[quote=zydrem,2014 02 02, 12:53]
Linksmi magnetukai
elzeda, sėkmės!
Oj kokia tu šaunuolė, spartuolė
Dvi, labai aciu uz nuorodas. Yra kur pasiknisti.
Aciu uz idejas mano vainikui. Leisiu jam truputi pailseti stalciuje, o po kurio laiko galvosiu. Siaip tas plemas didesnis nei as skrituliuka papaisiau, bet kaip nors. Be to, visada galiu pasinaudoti savo MB dviem pasiulymais: perdazyti medziaga tamsiau (kazin kaip nenudazant vainiko) arba iskirpti viduriuka ir ten prisiuti gabaliuka naujos nesugadintos.
Alateja, grazi angelaite. Su pabaigtuvem
Cindy dezute labai labai. Butum drauge, uzsiprasyciau dovanu.
Aciu uz idejas mano vainikui. Leisiu jam truputi pailseti stalciuje, o po kurio laiko galvosiu. Siaip tas plemas didesnis nei as skrituliuka papaisiau, bet kaip nors. Be to, visada galiu pasinaudoti savo MB dviem pasiulymais: perdazyti medziaga tamsiau (kazin kaip nenudazant vainiko) arba iskirpti viduriuka ir ten prisiuti gabaliuka naujos nesugadintos.
Alateja, grazi angelaite. Su pabaigtuvem
Cindy dezute labai labai. Butum drauge, uzsiprasyciau dovanu.
QUOTE(Toli @ 2014 01 30, 21:36)
O dabar SOS. As jau guodziausi, kartosiuosi, bet labai sirdi sopa. Isimylejau Dim Wreath for All Seasons dar kokiais 2006. Praeitais metais emiausi, po pusmecio uzbaigiau. Ten dar uzrasai turejo buti sviesiai zalsvi, bet man jie visai nesiziuri (summer, spring, etc.). Kai skalbiau, pamaciau kazkokias oranzines demeles vidury rato. Bandziau naikinti jas viskuo ir visaip, nes iki siol su demiu naikinimu sekesi. Isbandziau Vanish triju rusiu (pries skalbima, po skalbimo ir milteliu pavidalu), Ace, ukini muila su tulzimi ir muila rankom. Mirkiau ne viena karta ir ilgai, skalbiau skalbimo masinoje (zinoma, svelniausia programa). Net radau Internete pabandyti plauku laka ir medicinini spirita. Niekas nepadejo. Tiesa, deme liko gelsva. Jauciu, kad as tuos audinio plauselius kazkaip paveikiau. Gal kazko perlaikiau. Zodziu, niekaip, neisnaikinama ta prakeikta deme. Gal turite kokiu ideju kaip ja uzmaskuoti kitais budais nei valymu?.. Net bandziau ieskoti baltu dazu audiniui, bet pasirodo, kad baltu dazu audiniui nebuna. Buciau dekinga uz idejas labai.
P.S. Nuotrauka prasta, fotkinau su telefonu prie dirbtines sviesos. Diena labai
P.S. Nuotrauka prasta, fotkinau su telefonu prie dirbtines sviesos. Diena labai
Toli, o jeigu viduriuka vainiko baltais siulais kryziuku issiuvinetum? Aisku darbo nemazai, bet kaip viena spalva greitai eitusi.
QUOTE(elzeda @ 2014 02 02, 16:25)
Parodau ką aš "priblusinėjau" :
zinau kas bus grozis,procesas liuks
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 02, 21:52)
Pagaliau pabaigiau Dimensions "Passion Flower Angel"
bet ir tu tempa ijungus labai ,labai
RasuteK, Vitute*, Zeruti dėkui Blusinėju toliau
Gražu Sau pasiliksi?
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 02, 22:52)
Gražu Sau pasiliksi?
QUOTE(zerutis @ 2014 02 02, 21:45)
bet ir tu tempa ijungus labai ,labai
apie kokį tempą tu čia kalbi??? aš gi jį rugpjūty pradėjau... aišku, tame tarpe dar keletas darbelių įveikta, ne vien tik juo apsiribojau
QUOTE(elzeda @ 2014 02 02, 21:48)
Gražu Sau pasiliksi?
ne, nepasiliksiu, mano mažė jį jau pačioj pradžioj išbrokijo šiandien dar paklausiau, tai gal pasiliekam, pasakė, kad ne, geriau padovanokim, tai iškeliaus pusseserytei dovanų
QUOTE(ametista @ 2014 02 02, 23:42)
Toli, o jeigu viduriuka vainiko baltais siulais kryziuku issiuvinetum? Aisku darbo nemazai, bet kaip viena spalva greitai eitusi.
O geras. reikes ryt dienos sviesioje visus baltus siulus susirinkti ir paziureti.
Aciu uz ideja.
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 02, 20:52)
nuo rugpjūčio su pertraukom kitiems darbeliams? tikrai greitai
QUOTE(ametista @ 2014 02 02, 22:42)
na štai bitutės, lapeliai, laumžirgiai. BALTAS SIŪLAS!
tiek mes čia visko prigalvojom, o lengviausias sprendimas buvo prieš pat nosį
[quote=Alatėja_,2014 02 02, 21:52]
Labai graži angelytė!
Jau ir mudu abudu namie...
Labai graži angelytė!
Jau ir mudu abudu namie...
Vitute labai graziai atrodo