[quote=cindy,2014 01 31, 11:29]
Nu, kokios man gražios tos visų dėžutės. O pati nemoku padaryti.
etnologe, gražu.
QUOTE(sobieska @ 2014 01 31, 13:37)
Aga, nepriprask, po kiekvieno siuvinuko po šampės butelaitį-juk užsikabinai su kryžiukais, tai ir prasigert gali
tai už pirmą siuvinuką gal leidi ar ne ? Siuvinėčiau tavo tempu, tai gal ir prasigert būtų galima kas kelias dienas šampė, o dabar kai kas pusmetį vienas, o tuoj išeisiu dirbt ir dar rečiau bus, nes išvis nebus kada, tai gal neprasigersiu
QUOTE(cindy @ 2014 01 31, 12:29)
Dėžutė, kurią dariau pati nuo A iki Ž. Viršų papuošiau siuvinuku. Iškart aišku kokia jos paskirtis-susidėti įvairiems siuvinėjimo/siuvimo reikmenims
Labai miela ir tvarkinga dėželė
QUOTE(etnologe @ 2014 01 31, 13:17)
Mano antrasis darbelis
Šaunu Pirmasis irgi šios serijos buvo? Tik aš, kai rėminu siuvinį, siuvinėtą ant juodos aidos, dedu ir pagrindą juodą, kad šviesus nešviestų pro skylutes. Nors gal pas Tave tik nuo blico taip atrodo? Tikiuosi nesupyksi, kad pasidalinau patirtim
QUOTE(elzeda @ 2014 01 31, 15:52)
Šaunu Pirmasis irgi šios serijos buvo? Tik aš, kai rėminu siuvinį, siuvinėtą ant juodos aidos, dedu ir pagrindą juodą, kad šviesus nešviestų pro skylutes. Nors gal pas Tave tik nuo blico taip atrodo? Tikiuosi nesupyksi, kad pasidalinau patirtim
Ačiū,mielosios, kad labai neišpeikėt Šitos serijos pirmas, nes, ka-kaip, man jis pasirodė tinkamiausias, nes čia buvo dovana tėvelių vestuvių metinių proga. Nėr ko pukti, patarimai pradedančiajai visada į naudą Šitose nuotraukose dar nebuvau įdėjusi juodo pagrindo, bet po to jį įdėjau, nes tikrai žymiai gražiau, kuomet nešviečia skylutės
Kiek gražumų
O jau Dvi nuorodos išvertė iš kojų- seniai dairausi į šiuo siuvinukus, bet vis nesiryžtu imtis... Bet matyt reiks kokį mažiuką pasibandyt
O jau Dvi nuorodos išvertė iš kojų- seniai dairausi į šiuo siuvinukus, bet vis nesiryžtu imtis... Bet matyt reiks kokį mažiuką pasibandyt
QUOTE(zydrem @ 2014 02 02, 12:53)
sveikos siuvinėtojos
gerai kad pradėjau siuvineti ta mergyte o tai pavydas ima ziurint i pirma posta gal kas paprotinis kaip siuvineti sūpynes virveles
o as pagaliau baigiau linkmus ir nemažus magnetukus
gerai kad pradėjau siuvineti ta mergyte o tai pavydas ima ziurint i pirma posta gal kas paprotinis kaip siuvineti sūpynes virveles
o as pagaliau baigiau linkmus ir nemažus magnetukus
smagus magnetukai
supynei virvute nesiuvineta,siulu gijos perkistos dviejose vietose ir susuktos
Oho koks būrelis paukštukų
QUOTE(zydrem @ 2014 02 02, 13:53)
Faini paukštukai
Mergaitės, aš pas jus patarimo. Išsiuvinėjau paveiksliuką, o medžiaga aplink jį pasibangavo Nestandžiai siuvinėjau, medžiaga ant rėmelio buvo, bet vis tiek taip gavosi. Pirmą kartą man taip... Drėgnas lyginimas nepadėjo, gal, sakau, galėčiau tą medžiagą paklijuot pvz. ant flizelino? Gal išsilygintų?
QUOTE(elzeda @ 2014 02 02, 16:25)
Parodau ką aš "priblusinėjau" :
ryskeja grozis