Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dėžutė, kurią dariau pati nuo A iki Ž. Viršų papuošiau siuvinuku. Iškart aišku kokia jos paskirtis-susidėti įvairiems siuvinėjimo/siuvimo reikmenims smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 01 31, 10:03)
Dar toks klausimas, va toks schemoj yra geltoni brūkšneliai ant viršaus. Kaip juos daryt? Taip kaip parodyta tiesiog, pvz net per tris kryžiukus vienas ilgas? Ir koks siūlas, geltonas?

pati atsakei į visus savo klausimus biggrin.gif
čia BS (bent kiek aš suprantu).
tavo spalvota schema, tai gal ir reikia geltonai siuvinėti, kaip parodyta.
o gal schemoj yra nurodymai dėl BS?

QUOTE(cindy @ 2014 01 31, 10:29)
Dėžutė, kurią dariau pati nuo A iki Ž.

o kaip ji užsidaro? g.gif
siuvinėtas viršus tiesiog užsideda ant dėžutės? g.gif
ar nekrenta, pvz., kur pernešant dėžutę?
Atsakyti
Aga gerai paziurek spalvu rakta,turetu but nurodutas lygiai toks pat bruksnelis,o jei ne tai siuvinek nurodyta spalva ir dyksnis tikrai eina per tris langelius,kaip nurodyta schemoje mirksiukas.gif
bet as ten matau ne tik geltona,bet ir raudona dygsni (bs) ikelk spalvu rakta,paziuresim smile.gif
cindy labai faina deziuke 4u.gif bet ir man kyla klausimas,kaip danktelis laikos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 31 sausio 2014 - 11:11
Mano antrasis darbelis smile.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etnologe: 31 sausio 2014 - 11:18
OMG žioplė, aišku yra pažymėta, ale ne visi akli mato lygioj vietoj, o to raudono dygsnio net nepastebėjau išvis, tik geltoną, matyt apakau tokią schemą išsiuvinėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nekrenta, nes dvigubas dangtelis padarytas. Sudėtinga man paaiškinti, bet pirma dalis dangtelio įeina į dėžutę, o kita aprėmina.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 01 31, 12:19)
OMG žioplė, aišku yra pažymėta, ale ne visi akli mato lygioj vietoj, o to raudono dygsnio net nepastebėjau išvis, tik geltoną, matyt apakau tokią schemą išsiuvinėjus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pasitaiko,tik gerai,kad pasirodei mirksiukas.gif

QUOTE(cindy @ 2014 01 31, 12:21)
Nekrenta, nes dvigubas dangtelis padarytas. Sudėtinga man paaiškinti, bet pirma dalis dangtelio įeina į dėžutę, o kita aprėmina.

viska supratau ka norejai pasakyt,tada viskas liuks mirksiukas.gif 4u.gif

etnologe thumbup.gif darbelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 31 sausio 2014 - 11:30
Man atrodo, kad tuoj naktimis pradėsiu adatas vogt lotuliukas.gif Bet tai kaip gražu pas mus 4u.gif

QUOTE(Aga @ 2014 01 31, 12:19)
OMG žioplė, aišku yra pažymėta, ale ne visi akli mato lygioj vietoj, o to raudono dygsnio net nepastebėjau išvis, tik geltoną, matyt apakau tokią schemą išsiuvinėjus  lotuliukas.gif

Aš irgi šitą siuvinėju gi smile.gif Galėjai tiesiai manęs klaust wink.gif Bet šiaip tai jo, pirmą kartą siuvinėjant sunku būna, aš irgi kartais nosį įbedu ir galvoju ar tikrai su tuo siūlu išsiuvinėjau ar ne lotuliukas.gif Kaip pirmam darbeliui, tai tikrai ne pradedančiojo lygio darbelį išsirinkai 4u.gif
Atsakyti
Toli siuvinėk dvi boružes vieną iš vienos kitą iš kitos vainiko pusės (pavasarį pradeda krutėti boružės, o ir akcentas visai nieko bus... bitutės gali būti blankoka, o ir sparneliai permatomi - neuždengs dėmės).
O kokie visų darbeliai (negiriu visų atskirai, nes dienos neužteks) LIUX LIUX LIUX LIUX IR DAR VAU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
O kaip pasidaryti dėžiukes pasižiūrėkite auksarankių akademijos berods kartonažo klasėje (2013 metų rudens sesijoje). Ten viskas aprašyta nuo A iki Ž (ką ir iš ko , įvairių formų ir t. t.).

O aš varau ieškoti savo mūzos (turėjau tokią nupiepusią, bet ir ta pabėgo) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 31 sausio 2014 - 11:57
QUOTE(tildushka @ 2014 01 31, 11:50)
Man atrodo, kad tuoj naktimis pradėsiu adatas vogt lotuliukas.gif Bet tai kaip gražu pas mus 4u.gif
Aš irgi šitą siuvinėju gi smile.gif Galėjai tiesiai manęs klaust wink.gif Bet šiaip tai jo, pirmą kartą siuvinėjant sunku būna, aš irgi kartais nosį įbedu ir galvoju ar tikrai su tuo siūlu išsiuvinėjau ar ne lotuliukas.gif Kaip pirmam darbeliui, tai tikrai ne pradedančiojo lygio darbelį išsirinkai  4u.gif

Aš tik kai pradėjau siuvinėt supratau, kad kokią klaidą padariau pirmam darbeliui išsirinkus tokio dydžio ir spalvų makalynę smile.gif Bet nieko, per pusmetį įveikiau smile.gif
bet dabar jau galėsiu šampę gert ir savim didžiuotis, ne iki galo, bet visvien patenkinta savim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2014 01 31, 11:50)
Aš irgi šitą siuvinėju gi smile.gif Galėjai tiesiai manęs klaust wink.gif Bet šiaip tai jo, pirmą kartą siuvinėjant sunku būna, aš irgi kartais nosį įbedu ir galvoju ar tikrai su tuo siūlu išsiuvinėjau ar ne lotuliukas.gif Kaip pirmam darbeliui, tai tikrai ne pradedančiojo lygio darbelį išsirinkai  4u.gif

Mane jau neramina kaip rėmint reiks, pasporto nedėsiu, nes manau nebūtina čia šitam darbeliui jis visai, bet va rėmai g.gif kambaryje kur kabės tik balti ir auksiniai iki šiol rėmai, nesinori maišalynės, reiks ieškot kažko su auksu kas derėtų, bet čia iš manęs specės nulis, nesu rėminus nieko, apart baltais rėmeliais.
Atsakyti
Toli.... pamėtyk lapelių atitrūkusių ale nuo vainiko, vienur, kitur, tame tarpe ir ant dėmės, apsieinant be pašalinės faunos biggrin.gif

Kaip norėčiau po kiekvienu postu savo trigrašį įkišt, bet negaliu, laiko maža biggrin.gif

Palieku balionėlius už foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aga, nepriprask, po kiekvieno siuvinuko po šampės butelaitį-juk užsikabinai su kryžiukais, tai ir prasigert gali cool.gif
Atsakyti