Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Sniegena29 @ 2014 02 09, 01:16)
Sveiki,

gal jau yra žmonių  išanalizavusių maišytuvus, gal galėtų sudaryti top 5 maišytuvus pagal prekės ženklą, kainos ir kokybės santykį?

Ir man aktualu rolleyes.gif

Kas turit tuos padedamus praustuvus, kokie pliusai, minusai? Kur ant virsaus statosi bliudai, o ne montuojami?
Atsakyti
QUOTE(Sniegena29 @ 2014 02 09, 02:16)
Sveiki,

gal jau yra žmonių  išanalizavusių maišytuvus, gal galėtų sudaryti top 5 maišytuvus pagal prekės ženklą, kainos ir kokybės santykį?

Mums labai pasiteisino Damixa, visi (vonioj ir virtuvej) jau 5 m veikia be jokiu problemu, o pries tai turejom kazkokius tipo neblogus cekiskus, veike 5 m, bet su visokiais pataisymais reguliariais, kad 6-12 men.
Zinau, kad dar geri yra Grohe maisytuvai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 09, 11:00)
Ir man aktualu rolleyes.gif

Kas turit tuos padedamus praustuvus, kokie pliusai, minusai? Kur ant virsaus statosi bliudai, o ne montuojami?

Mes turime tokius savo vonioj pasidare 4u.gif minusu neizvelgiu. O kad pliusu daugiau butu irgi nepasakyciau, tik va grazu biggrin.gif Nematau skirtumo isties lyginant su iprastais praustuvais.
Praustuvui manau svarbiausia, kad butu kokybiska keramika ir kad butu ne per mazas. O dizainas manau tik skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naidojates sensoriniais maisytuvais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 02 09, 16:32)
Mums labai pasiteisino Damixa, visi (vonioj ir virtuvej) jau 5 m veikia be jokiu problemu, o pries tai turejom kazkokius tipo neblogus cekiskus, veike 5 m, bet su visokiais pataisymais reguliariais, kad 6-12 men.
Zinau, kad dar geri yra Grohe maisytuvai.

Dėkui už pagalbą, bet kaip manai ar Damix ir Franke kokybės lygis panašus?
Atsakyti
QUOTE(Sniegena29 @ 2014 02 09, 21:21)
Dėkui už pagalbą, bet kaip manai ar Damix ir Franke kokybės lygis panašus?

Nelabai, labiau butu galima lyginti Damix ir Grohe, Franke siek tiek GAL prastesne kokybe, bet tikrai nebloga manau thumbup.gif neteko is tikruju su Franke asmeniskai susidurti, tai sprendziu tik pagal kaina blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes absoliuciai viska i vonios kambari perkam is voniaplius.lt. Del maisytuvu buvom issirinke Hansgrohe, bet tenai dirbantis vyrukas maloniai viska paaiskina ir pasiule maisytuvus rinktis italiskus Emmevi firmos, patikino kad kokybe nenusileidzia Hansgrohe bet yra grazesni (mes norejom kazko is klasikos) ir pigesni. Del praustuvu ir voniu sake garantuoja uz Laufen kokybe. Aisku yra daugybe kitu pasirinimu tiesiog pasidalinu ka mums pasiule.
Atsakyti
Man dar neramu del vonios baldu, kad butu dregmei atsparus, ypac - spintele po praustuvu.
Is kokiu medziagu geriausiai daryti? g.gif
Jauciu, kad teks gamintis, nes noriu i specialia 910 mm nisa statyti, kad nebutu jokiu tarpu.. Ir dar mastau, koki spinteles virsu pasirinkti, is kokios medziagos?
Galima laminuota dregmei atsparia plokste, galima plyteles, mozaika.. Aisku, visokie akemens lydiniai ir pan.. Nes vis tik praustuvas bus ant virsaus pastatomas.

Tiesa, kokie minusai, kai maisytuvas imontuotas i siena, o ne i praustuva? O pliusai? unsure.gif
Atsakyti
Mes visur dėjom šitos firmos maišytuvus. Ypatingai esu patenkinta vonios ir dušo maišytuvais thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 10, 15:15)
Mes visur dėjom šitos firmos maišytuvus. Ypatingai esu patenkinta vonios ir dušo maišytuvais  thumbup.gif .

Kiek laiko naudojatės? Ar pasiteisino vandens temperatūros nustatytas? Ar jis vienkartinis?
P.S. Ir kur LT įsigijote ar siuntėtės, galite ir į AZ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit vispool gloria vonia?
Kokie butu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 10, 13:21)

Tiesa, kokie minusai, kai maisytuvas imontuotas i siena, o ne i praustuva? O pliusai? unsure.gif

Pakeisti maisytuva ateity ar taip, ar taip manau panasios darbo sanaudos bus g.gif Gal kiek lengviau, jeigu jis montuojamas į praustuva.
Atsakyti