aciu, as ir apsiblioviau, ir buvau metusi visai savaitei siuvinejima. Ryt nufotkinsiu dienos sviesoj ta deme, nes tikrai fotkei nieko nesimato.
Gal tikrai reikes kazka prisiuvineti. Kazkuri cia mergaite meskiuku ir keksiuku maciau pilna lekste prie schemos prilipde. Laumzirgis butu neblogai, bet jis prie vasarines vainiko dalies.
Zeruti, o tu mane sudominai su ta dezute. As jau keleta metu noriu dezute pasigaminti. Rinkinukas butu visai neblogai pradziai. Teks banka plesti.
Papildyta:
O kurioj tu salyje esi? Siaip kasiulai is lietuvisku siuncia i uzsieni, o ir uzsienyje galybe yra.
Gal tikrai reikes kazka prisiuvineti. Kazkuri cia mergaite meskiuku ir keksiuku maciau pilna lekste prie schemos prilipde. Laumzirgis butu neblogai, bet jis prie vasarines vainiko dalies.
Zeruti, o tu mane sudominai su ta dezute. As jau keleta metu noriu dezute pasigaminti. Rinkinukas butu visai neblogai pradziai. Teks banka plesti.
Papildyta:
QUOTE(atsimerk @ 2014 01 31, 00:32)
Labas gal kas zinot koky nors internetiny puslapy is kurio butu galima uzsisakyti siuvinejimo reikmenu? Reikia kad siustu y uzsieny ir nereiketu paypal
O kurioj tu salyje esi? Siaip kasiulai is lietuvisku siuncia i uzsieni, o ir uzsienyje galybe yra.
QUOTE(Toli @ 2014 01 31, 01:44)
aciu, as ir apsiblioviau, ir buvau metusi visai savaitei siuvinejima. Ryt nufotkinsiu dienos sviesoj ta deme, nes tikrai fotkei nieko nesimato.
Papildyta:
Papildyta:
Kasiulai.lt reikia paypal. As airijoj gyvenu. Na tada gal kokia internetine parduotuve zinot (kad ir ne lietuviska, svarbu ne rusiska) kad nereiketu paypal? Nes kiek kur randu visur jo reikalauja
QUOTE(atsimerk @ 2014 01 31, 00:54)
Kasiulai.lt reikia paypal. As airijoj gyvenu. Na tada gal kokia internetine parduotuve zinot (kad ir ne lietuviska, svarbu ne rusiska) kad nereiketu paypal? Nes kiek kur randu visur jo reikalauja
Anksciau budavo gerai is Amerikes siustis, bet dabar labai pradejo Airijos muitine ieskoti budu pinigu susiorganizuoti, tai uz paskutini uz 37 eurus paeme 14 euru mokesti.
Siaip viena didziausiu UK yra www.sewandso.co.uk
Dar nebloga berods italiska ir labai greitai atsiunte www. casacenina.com ( anglu kalba)
Daug tu parduotuviu. O ko tu ieskai? ir kaip nori atsiskaityti?
QUOTE(Toli @ 2014 01 31, 02:03)
Anksciau budavo gerai is Amerikes siustis, bet dabar labai pradejo Airijos muitine ieskoti budu pinigu susiorganizuoti, tai uz paskutini uz 37 eurus paeme 14 euru mokesti.
Dar nebloga berods italiska ir labai greitai atsiunte www. casacenina.com
Dar nebloga berods italiska ir labai greitai atsiunte www. casacenina.com
As kryzeliu pasiuvinet noriu. Kazkada siuvinejau, patiko labai. Noriu kazkoky uzsiemima tureti laisvu laiku tai va noriu susipirkti viska. Paziureiu tuose puslapiuose, aciu labai
Ačiū mergaitės
padovanojau draugei be rėmo, kaip ji įsirėmins parodysiu
QUOTE(Katusik @ 2014 01 30, 15:40)
oho, įspūdinga
Sobieska, kiek pamenu, tempė tą žiedą ant rėmo, o kaip tu planuoji apiforminti?
