Va cia tai galinga vonia
QUOTE(slyva @ 2014 02 15, 21:05)
Kalbant apie pacia vonia, man tai cia didele muiline padeja vidury kambario
QUOTE(slyva @ 2014 02 15, 20:05)
Va cia tai galinga vonia
labai originali, bet aš tokiose nemokėčiau maudytis, man reik pilnai uždaros, kitaip viskas skęstų nors tokiose voniose turbūt tik gulima, o prausiamasi po dušu dušo kabinoj
slyva, kokių medžiagų spintelė? kokio ilgio prastuvas? mes irgi dvigubą dėsimės, įdomu man.
beje, spintelė man patiko tik kojeles ir aš dengčiau
QUOTE(vaidastep @ 2014 02 15, 15:38)
Dar norejau paklausti gal kas turit mozaikines plyteles susideja,kokie pliusai ir minusai ? idomu kaip su valymu ju butu
Mes turim. Tiesa, ten kur jos daug turim pasidėję, dar vonios kambarys nėra pilnai eksploatuojamas... O ten kur tik po dušo kabina yra - ką galiu pasakyt... kaupiasi nešvarumai tose siūlėse - bet ten vieta tokia, kad nuolat šlapinama ir prsusiamasi ant jų atsistojus
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 15, 21:31)
Kalbant apie pacia vonia, man tai cia didele muiline padeja vidury kambario
Bet nesakykit - susiriša: muilinė ir vonia - iš tos pačios operos
Man toks įspūdis, kad lipdama/išlipdama į/iš ją/jos būtinai paslysčiau ir bumtelčiau . Bet atrodo visai įdomiai .
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 09:50)
Mes turim. Tiesa, ten kur jos daug turim pasidėję, dar vonios kambarys nėra pilnai eksploatuojamas... O ten kur tik po dušo kabina yra - ką galiu pasakyt... kaupiasi nešvarumai tose siūlėse - bet ten vieta tokia, kad nuolat šlapinama ir prsusiamasi ant jų atsistojus
Ne nu paguodei Visas grindis isdejom mozaika
QUOTE(Flirt @ 2014 02 16, 12:00)
Nu bet kaaaaaip gražu ... Mes savo vonioj ne visas, bet gero metro pločio juostą grindyse - bet ne po dušu ... ant sienų kiek daugiau . bet ant sienų visai kitaip, ten neapsineš tos siūlės taip...
QUOTE(Teka @ 2014 02 15, 23:16)
labai originali, bet aš tokiose nemokėčiau maudytis, man reik pilnai uždaros, kitaip viskas skęstų nors tokiose voniose turbūt tik gulima, o prausiamasi po dušu dušo kabinoj
slyva, kokių medžiagų spintelė? kokio ilgio prastuvas? mes irgi dvigubą dėsimės, įdomu man.
As is tos muilines turbut nei islipt nemokeciau, nei ilipt maudytis bet atrodo ispudingai.
Praustuvas 120cm, spintele is kronopol plokstes. Matysim kaip laikys, tikiosi neissipus kur koks krastas.
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 11:22)
Nu bet kaaaaaip gražu ... Mes savo vonioj ne visas, bet gero metro pločio juostą grindyse - bet ne po dušu ... ant sienų kiek daugiau . bet ant sienų visai kitaip, ten neapsineš tos siūlės taip...
Taip, grazu Na viliuosi, kad nereikes labai vargt su valymu, nes glaistas tamsiai pilkas Uztenka jau dabar privargstu su sveitimu, baltos plyteles ir glaistas Aciu D nemazos dar tokios. Bet ir tai kai pagrandyt reikia, tai gera valanda neislendu is duso, net rankas pakerta
Taip noriu susikurt namus, kuriems nereiktu tarnaut, bet ko gero visiskai taip padaryt neiseis, nes dar prie viso to norisi, kad ir grazu butu
QUOTE(Flirt @ 2014 02 16, 17:23)
Taip noriu susikurt namus, kuriems nereiktu tarnaut, bet ko gero visiskai taip padaryt neiseis, nes dar prie viso to norisi, kad ir grazu butu
Pas mus 5 m yra mozaika ties dusu ir dar tarpai balti pats blogiausias sprendimas apsinesa labai greit, isvalyt normaliai misija neimanoma, reikia 50 cm plocio ir 1 m aukscio juosta sveist valanda gal tikrai labai greit apsinesa, paruduoja tokia pat mozaika yra salia WC, va ten jau viskas normaliai, nes ten nebega vanduo nuolat
bet jei tarpeliai tamsiai pilki, tai gal ir nereiks tiek vargt, purvo ir apnasu nesimatys, bet nereiskia, kad ju ten nebus dabar planuojam isirengineti vonia naujam bute, tai i mozaikas net ir tolo neziuriu
Ikeliu savo planeli.
Desinej pusej zadu daryti skalbimo masina, bet, kad ji butu paslepta spintelej. Ar taip kas daro? Ir salia, arba ant virsaus dziovyle.
Tiesiai iejus vonia, sone spintele. Vonia, jei viskas ok, su durelem.
Dar klausimas, kaip isdestyti plyteles. Bus balta su turkiu. O grindys - dar nezinau
Desinej pusej zadu daryti skalbimo masina, bet, kad ji butu paslepta spintelej. Ar taip kas daro? Ir salia, arba ant virsaus dziovyle.
Tiesiai iejus vonia, sone spintele. Vonia, jei viskas ok, su durelem.
Dar klausimas, kaip isdestyti plyteles. Bus balta su turkiu. O grindys - dar nezinau
QUOTE(kiskius @ 2014 02 16, 15:18)
Pas mus 5 m yra mozaika ties dusu ir dar tarpai balti pats blogiausias sprendimas apsinesa labai greit, isvalyt normaliai misija neimanoma, reikia 50 cm plocio ir 1 m aukscio juosta sveist valanda gal tikrai labai greit apsinesa, paruduoja tokia pat mozaika yra salia WC, va ten jau viskas normaliai, nes ten nebega vanduo nuolat
bet jei tarpeliai tamsiai pilki, tai gal ir nereiks tiek vargt, purvo ir apnasu nesimatys, bet nereiskia, kad ju ten nebus dabar planuojam isirengineti vonia naujam bute, tai i mozaikas net ir tolo neziuriu
Nu pagyvensim- pamatysim
Idomu, kaip reikia apsileist, kad purvo butu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 16:30)
Atsisakem tos minties, kai prisiminiau, kai vienam bute turejom imntuojama skalbykle virtuvej Papildomas darbas Pirma atidarai spinteles duris, tada skalbenkos Aisku rankos nenukris, bet ar verta pinigus papildomus moket ir pasidaryt nepatoguma Tik mano nuomone
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 18:30)
O kam tą skalbyklę slėpti spintelėje? Galit įkišti tik į tokį rėmą, kur viršuje būtų spintelė. Bet jeigu planuojat džiovyklę, ją laisvai galima statyti ant skalbyklės. Arba abi talpinti apačioj plokščių rėme, o viršuje daryti spinteles .