QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 09:33)
nu kopeteliu niekas nekabina nors lt esu jau keliose vietose macius kopeteles yra tvirtinamos prie pat grindu
O mes pasikabinę ir tikrai ne prie pat grindų, nes be viso kito - nepakabinsi rankšluoščio žemai, - apačioj turi tilpti ir termostatas.
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 11:14)
todel mano interjieras bus labai klasikinis.
Aš tai galvočiau, kad Jūsų interjeras bus labiau modernus nei klasikinis .
QUOTE(Teka @ 2014 02 04, 11:03)
tai supratau,kad teks atsisakyti bidė nes geriausiu atveju tarp wc ir bidė bei sienos būtų tarpeliai po 20cm
Ten yra rekomenduojami atstumai . Aš Tavo vietoj, žinoma, jeigu labai norisi bide, surizikuočiau . Bute mūs klozetas buvo visai šalia skalbenkės, gal kokia 20cm ir buvo tarpas, o gal ir mažiau... ir nieko ...
QUOTE(geltonapiene @ 2014 02 04, 22:48)
Sveikos, mes ieškome elektrinio gyvatuko. Gal galite pasidalinit kokius turite ar žadate įsigyti?
mes turime dabar tokį, tik nesuprantu, kodėl toj nuorodoj sieniniai laikikliai parodyti ant horizontalių detalių - pas mus jie ant šoninių vertikalių . Aš juo visai patenkinta .
Juodai, na pas mane gaunas kažkur vonia apie 90cm, tada ant tos pačios sienos 20cm ir wc, 20cm ir bidė ir 20cm iki sienos. ir priešais bidė spintelė eina...iki jos jei kokie 40cm, normaliai būtų kažin
QUOTE(Teka @ 2014 02 05, 19:28)
Mestelk man planą su CM į AŽ
Teka, Tavo AŽ pilna, tai rašau čia:
Net išsimatavau nuėjus pas save ... žinok, apsėdus bide kojai pilnai užtenka 180mm, aišku, jeigu ta koja nėra kokia super ilga , taipogi, jeigu šalia klozeto nebus guvatuko, tai ir iki sienos 200mm manrodos pakankamai ... Nu žodžiu, spręsti Tau. Bet bide man tai gėris
Net išsimatavau nuėjus pas save ... žinok, apsėdus bide kojai pilnai užtenka 180mm, aišku, jeigu ta koja nėra kokia super ilga , taipogi, jeigu šalia klozeto nebus guvatuko, tai ir iki sienos 200mm manrodos pakankamai ... Nu žodžiu, spręsti Tau. Bet bide man tai gėris
QUOTE(Juodai @ 2014 02 05, 20:32)
Teka, Tavo AŽ pilna, tai rašau čia:
Siandien atejo baisus susivokimas, kad net neisivaizduoju, kaip issirinkti vonios 'sunkiaja artilerija'.
Kur Vilniuj rast vidutines klases (ne domus galerija) santechnikos?
Nes net supratimo neturiu, kokios noriu praustuves, kokia patogi, kokia kokybiska.
Gal kur internete yra koks aukso viduriukas?
Vietos plautuvei - 910. Tai speju, pagal tai ir reikia rinktis?
Nes net supratimo neturiu, kokios noriu praustuves, kokia patogi, kokia kokybiska.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 07, 21:14)
Siandien atejo baisus susivokimas, kad net neisivaizduoju, kaip issirinkti vonios 'sunkiaja artilerija'.
as rinkaus internete, tada patikusius daiktus vaziavom apziureti i bet koki artimiausia salona ir tada uzsakem internetu - atmeze i namus.
Is ketvertas.lt patiko aptarnavimas, kainos geros, pasirinkimas gal ne didziausias, bet kaip supratau, galima ir daugiau is katalogu uzsisakyti per juos - atveza, nors yra ir is KNS.
Dar patiko jaukurai.lt
internetas - geriausia - galima palygint kainas
Mes taip pat pirmiausiai žiūrėjom internete. tai kai ką iš ten ir pirkom, kai ką teko ir į senukus nulėkt. dar liko kriauklė.
bet pritariu, kad internete labai patogu kainas palygint ir išmatavimai visur surašyti , gali iškart lygint ruletę pasiėmus kiek tų cm liks.
bet pritariu, kad internete labai patogu kainas palygint ir išmatavimai visur surašyti , gali iškart lygint ruletę pasiėmus kiek tų cm liks.
QUOTE(Wiktoo @ 2014 02 03, 21:43)
ieškau tokio tipo vonios veidrodžio apšvietimo
deja, man reikia siauros juostelės vos 40 cm, tad IKEA variantas netinka;( gal esate dar kur matę tokias lemputes? ar verta ieškoti užsienyje?
beje, gal kas turite tokį apšvietimą? kokios nuomonės?
deja, man reikia siauros juostelės vos 40 cm, tad IKEA variantas netinka;( gal esate dar kur matę tokias lemputes? ar verta ieškoti užsienyje?
beje, gal kas turite tokį apšvietimą? kokios nuomonės?
Mes turejom. Man tinka. Makiazui visai neblogai, nors tokia kaip as kur tik blakstienas dazausi geriausiu atveju, turbut tiktu bet koks apsvietimas Ir dabar vienoj vonioj bus toks.