Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

[quote=cindy,2014 01 31, 11:29]

Nu, kokios man gražios tos visų dėžutės. wub.gif O pati nemoku padaryti. g.gif

etnologe, gražu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 01 31, 13:37)
Aga, nepriprask, po kiekvieno siuvinuko po šampės butelaitį-juk užsikabinai su kryžiukais, tai ir prasigert gali  cool.gif

tai už pirmą siuvinuką gal leidi ar ne ? lotuliukas.gif Siuvinėčiau tavo tempu, tai gal ir prasigert būtų galima kas kelias dienas šampė, o dabar kai kas pusmetį vienas, o tuoj išeisiu dirbt ir dar rečiau bus, nes išvis nebus kada, tai gal neprasigersiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 01 31, 12:29)
Dėžutė, kurią dariau pati nuo A iki Ž. Viršų papuošiau siuvinuku. Iškart aišku kokia jos paskirtis-susidėti įvairiems siuvinėjimo/siuvimo reikmenims smile.gif

Labai miela ir tvarkinga dėželė thumbup.gif

QUOTE(etnologe @ 2014 01 31, 13:17)
Mano antrasis darbelis  smile.gif  blush2.gif 

Šaunu thumbup.gif Pirmasis irgi šios serijos buvo? Tik aš, kai rėminu siuvinį, siuvinėtą ant juodos aidos, dedu ir pagrindą juodą, kad šviesus nešviestų pro skylutes. Nors gal pas Tave tik nuo blico taip atrodo? Tikiuosi nesupyksi, kad pasidalinau patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 01 31, 15:52)
Šaunu  thumbup.gif Pirmasis irgi šios serijos buvo? Tik aš, kai rėminu siuvinį, siuvinėtą ant juodos aidos, dedu ir pagrindą juodą, kad šviesus nešviestų pro skylutes. Nors gal pas Tave tik nuo blico taip atrodo? Tikiuosi nesupyksi, kad pasidalinau patirtim  4u.gif

Ačiū,mielosios, kad labai neišpeikėt blush2.gif Šitos serijos pirmas, nes, ka-kaip, man jis pasirodė tinkamiausias, nes čia buvo dovana tėvelių vestuvių metinių proga. Nėr ko pukti, patarimai pradedančiajai visada į naudą thumbup.gif Šitose nuotraukose dar nebuvau įdėjusi juodo pagrindo, bet po to jį įdėjau, nes tikrai žymiai gražiau, kuomet nešviečia skylutės smile.gif
Atsakyti
Kiek gražumų wub.gif wub.gif wub.gif
O jau Dvi nuorodos išvertė iš kojų- seniai dairausi į šiuo siuvinukus, bet vis nesiryžtu imtis... Bet matyt reiks kokį mažiuką pasibandyt smile.gif
Atsakyti
sveikos siuvinėtojos 4u.gif

jau ir pasimečiau tarp visų parodytu grožybių blush2.gif
visų darbai labai labai nuostabus wub.gif thumbup.gif
gerai kad pradėjau siuvineti ta mergyte o tai pavydas ima ziurint i pirma posta biggrin.gif doh.gif gal kas paprotinis kaip siuvineti sūpynes virveles g.gif

o as pagaliau baigiau linkmus ir nemažus magnetukus biggrin.gif
user posted image

iš arčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 02 vasario 2014 - 11:59
QUOTE(zydrem @ 2014 02 02, 12:53)
sveikos siuvinėtojos  4u.gif
gerai kad pradėjau siuvineti ta mergyte o tai pavydas ima ziurint i pirma posta  biggrin.gif  doh.gif  gal kas paprotinis kaip siuvineti sūpynes virveles  g.gif   
o as pagaliau baigiau linkmus ir nemažus magnetukus  biggrin.gif

smagus magnetukai thumbup.gif
supynei virvute nesiuvineta,siulu gijos perkistos dviejose vietose ir susuktos mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho koks būrelis paukštukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 02 02, 13:53)

o as pagaliau baigiau linkmus ir nemažus magnetukus  biggrin.gif

Faini paukštukai thumbup.gif
Atsakyti
Parodau ką aš "priblusinėjau" biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Mergaitės, aš pas jus patarimo. Išsiuvinėjau paveiksliuką, o medžiaga aplink jį pasibangavo sad.gif Nestandžiai siuvinėjau, medžiaga ant rėmelio buvo, bet vis tiek taip gavosi. Pirmą kartą man taip... Drėgnas lyginimas nepadėjo, gal, sakau, galėčiau tą medžiagą paklijuot pvz. ant flizelino? Gal išsilygintų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Muras: 02 vasario 2014 - 16:12
QUOTE(elzeda @ 2014 02 02, 16:25)
Parodau ką aš "priblusinėjau" biggrin.gif :

ryskeja grozis wub.gif
Atsakyti