Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Kadangi mano žinutė pribaigė ankstesnę temą, leisiu sau pasikartoti su labai kukliu klausimu. ax.gif

Gal kuri matėte pirkti platesnių tokio tipo vienspalvių vonios kilimėlių? (Jie paprastai būna 1,30 m pločio, bet galėtų būti ir kiek siauresnis, tik ne 0,65 m).

Arba gal yra kokia gudrybė, kaip sudurti iš dviejų gabalų? hihihi.gif Nes... tokie simpatiški tie JYSK'e, net keli variantai tiktų rolleyes.gif Negi platesni tik su siaubingais piešiniais tebūna? Senukuose ir Ermitaže asortimentas graudus verysad.gif Kur dar verta ieškoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 27 sausio 2014 - 23:20
Gal matėt kur gražių veidrodžių pirkti? kad ir panašių į pradinėje foto esančius? reikia tokio lengvai vintažinio stiliaus. Antikvariatuose nerandu, reiktų vieno didelio arba dviejų mažesnių vienodų.
Atsakyti
Norejau paklausti, kur randat programeles tokiems projektukams pasidaryti?
Nelabai turiu laiko po visas temas ieskoti, gal kas gali atsakyt?
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 24, 14:23)
Na va, musu vonios projektukas. Plyteles cia bile kokios sudetos, realiai visai kitos  smile.gif
user posted image
Gal kazkokiu ideju pasiulysit kaip issprest man ta nestandarta  doh.gif .
O cia pazymejau, kad nenoriu to kampo, noriu, kad stalvirsis prasidetu, ten kur duso kabina baigiasi. Bet tada nisoj turi but praplatejimas  doh.gif
user posted image

Atsakyti
#Antradiene#, čia man baldininkė braižė smile.gif

Aš vis su tom kriauklėm neapsisprendžiu doh.gif . Renkuosi tarp tokio tipo kriauklių. Pirmosios bijau, kad stalviršis neišsipūstų, antroji lyg per griozdiška g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 11:40)
Gal matėt kur gražių veidrodžių pirkti? kad ir panašių į pradinėje foto esančius? reikia tokio lengvai vintažinio stiliaus. Antikvariatuose nerandu, reiktų vieno didelio arba dviejų mažesnių vienodų.

gal toks?
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 28, 13:49)
#Antradiene#, čia man baldininkė braižė  smile.gif 

Aš vis su tom kriauklėm neapsisprendžiu  doh.gif . Renkuosi tarp tokio tipo kriauklių. Pirmosios bijau, kad stalviršis neišsipūstų, antroji lyg per griozdiška  g.gif

as rinkciausi antra varianta, fainuoliai man jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 28, 13:07)

patinka thumbup.gif gal pat bandėt siųstis iš šio puslapio, siunčia į LT?

Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 28, 11:49)
#Antradiene#, čia man baldininkė braižė  smile.gif 

Aš vis su tom kriauklėm neapsisprendžiu  doh.gif . Renkuosi tarp tokio tipo kriauklių. Pirmosios bijau, kad stalviršis neišsipūstų, antroji lyg per griozdiška  g.gif

Nebus per griozdiška, gražiai žiūrisi, man asmeniškai gražiau nei pirmoji, įleista.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 15:34)
patinka  thumbup.gif gal pat bandėt siųstis iš šio puslapio, siunčia į LT?

Papildyta:

Nebus per griozdiška, gražiai žiūrisi, man asmeniškai gražiau nei pirmoji, įleista.

siuncia. SM tarpininkauja Astulkinas wink.gif tik va kaip su tais veidrodžiais ir siuntimu.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 13:34)
patinka  thumbup.gif gal pat bandėt siųstis iš šio puslapio, siunčia į LT?

Papildyta:

bet tada spintele turi būt žemėsnė nei standartas?
pas mane jau plytelės išklijuotos tarp spintelės ir veidrodžio.
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 28, 13:45)
bet tada spintele turi būt žemėsnė nei standartas?
pas mane jau plytelės išklijuotos tarp spintelės ir veidrodžio.

taip, tada spintelė kiek žemesnė turi būti. Bendras standartas toks, kad prasutuvo viršus turi būti 80-85 cm aukščio (nuo jūsų ūgio priklauso irgi). Tai jeigu pačio praustuvo aukštis kokie 12 cm, tai spintelė turi būti 68-73 cm aukščio.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 14:18)
taip, tada spintelė kiek žemesnė turi būti. Bendras standartas toks, kad prasutuvo viršus turi būti 80-85 cm aukščio (nuo jūsų ūgio priklauso irgi). Tai jeigu pačio praustuvo aukštis kokie 12 cm, tai spintelė turi būti 68-73 cm aukščio.

thumbup.gif kaip man situ isatavimu reikejo
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 01 28, 17:10)
thumbup.gif  kaip man situ isatavimu reikejo

Gal dar kam padės
Atsakyti