Dėžutė, kurią dariau pati nuo A iki Ž. Viršų papuošiau siuvinuku. Iškart aišku kokia jos paskirtis-susidėti įvairiems siuvinėjimo/siuvimo reikmenims
QUOTE(Aga @ 2014 01 31, 10:03)
Dar toks klausimas, va toks schemoj yra geltoni brūkšneliai ant viršaus. Kaip juos daryt? Taip kaip parodyta tiesiog, pvz net per tris kryžiukus vienas ilgas? Ir koks siūlas, geltonas?
pati atsakei į visus savo klausimus
čia BS (bent kiek aš suprantu).
tavo spalvota schema, tai gal ir reikia geltonai siuvinėti, kaip parodyta.
o gal schemoj yra nurodymai dėl BS?
QUOTE(cindy @ 2014 01 31, 10:29)
Dėžutė, kurią dariau pati nuo A iki Ž.
o kaip ji užsidaro?
siuvinėtas viršus tiesiog užsideda ant dėžutės?
ar nekrenta, pvz., kur pernešant dėžutę?
Aga gerai paziurek spalvu rakta,turetu but nurodutas lygiai toks pat bruksnelis,o jei ne tai siuvinek nurodyta spalva ir dyksnis tikrai eina per tris langelius,kaip nurodyta schemoje
bet as ten matau ne tik geltona,bet ir raudona dygsni (bs) ikelk spalvu rakta,paziuresim
cindy labai faina deziuke bet ir man kyla klausimas,kaip danktelis laikos
bet as ten matau ne tik geltona,bet ir raudona dygsni (bs) ikelk spalvu rakta,paziuresim
cindy labai faina deziuke bet ir man kyla klausimas,kaip danktelis laikos
OMG žioplė, aišku yra pažymėta, ale ne visi akli mato lygioj vietoj, o to raudono dygsnio net nepastebėjau išvis, tik geltoną, matyt apakau tokią schemą išsiuvinėjus
Nekrenta, nes dvigubas dangtelis padarytas. Sudėtinga man paaiškinti, bet pirma dalis dangtelio įeina į dėžutę, o kita aprėmina.
QUOTE(Aga @ 2014 01 31, 12:19)
OMG žioplė, aišku yra pažymėta, ale ne visi akli mato lygioj vietoj, o to raudono dygsnio net nepastebėjau išvis, tik geltoną, matyt apakau tokią schemą išsiuvinėjus
pasitaiko,tik gerai,kad pasirodei
QUOTE(cindy @ 2014 01 31, 12:21)
Nekrenta, nes dvigubas dangtelis padarytas. Sudėtinga man paaiškinti, bet pirma dalis dangtelio įeina į dėžutę, o kita aprėmina.
viska supratau ka norejai pasakyt,tada viskas liuks
etnologe darbelis
Man atrodo, kad tuoj naktimis pradėsiu adatas vogt Bet tai kaip gražu pas mus
Aš irgi šitą siuvinėju gi Galėjai tiesiai manęs klaust Bet šiaip tai jo, pirmą kartą siuvinėjant sunku būna, aš irgi kartais nosį įbedu ir galvoju ar tikrai su tuo siūlu išsiuvinėjau ar ne Kaip pirmam darbeliui, tai tikrai ne pradedančiojo lygio darbelį išsirinkai
QUOTE(Aga @ 2014 01 31, 12:19)
Aš irgi šitą siuvinėju gi Galėjai tiesiai manęs klaust Bet šiaip tai jo, pirmą kartą siuvinėjant sunku būna, aš irgi kartais nosį įbedu ir galvoju ar tikrai su tuo siūlu išsiuvinėjau ar ne Kaip pirmam darbeliui, tai tikrai ne pradedančiojo lygio darbelį išsirinkai
Toli siuvinėk dvi boružes vieną iš vienos kitą iš kitos vainiko pusės (pavasarį pradeda krutėti boružės, o ir akcentas visai nieko bus... bitutės gali būti blankoka, o ir sparneliai permatomi - neuždengs dėmės).
O kokie visų darbeliai (negiriu visų atskirai, nes dienos neužteks) LIUX LIUX LIUX LIUX IR DAR VAU .
O kaip pasidaryti dėžiukes pasižiūrėkite auksarankių akademijos berods kartonažo klasėje (2013 metų rudens sesijoje). Ten viskas aprašyta nuo A iki Ž (ką ir iš ko , įvairių formų ir t. t.).
O aš varau ieškoti savo mūzos (turėjau tokią nupiepusią, bet ir ta pabėgo)
O kokie visų darbeliai (negiriu visų atskirai, nes dienos neužteks) LIUX LIUX LIUX LIUX IR DAR VAU .
O kaip pasidaryti dėžiukes pasižiūrėkite auksarankių akademijos berods kartonažo klasėje (2013 metų rudens sesijoje). Ten viskas aprašyta nuo A iki Ž (ką ir iš ko , įvairių formų ir t. t.).
O aš varau ieškoti savo mūzos (turėjau tokią nupiepusią, bet ir ta pabėgo)
QUOTE(tildushka @ 2014 01 31, 11:50)
Man atrodo, kad tuoj naktimis pradėsiu adatas vogt Bet tai kaip gražu pas mus
Aš tik kai pradėjau siuvinėt supratau, kad kokią klaidą padariau pirmam darbeliui išsirinkus tokio dydžio ir spalvų makalynę Bet nieko, per pusmetį įveikiau
bet dabar jau galėsiu šampę gert ir savim didžiuotis, ne iki galo, bet visvien patenkinta savim
QUOTE(tildushka @ 2014 01 31, 11:50)
Mane jau neramina kaip rėmint reiks, pasporto nedėsiu, nes manau nebūtina čia šitam darbeliui jis visai, bet va rėmai kambaryje kur kabės tik balti ir auksiniai iki šiol rėmai, nesinori maišalynės, reiks ieškot kažko su auksu kas derėtų, bet čia iš manęs specės nulis, nesu rėminus nieko, apart baltais rėmeliais.
Toli.... pamėtyk lapelių atitrūkusių ale nuo vainiko, vienur, kitur, tame tarpe ir ant dėmės, apsieinant be pašalinės faunos
Kaip norėčiau po kiekvienu postu savo trigrašį įkišt, bet negaliu, laiko maža
Palieku balionėlius už foto
Aga, nepriprask, po kiekvieno siuvinuko po šampės butelaitį-juk užsikabinai su kryžiukais, tai ir prasigert gali
Kaip norėčiau po kiekvienu postu savo trigrašį įkišt, bet negaliu, laiko maža
Palieku balionėlius už foto
Aga, nepriprask, po kiekvieno siuvinuko po šampės butelaitį-juk užsikabinai su kryžiukais, tai ir prasigert gali