Sobieska, kiek pamenu, tempė tą žiedą ant rėmo, o kaip tu planuoji apiforminti?
padovanojau draugei be rėmo, kaip ji įsirėmins parodysiu
merginos kur kreinik siuliukus perkat internete? reiktu kad siustu i uk ebay netinka, ten nebent is amerikos siuncia ir beveik spalvu nera, plius pasto islaidos nezmoniskos
atsimerk, o tu lietuviškos sąskaitos neturi? tada galėtum iš bet kurios LT pardės pirkt, o jie tau į užsienį atsiųstų
Toli, oj, kaip gaila, kad tokioj nedėkingoj vietoj ta dėmė nuostabus darbas
Toli, o gal toj vietoj kokią mažytę bitutę įtaisyt? Sobieska, prisimenu, tikrai kažkokių miniatiūrinių buvo rodžiusi. ir prie pavasario lyg ir tiktų
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 31, 09:58)
atsimerk, o tu lietuviškos sąskaitos neturi? tada galėtum iš bet kurios LT pardės pirkt, o jie tau į užsienį atsiųstų
sToli, oj, kaip gaila, kad tokioj nedėkingoj vietoj ta dėmė nuostabus darbas
Ne, deja neturiu
Toli, aš tai laumžirgį perkelčiau ir viskas, kad ir nuo vasarinės dalies
Jau kaip aš prisidirbau, kaip prisidirbau, tai ne tas žodis.Vakar iš žioplumo ir nervų jau isteriškas juokas ėmė Kaip ir pabaigiau rožes, liko galiukus sutikrint ar ko nepraleidau ir o bet tačiau pastebėjau, kad šonuose, kokį ketvirtadalį šono pusinius dygsnelius į kitą pusę sudėjus, kokiu būdu sugebėjau, neįkertu Bet viskas, nepersiuvinėsiu, nekrenta į akis, pati vos pastebėjau iš arti klaidų ieškant. Nu bet gražiai gražu, bet visas pasiteisinimas, kad pirmas mano darbelis.
Dar toks klausimas, va toks schemoj yra geltoni brūkšneliai ant viršaus. Kaip juos daryt? Taip kaip parodyta tiesiog, pvz net per tris kryžiukus vienas ilgas? Ir koks siūlas, geltonas? Nieko nėra paaiškinta.
Jau kaip aš prisidirbau, kaip prisidirbau, tai ne tas žodis.Vakar iš žioplumo ir nervų jau isteriškas juokas ėmė Kaip ir pabaigiau rožes, liko galiukus sutikrint ar ko nepraleidau ir o bet tačiau pastebėjau, kad šonuose, kokį ketvirtadalį šono pusinius dygsnelius į kitą pusę sudėjus, kokiu būdu sugebėjau, neįkertu Bet viskas, nepersiuvinėsiu, nekrenta į akis, pati vos pastebėjau iš arti klaidų ieškant. Nu bet gražiai gražu, bet visas pasiteisinimas, kad pirmas mano darbelis.
Dar toks klausimas, va toks schemoj yra geltoni brūkšneliai ant viršaus. Kaip juos daryt? Taip kaip parodyta tiesiog, pvz net per tris kryžiukus vienas ilgas? Ir koks siūlas, geltonas? Nieko nėra paaiškinta.
QUOTE(Toli @ 2014 01 30, 17:32)
O kokiu dar dizainu galetumei parekomenuoti panasiu i Sweetheart Tree, kad butu idomiu siuliu ir siulu ir ne super sudetinga, nes kai kurie tavo darbai tai profesorinio lygio. Bent pavepsoti ir pasvajoti ateiciai.
ANG puslapį matau pati radai. Jie turi nemokamas mėnesio schemas, labai neblogai nuo jų pradėti. Sitie turi SAL su visokiais mandrais siuvinejimais CIA ir gali būti patrauklu, nes čia beveik nereikia nei mandrų siūlų, nei kanvos ir galima siuvienti ant lino. Dar yra CIA nerealių dizainų, CIA, CIA
Dar yra CIA, CIA, ilgesni sarasa rasi