje daryti ne lentynas, o spintutes būtent skalbimo priemonėms, nes irgi nelogiška viršuje daryti lentynas su padėtomis kriauklėmis ar jūros žvaigždėmis, o skalbimo priemonių lakstyti į WC doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 16, 20:23)
Nu pagyvensim- pamatysim biggrin.gif 
Idomu, kaip reikia apsileist, kad purvo butu biggrin.gif 

apsileist nereikia, cia rasiau tuo atveju jei kaip saket nenorit namams tarnaut 4u.gif o apsileidimas cia nei prie ko, aisku dar priklauso ka i tarpus desit ar fuga ar silikona, ten kur silikonas dar normaliau, o balta fuga greitai ruduoja nuo rudziu vandenyje ir paprasto pavalymo jau nebeuztenka, taigi ir apsileisti nereikia, kad butu sudetinga isvalyti
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 22:30)
Nu nežinau, merginos, man tai bišk juokinga - kam tą skalbyklę slėpti? g.gif Nuo ko? Ir sau nepatogumų prisidaryt doh.gif . Aš tai siūlyčiau skalbbyklę ir džiovyklę dėti į rėmą, o viršuje daryti ne lentynas, o spintutes būtent skalbimo priemonėms, nes irgi nelogiška viršuje daryti lentynas su padėtomis kriauklėmis ar jūros žvaigždėmis, o skalbimo priemonių lakstyti į WC  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Cia, Juodai, skonio reikalas. O skalbimo priemonems bus ir daugiau spinteliu vonioj, cia siaip pasakiau, kad jokiu budu ne atviros lentynos su chemija.
Na man negrazu matoma technika, nematau, kad sudarytu paslepimas papildomu problemu naudojantis, tik finansiskai brangiau. Vienintelis minusas.
Nereikia taip karstai reaguoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Neintegruota skalbimo masina ir zymiai pigiau kainuoja. As deciau tokia. Ir deciau po remu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 20:54)

Yra panašiai viena giminaitė pasidarius, tik pas ją suformuota tokia niša- pamūryta plona sienelė, joje patalpinta skalbyklė, o viršuje gražiai įmontuota spinta iki lubų berods, virš skalbyklės dar vienas stalčius yra, jei neklystu. Labai neblogai atrodo. Tik aišku, skalbyklė ten ne iškart duris atidarius, kiek tolėliau patalpos kampas nuo durų gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 23:33)
Cia, Juodai, skonio reikalas. O skalbimo priemonems bus ir daugiau spinteliu vonioj, cia siaip pasakiau, kad jokiu budu ne atviros lentynos su chemija.
Na man negrazu matoma technika, nematau, kad sudarytu paslepimas papildomu problemu naudojantis, tik finansiskai brangiau. Vienintelis minusas.
Nereikia taip karstai reaguoti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir as planuoju slepti skalbimo masina spinteleje man taip pat negrazu,kai ji matosi atvirai vonioje, man cia tas pats kaip lentynoje pakabinta mikrobangu krosnele atvirai po spintelemis virtuveje - negrazu schmoll.gif kaip nesudaro jokiu problemu atidarius spinteles dureles atidaryti mikrobangine, tai manau nebus dideliu bedu ir su skalbimo masina
Atsakyti