Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Va cia tai galinga vonia

bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2014 02 15, 21:05)
Va cia tai galinga vonia

Kalbant apie pacia vonia, man tai cia didele muiline padeja vidury kambario lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2014 02 15, 20:05)
Va cia tai galinga vonia

bigsmile.gif

labai originali, bet aš tokiose nemokėčiau maudytis, man reik pilnai uždaros, kitaip viskas skęstų biggrin.gif nors tokiose voniose turbūt tik gulima, o prausiamasi po dušu dušo kabinoj smile.gif

slyva, kokių medžiagų spintelė? kokio ilgio prastuvas? mes irgi dvigubą dėsimės, įdomu man.
beje, spintelė man patiko smile.gif tik kojeles ir aš dengčiau
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 02 15, 15:38)
Dar norejau paklausti gal kas turit mozaikines plyteles susideja,kokie pliusai ir minusai ? idomu kaip su valymu ju butu  g.gif  4u.gif

Mes turim. Tiesa, ten kur jos daug turim pasidėję, dar vonios kambarys nėra pilnai eksploatuojamas... O ten kur tik po dušo kabina yra - ką galiu pasakyt... kaupiasi nešvarumai tose siūlėse - bet ten vieta tokia, kad nuolat šlapinama ir prsusiamasi ant jų atsistojus blush2.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 15, 21:31)
Kalbant apie pacia vonia, man tai cia didele muiline padeja vidury kambario lotuliukas.gif

Bet nesakykit - susiriša: muilinė ir vonia - iš tos pačios operos lotuliukas.gif
Man toks įspūdis, kad lipdama/išlipdama į/iš ją/jos būtinai paslysčiau ir bumtelčiau doh.gif . Bet atrodo visai įdomiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 vasario 2014 - 10:51
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 09:50)
Mes turim. Tiesa, ten kur jos daug turim pasidėję, dar vonios kambarys nėra pilnai eksploatuojamas... O ten kur tik po dušo kabina yra - ką galiu pasakyt... kaupiasi nešvarumai tose siūlėse - bet ten vieta tokia, kad nuolat šlapinama ir prsusiamasi ant jų atsistojus  blush2.gif 

Ne nu paguodei doh.gif Visas grindis isdejom mozaika doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 16, 12:00)

Nu bet kaaaaaip gražu wub.gif ... Mes savo vonioj ne visas, bet gero metro pločio juostą grindyse - bet ne po dušu lotuliukas.gif ... ant sienų kiek daugiau smile.gif . bet ant sienų visai kitaip, ten neapsineš tos siūlės taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 16 vasario 2014 - 12:23
QUOTE(Teka @ 2014 02 15, 23:16)
labai originali, bet aš tokiose nemokėčiau maudytis, man reik pilnai uždaros, kitaip viskas skęstų biggrin.gif nors tokiose voniose turbūt tik gulima, o prausiamasi po dušu dušo kabinoj smile.gif

slyva, kokių medžiagų spintelė? kokio ilgio prastuvas? mes irgi dvigubą dėsimės, įdomu man.
beje, spintelė man patiko smile.gif tik kojeles ir aš dengčiau

As is tos muilines turbut nei islipt nemokeciau, nei ilipt maudytis biggrin.gif bet atrodo ispudingai.

Praustuvas 120cm, spintele is kronopol plokstes. Matysim kaip laikys, tikiosi neissipus kur koks krastas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 16, 11:22)
Nu bet kaaaaaip gražu  wub.gif ... Mes savo vonioj ne visas, bet gero metro pločio juostą  grindyse - bet ne po dušu lotuliukas.gif ... ant sienų kiek daugiau  smile.gif . bet ant sienų visai kitaip, ten neapsineš tos siūlės taip...

Taip, grazu wub.gif Na viliuosi, kad nereikes labai vargt su valymu, nes glaistas tamsiai pilkas ax.gif Uztenka jau dabar privargstu su sveitimu, baltos plyteles ir glaistas doh.gif Aciu D nemazos dar tokios. Bet ir tai kai pagrandyt reikia, tai gera valanda neislendu is duso, net rankas pakerta doh.gif
Taip noriu susikurt namus, kuriems nereiktu tarnaut, bet ko gero visiskai taip padaryt neiseis, nes dar prie viso to norisi, kad ir grazu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 02 16, 17:23)
Taip noriu susikurt namus, kuriems nereiktu tarnaut, bet ko gero visiskai taip padaryt neiseis, nes dar prie viso to norisi, kad ir grazu butu biggrin.gif

Pas mus 5 m yra mozaika ties dusu ir dar tarpai balti doh.gif pats blogiausias sprendimas doh.gif apsinesa labai greit, isvalyt normaliai misija neimanoma, reikia 50 cm plocio ir 1 m aukscio juosta sveist valanda gal doh.gif tikrai labai greit apsinesa, paruduoja unsure.gif tokia pat mozaika yra salia WC, va ten jau viskas normaliai, nes ten nebega vanduo nuolat thumbup.gif
bet jei tarpeliai tamsiai pilki, tai gal ir nereiks tiek vargt, purvo ir apnasu nesimatys, bet nereiskia, kad ju ten nebus biggrin.gif dabar planuojam isirengineti vonia naujam bute, tai i mozaikas net ir tolo neziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Ikeliu savo planeli.
Desinej pusej zadu daryti skalbimo masina, bet, kad ji butu paslepta spintelej. Ar taip kas daro? g.gif Ir salia, arba ant virsaus dziovyle.
Tiesiai iejus vonia, sone spintele. Vonia, jei viskas ok, su durelem.
Dar klausimas, kaip isdestyti plyteles. Bus balta su turkiu. O grindys - dar nezinau unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 vasario 2014 - 17:30
QUOTE(kiskius @ 2014 02 16, 15:18)
Pas mus 5 m yra mozaika ties dusu ir dar tarpai balti  doh.gif pats blogiausias sprendimas  doh.gif apsinesa labai greit, isvalyt normaliai misija neimanoma, reikia 50 cm plocio ir 1 m aukscio juosta sveist valanda gal  doh.gif tikrai labai greit apsinesa, paruduoja  unsure.gif tokia pat mozaika yra salia WC, va ten jau viskas normaliai, nes ten nebega vanduo nuolat  thumbup.gif
bet jei tarpeliai tamsiai pilki, tai gal ir nereiks tiek vargt, purvo ir apnasu nesimatys, bet nereiskia, kad ju ten nebus  biggrin.gif dabar planuojam isirengineti vonia naujam bute, tai i mozaikas net ir tolo neziuriu biggrin.gif

Nu pagyvensim- pamatysim biggrin.gif
Idomu, kaip reikia apsileist, kad purvo butu biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 16:30)
Desinej pusej zadu daryti skalbimo masina, bet, kad ji butu paslepta spintelej. Ar taip kas daro? g.gif Ir salia, arba ant virsaus dziovyle.

Atsisakem tos minties, kai prisiminiau, kai vienam bute turejom imntuojama skalbykle virtuvej mirksiukas.gif Papildomas darbas biggrin.gif Pirma atidarai spinteles duris, tada skalbenkos doh.gif Aisku rankos nenukris, bet ar verta pinigus papildomus moket ir pasidaryt nepatoguma g.gif Tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 16, 18:30)

O kam tą skalbyklę slėpti spintelėje? Galit įkišti tik į tokį rėmą, kur viršuje būtų spintelė. Bet jeigu planuojat džiovyklę, ją laisvai galima statyti ant skalbyklės. Arba abi talpinti apačioj plokščių rėme, o viršuje daryti spinteles rolleyes.gif .
Atsakyti