Nu pypiec, vyru ir moteru santykiai kitose temose nagrinejami
QUOTE(Kadija @ 2014 01 31, 14:13)
Nu pypiec, vyru ir moteru santykiai kitose temose nagrinejami
Tai ne man cia uzkliuvo vyrai.. demesio poniai pristigo mat
QUOTE(ptashka @ 2014 01 30, 16:12)
Plius as is karto pagalvoju apie prieziura. Jau virs metu gyvenu su tik isbetonuotom grindym vonioje (pasirodo ir as isipaisau i sita stiliu, beliko dabar tik ant betono vonia pastatyt ir duso slanga isvest ) ir galiu prasikeikti. Nei siurblio ten ijungsi, nei slapiu sepeciu praeisi, sluojant baisiai dulkes sukyla betono mikrodaleliu. Todel paziureti zurnalo virselyje - idomu, bet steriliu erdviu nebuna, dulkes kaupsis, grindys tepsis. Kaip valyti visa tai?
Jeigu dar planuojate gyventi ant betonuotų grindų, galit jas nulakuot keliais sluoksniais paprasto lako. brangu nebus, bet nekils kenksmingos sveikatai cemento dulkės ir galėsit šlapiu skuduru grindis plaut ir iurbliu siurbt
QUOTE(irisas @ 2014 01 31, 20:53)
Jeigu dar planuojate gyventi ant betonuotų grindų, galit jas nulakuot keliais sluoksniais paprasto lako. brangu nebus, bet nekils kenksmingos sveikatai cemento dulkės ir galėsit šlapiu skuduru grindis plaut ir iurbliu siurbt
o kaip paskui ta laka nukrapstyt?
QUOTE(irisas @ 2014 01 31, 20:53)
Mes nuo pradžių neplanavom tiek kankintis, bet planai pasikeitė ir teko daryti kitus kampus, ne vonią Dabar jau greitu metu turėtų išsispręsti. Bet ačiū už patarimą, tikrai įdomus, pati niekaip nebūčiau sugalvojus
QUOTE(Kadija @ 2014 01 31, 21:03)
o kaip paskui ta laka nukrapstyt?
O kam jį krapštyt? Tada gruntuot BetaContact arba kitu gruntu, kuris turi kvarcinio smėlio dalelių ir dėt plyteles
Sakykit, gal yra kokią programėlė pasidėlioti vonioje plyteles? T.y. spalvą, faktūrą pasirinkti? O gal dar ir vonios įrangą visą susidėliot?
QUOTE(irisas @ 2014 01 31, 22:24)
O kam jį krapštyt? Tada gruntuot BetaContact arba kitu gruntu, kuris turi kvarcinio smėlio dalelių ir dėt plyteles
man visada viska norisi nukrapstyt
gal žinote, kur dar apart "Senukų" (Ermitaže nėra) galima įsigyti tokio tipo vonios spinteles? kad būtų įvairesnių parametrų?
ieškau tokio tipo vonios veidrodžio apšvietimo
deja, man reikia siauros juostelės vos 40 cm, tad IKEA variantas netinka;( gal esate dar kur matę tokias lemputes? ar verta ieškoti užsienyje?
beje, gal kas turite tokį apšvietimą? kokios nuomonės?
deja, man reikia siauros juostelės vos 40 cm, tad IKEA variantas netinka;( gal esate dar kur matę tokias lemputes? ar verta ieškoti užsienyje?
beje, gal kas turite tokį apšvietimą? kokios nuomonės?
Labas, virtuvininkės kraustaus ir aš po biškį čia. buvau beveik susidėliojus savo vonią, kol nepamačiau panevėžio išmatavimų įmestų, tai supratau,kad teks atsisakyti bidė nes geriausiu atveju tarp wc ir bidė bei sienos būtų tarpeliai po 20cm
QUOTE(Teka @ 2014 02 04, 12:03)
Labas, virtuvininkės kraustaus ir aš po biškį čia. buvau beveik susidėliojus savo vonią, kol nepamačiau panevėžio išmatavimų įmestų, tai supratau,kad teks atsisakyti bidė nes geriausiu atveju tarp wc ir bidė bei sienos būtų tarpeliai po 20cm
visa chebra renkasi kitame etape
as voniai dideliu reikalavimu neturiu, kadangi name bus jos trys tai kazkuri bus vykusi
siaip as noriu kazkodel baltos... ir kokia daili juostele ruda/auksine
siandien santechnikas ateina va 15 h tai reiks jauciu pasakyti kur ka statysiu