Kadangi mano žinutė pribaigė ankstesnę temą, leisiu sau pasikartoti su labai kukliu klausimu.
Gal kuri matėte pirkti platesnių tokio tipo vienspalvių vonios kilimėlių? (Jie paprastai būna 1,30 m pločio, bet galėtų būti ir kiek siauresnis, tik ne 0,65 m).
Arba gal yra kokia gudrybė, kaip sudurti iš dviejų gabalų? Nes... tokie simpatiški tie JYSK'e, net keli variantai tiktų Negi platesni tik su siaubingais piešiniais tebūna? Senukuose ir Ermitaže asortimentas graudus Kur dar verta ieškoti?
Gal matėt kur gražių veidrodžių pirkti? kad ir panašių į pradinėje foto esančius? reikia tokio lengvai vintažinio stiliaus. Antikvariatuose nerandu, reiktų vieno didelio arba dviejų mažesnių vienodų.
Norejau paklausti, kur randat programeles tokiems projektukams pasidaryti?
Nelabai turiu laiko po visas temas ieskoti, gal kas gali atsakyt?
Nelabai turiu laiko po visas temas ieskoti, gal kas gali atsakyt?
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 24, 14:23)
Na va, musu vonios projektukas. Plyteles cia bile kokios sudetos, realiai visai kitos
Gal kazkokiu ideju pasiulysit kaip issprest man ta nestandarta .
O cia pazymejau, kad nenoriu to kampo, noriu, kad stalvirsis prasidetu, ten kur duso kabina baigiasi. Bet tada nisoj turi but praplatejimas
Gal kazkokiu ideju pasiulysit kaip issprest man ta nestandarta .
O cia pazymejau, kad nenoriu to kampo, noriu, kad stalvirsis prasidetu, ten kur duso kabina baigiasi. Bet tada nisoj turi but praplatejimas
#Antradiene#, čia man baldininkė braižė
Aš vis su tom kriauklėm neapsisprendžiu . Renkuosi tarp tokio tipo kriauklių. Pirmosios bijau, kad stalviršis neišsipūstų, antroji lyg per griozdiška
Aš vis su tom kriauklėm neapsisprendžiu . Renkuosi tarp tokio tipo kriauklių. Pirmosios bijau, kad stalviršis neišsipūstų, antroji lyg per griozdiška
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 11:40)
Gal matėt kur gražių veidrodžių pirkti? kad ir panašių į pradinėje foto esančius? reikia tokio lengvai vintažinio stiliaus. Antikvariatuose nerandu, reiktų vieno didelio arba dviejų mažesnių vienodų.
gal toks?
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 28, 13:49)
as rinkciausi antra varianta, fainuoliai man jie
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 28, 13:07)
patinka gal pat bandėt siųstis iš šio puslapio, siunčia į LT?
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 28, 11:49)
Nebus per griozdiška, gražiai žiūrisi, man asmeniškai gražiau nei pirmoji, įleista.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 15:34)
Papildyta:
Nebus per griozdiška, gražiai žiūrisi, man asmeniškai gražiau nei pirmoji, įleista.
Papildyta:
siuncia. SM tarpininkauja Astulkinas tik va kaip su tais veidrodžiais ir siuntimu.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 13:34)
Papildyta:
Papildyta:
bet tada spintele turi būt žemėsnė nei standartas?
pas mane jau plytelės išklijuotos tarp spintelės ir veidrodžio.
QUOTE(JViktorija @ 2014 01 28, 13:45)
bet tada spintele turi būt žemėsnė nei standartas?
taip, tada spintelė kiek žemesnė turi būti. Bendras standartas toks, kad prasutuvo viršus turi būti 80-85 cm aukščio (nuo jūsų ūgio priklauso irgi). Tai jeigu pačio praustuvo aukštis kokie 12 cm, tai spintelė turi būti 68-73 cm aukščio.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 28, 14:18)
taip, tada spintelė kiek žemesnė turi būti. Bendras standartas toks, kad prasutuvo viršus turi būti 80-85 cm aukščio (nuo jūsų ūgio priklauso irgi). Tai jeigu pačio praustuvo aukštis kokie 12 cm, tai spintelė turi būti 68-73 cm aukščio.
kaip man situ isatavimu reikejo